2019 in hoogte- en dieptepunten

Een nieuw jaar kijkt ons veelbelovend aan, maar voor we er vol energie induiken, blikken we graag nog heel even terug op een mooi 2019. Dankzij onze klanten, partners en collega’s heeft het jaar ons veel gebracht en daar staan we graag een momentje bij stil.

Nieuwe softwareintegraties

Dit jaar hebben we ons internationaal partnernetwerk weer flink mogen uitbreiden. Zo integreerde onder andere Twikey, die het mogelijk maakt om terugkerende betalingen slimmer, goedkoper en klantvriendelijker te innen, onze dienst. Ook met Mail to Pay, een bekend creditmanagementsysteem, kunnen organisaties nu heel eenvoudig onze dienst aanroepen. Konica Minolta mochten we eveneens aan ons partnerkanaal toevoegen. In de woorden van Luuk Bruning, Business Developer bij Konica Minolta: ‘Het is belangrijk de veiligheid van data en informatie te borgen en Aangetekend Mailen is een waardevolle schakel in de ketting die informatie- en dataveiligheid versterkt’. Niet gek, als dat over je gezegd wordt, toch? Tenslotte was er nog een primeur voor consumenten in België door de integratie van onze dienst met de bankapp KBC Mobile.

Opnieuw een veilig jaar

In 2016 behaalden we voor het eerst het ISO27001-certificaat, de internationale standaard voor Informatie Security Management Systemen (ISMS). Dit jaar werden we opnieuw aan een audit onderworpen en met succes! Volgens de Lloyds surveilleer hebben we opnieuw bewezen een zeer volwassen onderneming te zijn, die veel oog heeft voor de norm die ISO27001 voorschrijft. In mei installeerden we bovendien, als eerste commerciële organisatie van Europa, een gekwalificeerde Hardware Security Module, een digitale sleutelkluis voor het leveren van een gekwalificeerde dienst volgens de eisen die zijn vastgesteld door de eIDAS-verordening. Hiermee plaatsen we ons als selecte partij op de European Trust List en in juli behaalden we de Europese kwalificatie als Trust Service Provider. Een prestatie waar we heel trots op zijn.

Zwaar

Wat ons wel een beetje zwaar viel, is het enorme traject dat nodig is om vervolgens door te groeien van European Trust Service Provider naar een Qualified Trust Service Provider. Toen we dit traject startten dachten we binnen een half jaar klaar te zijn. Dat is inmiddels twee jaar geleden. Maar… het einde is nu echt in zicht. Beloofd!

Volgende fase

In 2011 startten we onze business met Aangetekend Bellen. Sindsdien is er veel gebeurd en zijn we hard op weg onze missie te volbrengen: de digitale postbode van Europa worden. Na acht jaar was het tijd voor een volgende fase in ons bestaan, wat we begin 2019 bezegelden met een nieuwe huisstijl en een nieuwe website die aan de huidige internetstandaarden voldoet.

Op naar een mooi 2020

In 2019 hebben we ons team weer op meerdere fronten uitgebreid om zo verdere groei in zowel Nederland als het buitenland te realiseren. We starten 2020 dan ook met een aantal nieuwe gezichten. Dankzij dit leuke, enthousiaste team zijn we gedrevener dan ooit om het een succesvol jaar te maken. We kijken ernaar uit om in 2020 weer verder te groeien, samen met onze klanten, partners en collega’s. Ben je benieuwd wat onze digitale postbodes voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, we denken graag met je mee.

Zij maken al gebruik van onze oplossingen

Meer informatie ontvangen?

Benieuwd hoe Aangetekend Mailen in de praktijk werkt? Plan een persoonlijke afspraak in met een van onze experts.

Ontvang onze brochure via een Aangetekende Mail. Zo ervaar je direct het proces aan de ontvangende kant.

Andere klanten gebruiken ook

Digitaal Ondertekenen

Overeenkomsten moeten rechtsgeldig ondertekend zijn. Ook met een digitale handtekening moet dit waterdicht zijn. Optioneel kan er een extra identificatie gevraagd worden voor meer zekerheid.

Lees meer >>

Beveiligd Mailen

Privacygevoelige data moet worden beschermd tegen verlies, diefstal of hacken. Gebruik altijd veilig mailen om dit te voorkomen. Als de mail niet veilig kan worden afgeleverd, krijgt de ontvanger een bericht om de mail veilig op te halen.

Lees meer >>

Grote Bestanden Mailen

Het kan soms lastig zijn om een groot bestand via de mail te verzenden, omdat dit de mailserver flink belast. Of de bijlage bevat privacygevoelige data. Verstuur bijlagen veilig en gemakkelijk via de server van Aangetekend.

Lees meer >>

  Certificeringen

De enige Nederlandse eIDAS gekwalificeerde vertrouwensdienst voor een elektronische Aangetekende brief.

EU Trusted service providers >>

Back To Top