Ga naar hoofdinhoud

De Nederlandse Legal Tech Map is een soort routekaart die de meest relevante legal tech-bedrijven toont, netjes gegroepeerd naar onderwerp binnen legal tech waar de bedrijven zich op focussen. Aangetekend Mailen is te vinden in de categorie eSign/Security, en daar zijn we stiekem best een beetje trots op.

De Legal Tech Map, wat is het?

De Legal Tech Map werd geïntroduceerd in 2018 door Stichting Dutch Legal Tech, hét platform voor Juridische Innovatie en Legal Tech van Nederland. Bij advocatenkantoren en andere juridische professionals ontbrak het overzicht van leveranciers van juridische innovatie en tech-oplossingen. De Legal Tech Map geeft een overzicht van de tools die er zijn voor welke uitdagingen en welke partijen deze oplossingen aanbieden. Tegelijkertijd maakt het inzichtelijk voor investeerders hoe de Nederlandse legal tech-markt in elkaar steekt.

Legal Tech Heroes Round Table 2022

Op 10 februari 2022 is de nieuwe editie van de Dutch Legal Tech Map gelanceerd. Deze editie is een samenwerking tussen Dutch Legal Tech, NOUN | Het juridische innovatiebedrijf en Advocatie, en werd gepresenteerd door Jeroen Zweers op de Legal Tech Heroes Round Table 2022. Tijdens deze online round table bespraken vier legal innovators, onder leiding van Ebbo Haantjes, director Legal Services Sdu, waar Nederland staat op het gebied van Legal Tech, hoe dit wordt toegepast in de juridische dienstverlening, hoe juristen dagelijks in de praktijk omgaan met Legal Tech en waar de kansen liggen voor Legal Tech.

Aangetekend Mailen op de Legal Tech Map

Dat Aangetekend Mailen is te vinden op de Legal Tech Map, in de categorie eSign/Security, daar zijn we natuurlijk stiekem best een beetje trots op. Als gekwalificeerde vertrouwensdienstverlener zijn wij – met Aangetekend Mailen (qERDS) als dienst voor elektronisch aangetekende zending – de enige organisatie in Nederland die de hoogst haalbare juridische waarde levert. De maatstaf is de eIDAS-Verordening , een onmisbare verordening in de digitale maatschappij van vandaag de dag.

Legal tech Map

Nieuwsgierig?

Wil je eens verder praten over wat onze digitale postbodes voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee.

 

 

 

In diverse sectoren gingen in totaal 0 gebruikers je al voor

“Wij zijn een A-merk, daar sluit de oplossing van Aangetekend naadloos bij aan”

Martijn Jansen
XA

Lees het hele klantverhaal

  Certificeringen

De enige Nederlandse eIDAS gekwalificeerde vertrouwensdienst voor een elektronische Aangetekende brief.

EU Trusted service providers >>

Back To Top