De Aangetekend organisatieaangetekend

De organisatie Aangetekend B.V. is met haar innovatieve diensten uitgegroeid tot een gerenommeerde organisatie. Met een breed scala aan klanten in zowel de MKB als Corporate branche. In samenwerking met toonaangevende partners in binnen en buitenland brengt zij sinds 2011 de diensten Aangetekend Bellen en Aangetekend Mailen op de markt.

De organisatie en key partners in de keten zijn ISO27001 gecertificeerd en werken conform de allerhoogste eisen.


Aangetekend Nieuws

Wij schrijven over relevante ontwikkelingen, onze nationale en internationale avonturen, integraties en mooie samenwerkingen.

Bekijk al onze nieuwsartikelen


In de Media

De dienst of organisatie verschijnt, al vanaf de oprichting in 2011, met enige regelmaat in de media. De meest aansprekende artikelen hebben wij voor u online gezet.

Bekijk onze artikelen


Partners

”Samen kom je tot het beste resultaat”. Wij geloven in plezierige en strategische samenwerking met gerenommeerde partners in binnen- en buitenland, samen met onze partners zijn wij goed in staat om de diensten van Digitaal Aangetekend succesvol in de markt te kunnen zetten.

Bekijk onze partners


Certificeringen en onderscheidingen

Met de behaalde certificeringen, audits en nominaties kunnen wij u ook echt de zekerheid geven dat de dienst voldoet aan alle mogelijk gestelde eisen die u van een vertrouwensdienst kan verwachten.

Omdat wij ernaar streven dat de dienst en organisatie elke dag weer beter wordt. Telt naast onze Customer Advisory Board en het contact met de gebruikers, natuurlijk ook uw mening. Daarom ontvangen wij graag uw Feedback.