Over Aangetekend

Het team van Aangetekend mailen zet zich elke dag in voor een veilige en rechtsgeldige verzending van digitale documenten. Met onze dienst ondersteunen we overheden, corporates en mkb-bedrijven in zowel binnen- als buitenland. Dit doen we samen met onze partners.

Onafhankelijke derde

Aangetekend mailen biedt – zoals de naam al zegt – de mogelijkheid om Aangetekend E-mails te versturen, inclusief Digitale Handtekening. Wat onze mails bijzonder maakt, is dat ze volledig rechtsgeldig zijn. Door als onafhankelijke derde het volledige verzend- en ontvangstproces te registeren, voldoen we aan de Europese wet- en regelgeving. Zo kunt u aantonen dat u er alles aan heeft gedaan om een document ter kennisgeving aan te bieden.

Continu in ontwikkeling

De digitale wereld is continu in ontwikkeling. En dat geldt ook voor onze dienstverlening. Met een team van specialisten voeren we op basis van de scrum- en kanban-methode steeds nieuwe verbeteringen door op het gebied van onze functionaliteiten, veiligheid en efficiency. Hierdoor zijn we in staat om in te spelen op nieuwe behoeften vanuit de markt. En dragen we bij aan de digitale doelstellingen van onze opdrachtgevers.

Leveren en implementeren

We leveren niet alleen een dienst, maar zorgen ook voor een goede implementatie en adoptie. Vaak starten we met een pilot, waarbij we met een klein team inventariseren, implementeren en verbeteren. Zo werken we samen aan een toekomstbestendige oplossing voor de gehele organisatie.

Meer weten?

Contactformulier

aangetekend