Je treft Aangetekend Mailen op de Credit Expo 2018 in België

Credit Expo biedt een compleet overzicht van de Belgische markt voor credit management en daaraan gerelateerde producten en diensten. Meer dan 30 toonaangevende bedrijven presenteren innovatieve producten en diensten op het gebied van debiteurenbeheer, software, kredietinformatie, elektronisch factureren, kredietverzekering, factoring en outsourcing.

Aangetekend Mailen heeft meerdere jaren op de Credit Expo in België gestaan, maar dit jaar is toch iets anders. Dit jaar kunnen wij namelijk onze nieuwe dienst ‘Aangetekend Mailen PLUS’, een gekwalificeerde mailoplossing, introduceren.

Bent u klaar voor de gekwalificeerde aangetekende mail?
Met IPEX Aangetekend Mailen is het mogelijk om documenten ‘Goedkoper dan een postzegel met meer zekerheid dan een gewone brief’ te versturen. Hierdoor kunt u als bewezen en rechtsgeldig eenvoudig belangrijke documenten versturen. Daarenboven biedt IPEX u de oplossing om ook de residuele papieren stromen te capteren en te verwerken aan optimale postzegelcondities. Zo bieden wij u een oplossing voor het totaalproces. IPEX Aangetekend Mailen geeft op deze Credit Expo een technische en juridische inzage op de gekwalificeerde aangetekende mail!

Aangetekend Mailen Plus ondergaat een audit op dit moment en is straks gereed voor uw gebruik! Aangetekend Mailen was al conform Eidas artikel 43 een oplossing maar binnenkort is de Plus variant beschikbaar welke voldoet aan artikel 44 van de Eidas verordening. Eenvoudig uitgelegd betekent dit dat de oplossing op de Europesche Trustlist staat en wij een Qualified Service Provider zijn, de allerhoogste status voor een Qualified electronic delivery service. Afhankelijk van uw proces heeft u nog dit jaar de keuze uit twee smaken. IPEX Aangetekend Mailen legt u graag uit welke voordelen dit voor u biedt en ontvangen u graag op onze stand op de CreditExpo.

 

Wilt u hier graag meer over weten? Wij vertellen u er graag meer over. Kom ons bezoeken op 18 oktober 2018 bij de Credit Expo te Brussel op standnummer 5

Contactformulier