PostNL levert verder in op kwaliteit

Naast de meerdere prijsverhogingen op de postzegel, het bezuinigen op het personeel en het verminderen van het aantal bezorgdagen wilt PostNL nu ook per week een spreiding van de brieven in voeren om de volumekrimp op te vangen.

Op dit moment is het zo dat de postbezorgers het op dinsdag, donderdag en zaterdag erg druk hebben. Terwijl de druk op woensdag en vrijdag een stuk minder is. PostNL heeft als oplossing voor deze situatie bedacht dat zij in de toekomst de post zullen verdelen over alle bezorgdagen. Zo zorgen zij voor een verspreiding van de werkdruk.

Gevolgen

Dit is niet geheel zonder gevolgen voor de zakelijke sector. De post van de consumenten blijft de volgende dag bezorgd worden, maar de zakelijke poststukken die geen directe haast hebben kunnen voortaan dus een dag langer blijven liggen en daarmee ook een dag of dagen later worden bezorgd.

In een wereld waarin alles 24/7 in beweging is, is het natuurlijk niet wenselijk dat u uw belangrijke documenten dagen onderweg zijn en dat ook nog tegen een hoog tarief van minimaal € 1,- als u naast de portikosten ook het drukwerk en de handeling mee telt.  Met de dienst Aangetekend Mailen hoeft dit ook niet meer. U kunt te allen tijde uw belangrijke poststukken beveiligd en rechtsgeldig over de digitale snelweg, end to end per mail, versturen. Zo is uw poststuk niet alleen sneller bij de ontvanger, maar heeft u ook nog eens meer grip over het volledige verzend- en ontvangstproces. Wilt u ook uw belangrijke documenten “Beveiligd en Rechtsgeldig versturen’ tegen een lager tarief van een postzegel en met meer zekerheid dan de aangetekende post? Neem dan contact met ons op en wij leggen u graag de mogelijkheden van Aangetekend Mailen voor uw organisatie uit.

Digitaliseren en besparen?

Aangetekend Mailen vervangt bij vele organisaties niet alleen de Aangetekende, maar ook de reguliere (belangrijke) post. 85% van de Aangetekende Mails was voorheen geen aangetekend postproces. Zelfs het vervangen van de reguliere post kunt u al een aanzienlijke besparing opleveren. Wilt u weten hoeveel u kan besparen vul dan onze kostencalculator in en wij berekenen dit voor u.

Bron: https://www.nu.nl/economie/5457560/postnl-spreidt-brieven-week-volumekrimp-vangen.html