skip to Main Content

Aangetekend Mailen ®

Gemakkelijk beveiligd & rechtsgeldig
uw documenten versturen.

Van kast naar cloud. Van mens naar machine. En van post naar mail. De wereld om u heen digitaliseert. Om bij de tijd te blijven, moet uw organisatie meebewegen. Wij helpen u bij deze innovatieslag. Met Aangetekend Mailen kunt u belangrijke documenten digitaal versturen. Efficiënt, veilig en rechtsgeldig.

Probeer het direct

Efficiënt

Documenten printen, ondertekenen en naar het postkantoor brengen, met Aangetekend Mailen is het verleden tijd: u verstuurt belangrijke documenten met een druk op de knop. Het is zelfs mogelijk om de dienst in bestaande processen te integreren, zoals de automatische verzending van facturen, aktes of polissen. Een efficiencyslag waarmee u direct kosten bespaart.

‘Trots op onze klanten’

Rechtsgeldig

Aangetekend B.V. Is een EU Qualified Trust Service Provider en levert een rechtsgeldige oplossing voor Aangetekende Elektronische zendingen conform eIDAS. Als onafhankelijke derde leggen we vast Wie, Wat op Welk moment met Wie communiceert. Belangrijk, vooral bij correspondentie rondom een conflict. Door ontvangst en acceptatie te registreren, kunt u aantonen dat u er alles aan heeft gedaan om een document ter kennisgeving aan te bieden.

Legal

Veilig

Security is essentieel voor de dienst en niet alleen om de juridische waarde te verkrijgen maar in toenemende mate om de privacy van berichten en documenten te waarborgen. De balans tussen de mate van veiligheid enerzijds en de gebruiksvriendelijkheid anderzijds is daarin een belangrijke afweging.

Security

For your eyes only

Tweefactorauthenticatie – in het kort: 2FA – is een manier om met een extra beveiligingsstap toegang te krijgen tot de inhoud van privacy gevoelige informatie. Met 2FA via sms wordt je telefoonnummer gekoppeld aan je activiteiten online. Op die manier weet de partij waar je zaken mee doet zeker dat jij degene bent aan de andere kant van het ‘digitale lijntje’. Voor dit soort situaties, waarin net dat beetje extra zekerheid nodig is dat de ontvanger ook werkelijk de bedoelde ontvanger is, kent onze dienst Aangetekend Mailen tweefactor authenticatie via sms. Vul bij het verzenden van een aangetekende e-mail behalve het e-mailadres ook het mobiele telefoonnummer van de ontvanger in. De ontvanger kan de aangetekende e-mail pas openen na het invoeren van een code die hij of zij per sms heeft ontvangen.

Wil je net een beetje extra zekerheid?

Implementatie

Met een minimale impact op de huidige IT omgeving kan de software van Aangetekend Mailen eenvoudig worden geïntegreerd. Of het nu gaat om een integratie in de mailclient of vanuit een workflow zowel het versturen als het bijhouden van de terugkoppeling sluit volledig aan op uw proces.

Hoe het werkt

Veilig en rechtsgeldig documenten versturen

Ervaar nu gratis

Ook Aangetekende Mail ontvangen? Probeer het gratis uit en ontdek zelf het gemak.

Probeer nu

eIDAS

European Qualified
Trust Service Provider

Ook zij gebruiken Aangetekend Mailen

Meer weten?

    eIDASeIDAS gekwalificeerde dienst voor Aangetekende zendingen per email

    Back To Top
    ×Close search
    Zoeken