skip to Main Content

Aangetekend Mailen ®

Gemakkelijk beveiligd & rechtsgeldig
uw documenten versturen.

Juridische documenten, betalingsherinneringen, verkoop- en arbeidscontracten, medische dossiers, hypotheekaktes of andere documenten waarvan je zeker wilt weten dat ze zijn aangeboden en aangekomen bij de geadresseerde. Elke organisatie heeft ermee te maken. Bovendien worstelt iedereen vandaag de dag met privacygevoelige informatie waarvan je niet wilt dat die – letterlijk of figuurlijk – op straat komt te liggen.

Wil je weten hoe het werkt?

Ontvang een Demo

Wil je weten wat Aangetekend Mailen voor jouw organisatie kan betekenen?

Persoonlijk adviesgesprek

Wil je eenmalig een Aangetekende Mail versturen?

Verstuur direct
Digitaal Aangetekende Brief

Ook zij gebruiken Aangetekend Mailen

Efficiënt

Vandaag de dag wil je ongeacht van tijd en locatie documenten beveiligd en rechtsgeldig versturen. Het versturen van een document per Aangetekende Mail gaat net zo eenvoudig als dat van een normale email of volledig geautomatiseerd. Een efficiëntieslag waarmee je direct kosten en tijd bespaart.

Rechtsgeldig

De eerste en enige Nederlandse Europees gekwalificeerde vertrouwensdienst voor een elektronisch aangetekende zending. Door de inzet van Aangetekend Mailen leg je onafhankelijk vast Wie, Wat, Wanneer met Wie heeft gecorrespondeerd. Aangetekend Mailen staat juridisch gelijk aan een aangetekend poststuk en gaat zelfs verder.

Veilig

Veiligheid is essentieel voor de dienst Aangetekend Mailen. Niet alleen om juridische waarde te verkrijgen, maar ook om de privacy van berichten en documenten te waarborgen. Tegelijkertijd zorgen wij dat er altijd een juiste balans is tussen veiligheid en gebruiksvriendelijkheid.

Aangetekend Mailen Outlook

Eenvoudig in gebruik

Het versturen van aangetekende e-mails is heel eenvoudig. Weg met de additionele, lastige, Mijn-omgevingen. Wij maken de dienst beschikbaar in de systemen van jouw organisatie, met een minimale IT-impact. Vervolgens kunnen medewerkers heel eenvoudig aan de slag met Aangetekend Mailen, alsof ze een gewone e-mail versturen. Ook ontvangers accepteren en lezen de aangetekende e-mails gewoon in hun eigen, vertrouwde mailprogramma. Behalve integratie in het mailprogramma, kan Aangetekend Mailen ook worden geïntegreerd in een workflow zodat documenten volledig geautomatiseerd kunnen worden verzonden en afgehandeld. Hiermee kan een proces van dagen worden ingekort naar slechts een paar uur.

For your eyes only

Tweefactorauthenticatie – in het kort: 2FA – is een manier om met een extra beveiligingsstap toegang te krijgen tot de inhoud van privacy gevoelige informatie. Met 2FA via sms wordt je telefoonnummer gekoppeld aan je activiteiten online. Op die manier weet de partij waar je zaken mee doet zeker dat jij degene bent aan de andere kant van het ‘digitale lijntje’. Voor dit soort situaties, waarin net dat beetje extra zekerheid nodig is dat de ontvanger ook werkelijk de bedoelde ontvanger is, kent onze dienst Aangetekend Mailen tweefactor authenticatie via sms. Vul bij het verzenden van een aangetekende e-mail behalve het e-mailadres ook het mobiele telefoonnummer van de ontvanger in. De ontvanger kan de aangetekende e-mail pas openen na het invoeren van een code die hij of zij per sms heeft ontvangen.

Wil je net een beetje extra zekerheid?

Implementatie

Met een minimale impact op de huidige IT omgeving kan de software van Aangetekend Mailen eenvoudig worden geïntegreerd. Of het nu gaat om een integratie in de mailclient of vanuit een workflow zowel het versturen als het bijhouden van de terugkoppeling sluit volledig aan op uw proces.

Hoe het werkt

Veilig en rechtsgeldig documenten versturen

Ervaar nu gratis

Ook Aangetekende Mail ontvangen? Probeer het gratis uit en ontdek zelf het gemak.

Probeer nu

eIDAS

Aangetekend B.V. is een eIDAS Qualified
Trust Service Provider

Ga naar de EU Trusted List

Meer weten?

    eIDASeIDAS gekwalificeerde dienst voor Aangetekende zendingen per email

    Back To Top
    ×Close search
    Zoeken