skip to Main Content

Aangetekend Mailen

Gemakkelijk beveiligd & rechtsgeldig
uw documenten versturen.

Juridische documenten, betalingsherinneringen, verkoop- en arbeidscontracten, medische dossiers, hypotheekaktes of andere documenten waarvan je zeker wilt weten dat ze zijn aangeboden en aangekomen bij de geadresseerde. Elke organisatie heeft ermee te maken. Bovendien worstelt iedereen vandaag de dag met privacygevoelige informatie waarvan je niet wilt dat die – letterlijk of figuurlijk – op straat komt te liggen.

Vraag de gratis brochure aan
Aangetekend Mailen

Efficiënt

Aangetekend efficient

Stuur ongeacht tijd en locatie documenten beveiligd en rechtsgeldig, zonder gedoe

 

Rechtsgeldig

Aangetekend versturen

Aangetekend Mailen is wettelijk geaccepteerd en een Europees gekwalificeerde vertrouwensdienst

 

Veilig

Veilig Mailen

Met het gemak van een normale email komen de berichten beveiligd aan bij de ontvanger

Aangetekend Mailen Outlook

Eenvoudig in gebruik

Het versturen van aangetekende e-mails is heel eenvoudig. Weg met de additionele, lastige, Mijn-omgevingen. Aangetekend Mailen is heel eenvoudig te integreren binnen de systemen van jouw organisatie en kent een minimale IT-impact. Met de integratie in o.a. Outlook kunnen de gebruikers ongeacht tijdstip en locatie een Aangetekend Mailen versturen alsof het een gewone e-mail is. Behalve de integratie in het mailprogramma, kan Aangetekend Mailen ook worden geïntegreerd in een workflow zodat documenten volledig geautomatiseerd kunnen worden verzonden en afgehandeld. Hiermee kan een proces van dagen worden ingekort naar slechts een paar uur.

ARAG Aangetekend

” Voor juristen is het belangrijk geen beroepsfouten te maken. Gelukkig is er inmiddels ook jurisprudentie: ook rechters accepteren Aangetekend Mailen.”

Saida Hamdiouiel Hajaji
Teamleider afdeling Vastgoed

Saida Hamdiouiel Hajaji

eIDAS gekwalificeerd

Aangetekend B.V. is de enige Nederlandse Europees gekwalificeerde vertrouwensdienst voor ERDS ( Electronic Registered Delivery Service). Met de inzet van Aangetekend Mailen is een betrouwbare zending van afzender en ontvanger gegarandeerd en wordt op Europees niveau wettelijk geaccepteerd.

QTSP AangetekendAls Qualified Trust Service Provider heeft Aangetekend B.V. met de diensten Aangetekend Mailen en Aangetekend Mailen plus in ieder Europees land dezelfde status als lokale postbedrijven.

85% van de Aangetekende Mails waren eerder geen aangetekende poststukken

Aanvullende toepassingen

Digitale Handtekening

Contracten rechtsgeldig laten tekenen? Per Aangetekende Mail kun je de ontvanger op eenvoudige wijze vragen deze te ondertekenen. Als afzender weet je precies waar het contract zich begeeft en wanneer er een ondertekening heeft plaatsgevonden krijg je direct een melding.

Twee-factor authenticatie

De 2FA per SMS is een extra beveiligingsstap om toegang te krijgen tot gevoelige informatie. Wanneer je wilt dat de mail door een specifiek persoon kan worden geopend schakel je de 2FA functie in. Zo voorkom je een datalek.

SEPA machtiging

Het afsluiten van (Zakelijke) Incassomachtiging op papier kan een kostbaar proces zijn. Terwijl het innen van facturen van cruciaal belang is. Met de optie SEPA machtiging verkrijg je eenvoudig een rechtsgeldige incassomachtiging. Zonder dat dit voor jou of de klant een administratie last is.

Back To Top
Zoeken