Blog en nieuws Aangetekend Mailen

Onze nieuws- en blogpagina is jouw bron voor de laatste updates, inzichten, en best practices op het gebied van digitaal aangetekend versturen. Hier vind je waardevolle informatie die je helpt de betrouwbaarheid, efficiëntie en veiligheid van jouw digitale correspondentie te verbeteren. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, leer van deskundige adviezen en ontdek hoe Aangetekend Mailen jouw organisatie kan ondersteunen in het digitaliseren van processen die traditioneel aan papier gebonden waren.

Zij maken al gebruik van onze oplossingen

Andere klanten gebruiken ook

Digitaal Ondertekenen

Overeenkomsten moeten rechtsgeldig ondertekend zijn. Ook met een digitale handtekening moet dit waterdicht zijn. Optioneel kan er een extra identificatie gevraagd worden voor meer zekerheid.

Lees meer >>

Beveiligd Mailen

Privacygevoelige data moet worden beschermd tegen verlies, diefstal of hacken. Gebruik altijd veilig mailen om dit te voorkomen. Als de mail niet veilig kan worden afgeleverd, krijgt de ontvanger een bericht om de mail veilig op te halen.

Lees meer >>

Grote Bestanden Mailen

Het kan soms lastig zijn om een groot bestand via de mail te verzenden, omdat dit de mailserver flink belast. Of de bijlage bevat privacygevoelige data. Verstuur bijlagen veilig en gemakkelijk via de server van Aangetekend.

Lees meer >>

  Certificeringen

De enige Nederlandse eIDAS gekwalificeerde vertrouwensdienst voor een elektronische Aangetekende brief.

EU Trusted service providers >>

Back To Top