skip to Main Content

Aangetekend Mailen - Partners

Samenwerken met Aangetekend Mailen betekent een krachtige, betrouwbare en digitale Partner. Help klanten op een innovatieve manier processen efficiënter, veiliger en met meer zekerheid in te richtten.

Propositie
Partners

Aangetekend Mailen is een logische toevoeging aan het bestaande diensten portfolio. De dienst kan zowel stand-alone als integratie in worden aangeboden.

Software
Integraties

Klanten hebben een totaalpakket met de afname van één systeem waarbij de software van Aangetekend Mailen een optie op de menukaart is. Veelal de missende schakel.

Digitale
Postbode

Aangetekend Mailen is vaak een onderdeel van de digitale transitie. Merk je deze behoefte ook binnen de bestaande klanten base, informeer naar de rol als Digitale Postbode.

Samenwerken met partners

In de digitale transitie slag die vele organisaties doormaken slaat Aangetekend Mailen de brug tussen het digitaliseren van interne (fysieke) processen en het eenvoudig overbrengen van data bij ontvangers zonder in te hoeven boeten op de customer experience. Samen met ons partnernetwerk vanuit verschillende verticals realiseren wij dagelijks deze behoefte voor hele uiteenlopende klanten verspreid over Europa.

Partner worden

Demo

Het Aangetekende Mail proces ervaren? Ontvang binnen een paar minuten de Aangetekende Mail in je inbox.

Demo


Goede service

Onze partnermanager zorgt er samen met jou voor dat er een langdurige samenwerking ontstaat die niet alleen succesvol maar ook plezierig en gemakkelijk verloopt.


Streef naar Win Win

Los van de extra te realiseren omzet, weet je dankzij de dienst hoe je klant werkt en begrijp je meteen hoe je hen optimaal kan ondersteunen. Daarnaast creëer je een breder draagvlak binnen de organisatie.


Happy Customer

Aangetekend Mailen is optimaal te integeren binnen bestaande bedrijfsprocessen. Gecombineerd met bestaande diensten draagt die bij aan een succesvolle customer experience.

Partners

Veel voorkomende branches

Legal

Credit Management

Financial

Insurance

HR

Health Care

Real Estate

Software

Direct contact
+31 (0)346 58 17 31

Meer weten?

Ook zij gebruiken Aangetekend Mailen

Back To Top
×Close search
Zoeken