skip to Main Content

Business Partners

De introductie van Aangetekend Mailen is vaak onderdeel van een complete digitale transformatie. We willen dit onderdeel uiteraard zo efficiënt mogelijk implementeren. Om dat te kunnen doen, werken we nauw samen met partners in zowel binnen- als buitenland.

Business
Partners

Business Partners zien Aangetekend Mailen als een logische toevoeging aan het bestaande portfolio. De dienst kan zowel stand-alone als integratie in bestaande diensten worden aangeboden.

Implementatie
Partners

Aangetekend Mailen is vaak een onderdeel van de digitale transitie. De integratie, adoptie en optimalisatie wordt vaak uitgevoerd door een gespecialiseerde system integrator.

Software
Integraties

Klanten hebben een totaalpakket met de afname van één systeem waarbij de software van Aangetekend Mailen een vinkje op de menukaart is. Dit is mogelijk door integratie in bestaande systemen.

Internationale partners

Ook partner worden van Aangetekend Mailen? Dat kan. Bij de samenwerking streven we altijd naar een win-winsituatie: u onderscheidt zich met onze dienst, wij zijn verzekerd van een efficiënte implementatie en de klant kan beveiligd en rechtsgeldig documenten versturen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Partner worden

Probeer nu

Ook Aangetekende Mail ontvangen? Probeer het gratis uit en ontdek de zelf het gemak.

Probeer nu

Business
Partners

Implementatie
Partners

Software
Integraties

Direct contact
+31 (0)346 58 17 31

Meer weten?

Ook zij gebruiken Aangetekend Mailen

Back To Top
×Close search
Zoeken