skip to Main Content

Aangetekend Mailen - Partners

“Laten we onze krachten bundelen”

Doe waar je goed in bent, daar geloven wij in. Wij zoeken de juiste business partners om de dienst breed en internationaal te kunnen leveren, wij werken samen met de beste technische partners voor een stabiele en veilige dienst en wij integreren graag met software oplossingen waar Aangetekend Mailen een toegevoegde waarde heeft voor de eindgebruiker.

Propositie
Business Partners

Help jouw klanten met digitalisatie en laat Aangetekend Mailen – Registered Email onderdeel uitmaken van jouw diensten portfolio.

Digitale
Technische partners

Een veilige, functionele en stabiele dienst leveren we uiteraard niet alleen. Daar zijn bedrijven bij betrokken waarvan we er een aantal benoemen omdat deze belangrijk zijn voor Aangetekend Mailen – Registered Email.

Software
Software Integraties

Klanten hebben een totaalpakket met de afname van één systeem waarbij de software van Aangetekend Mailen een optie op de menukaart is. Veelal de missende schakel.

Samenwerken met partners

In de digitale transitie slag die vele organisaties doormaken slaat Aangetekend Mailen de brug tussen het digitaliseren van interne (fysieke) processen en het eenvoudig overbrengen van data bij ontvangers zonder in te hoeven boeten op de customer experience. Samen met ons partnernetwerk vanuit verschillende verticals realiseren wij dagelijks deze behoefte voor hele uiteenlopende klanten verspreid over Europa.

Partner worden

Demo

Het Aangetekende Mail proces ervaren? Ontvang binnen een paar minuten de Aangetekende Mail in je inbox.

Demo

Zij maken ook gebruik van de Digitale Postbode

Back To Top
Zoeken