skip to Main Content

Webinars “I AM sharing”

Aangetekend Mailen organiseert vaker webinars voor Credit Management-, Juridische -, HR professionals en Data Protection Officers. Via onze reeks “I AM sharing” delen we onze kennis over de toenemende belangrijkheid in secure communication. Want juist bij digitaal communiceren is het wettelijk verplicht om privacygevoelige data van klanten te beschermen én soms om de aantoonbaarheid en juridische zekerheid te waarborgen. Maar hoe zorg je er nu voor dat dit net zo makkelijk is als het versturen van een gewone mail?

Hieronder zie je welke webinars wij in de komende periode gaan organiseren.

Datum en locatie

Datum + Tijd

9/06 – 10:00-11:00

Locatie

Online webinar

AUTOMATISEER HET LEASEPROCES

Werkzaam bij een leasemaatschappij? Volg dan ons webinar!

Het leaseproces kent lange doorlooptijden en kan fout- en fraudegevoelig zijn. Aangetekend Mailen en Twikey hebben een volledig geautomatiseerd onboardingsproces ontwikkeld. Tijdens het webinar vertellen wij hoe eenvoudig het is om met klanten digitaal, beveiligd en rechtsgeldig te communiceren en deze tevens snel en gemakkelijk te laten betalen. Door middel van de klantcases van o.a. LeasePlan en Mercedes Benz vertellen we graag waarom het voor hun zo effectief en efficiënt werkt.

Schrijf je in voor het webinar op 9 juni – 10.00 uur

Het bijwonen van het webinar is uiteraard gratis. Schrijf je in en ontdek hoe eenvoudig dit ook voor jouw organisatie kan werken. Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Heb je een drukke agenda en komt 9  juni om 10.00 uur niet uit? Schrijf je alsnog in en we sturen je achteraf de presentatie en de link naar de replay.

Gratis inschrijven

Zij maken ook gebruik van de Digitale Postbode

Back To Top
Zoeken