Digitaal Ondertekenen werkt snel en simpel, terwijl de veiligheid van data is gewaarborgd

IVA Business School is een particuliere ondernemers- en managementopleiding die zich richt op de mobiliteitsbranche. IVA verzorgt hbo- en mbo-opleidingen met specialisaties in automotive business management, nautisch business management (jachtbouw en watersport) en innovation business management. Caspar Lecluse is als lid van het managementteam verantwoordelijk voor de marketingstrategie van IVA Business School. In dit artikel vertelt Caspar waarom IVA Business School heeft gekozen voor Digitaal Ondertekenen van Aangetekend.

IVA digitaliseert inschrijfproces

Tot voor kort maakten wij gebruik van papieren inschrijfformulieren, wat vrij tijdrovend en omslachtig was voor onze aankomende studenten. Ze kregen de fysieke inschrijfformulieren per post toegestuurd, om die vervolgens in te vullen en te ondertekenen. Daarna volgde de gang naar een brievenbus, om het formulier weer terug te sturen. Dat moest makkelijker en efficiënter kunnen. We gingen op zoek naar een manier om het proces te optimaliseren en vriendelijker te maken.

De kracht van Digitaal Ondertekenen

We dachten aan een webformulier, maar met één cruciale voorwaarde: de handtekening moest rechtsgeldig zijn en we wilden de privacy van onze studenten kunnen waarborgen. Een grondige zoektocht bracht ons op het spoor van Digitaal Ondertekenen, een van de oplossingen van Aangetekend B.V. We raakten in gesprek met Philip Voogt, commercieel directeur en oprichter van Aangetekend. De betrokkenheid van Philip en zijn vermogen om met ons mee te denken in het proces waren van onschatbare waarde. Hij bracht ons in contact met De Heren Van, internetprofessionals uit Driebergen, die een op maat gemaakt webformulier voor ons ontwikkelden. Zo is een mooie totaaloplossing ontstaan. Nadat nieuwe studenten online hun gegevens hebben ingevuld, verloopt de uiteindelijke ondertekening van het formulier via Digitaal Ondertekenen. Hierdoor is het proces volledig gestroomlijnd, gebruiksvriendelijk en eenvoudig. Dit biedt een snelle manier van inschrijven, waarbij we tegelijkertijd zeker zijn dat we uiterst zorgvuldig omgaan met gevoelige privacygegevens.

Soepele samenwerking

De samenwerking met Aangetekend B.V. is heel prettig. De communicatielijnen zijn kort en het team van Aangetekend denkt proactief met ons mee. Efficiëntie, betrouwbaarheid en toegankelijkheid zijn de drie woorden die onze ervaring met Aangetekend B.V. het beste samenvatten.

Geïnspireerd?

Met Digitaal Ondertekenen heeft IVA Business School de stap gezet naar een efficiënter inschrijvingsproces. Hun verhaal illustreert hoe moderne oplossingen organisaties kunnen helpen om aan de steeds digitalere eisen van de wereld te voldoen. Ook op zoek naar manieren om jouw processen op een veilige manier te optimaliseren en te moderniseren? Met Digitaal Ondertekenen voldoe je aan de hoogste veiligheidsstandaarden. Bovendien kunnen er extra identificatiestappen worden toegevoegd, zoals tweefactorauthenticatie met een sms, door de overheid erkende identificatiemiddelen zoals iDIN, eID en It’s Me voor België, of zelfs een paspoortcontrole met lifeness-check. Zo combineer je een eenvoudig handtekeningverzoek met geavanceerde beveiliging.

Geïnteresseerd in een samenwerking? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, we denken graag met je mee.

Nog geen concrete uitdaging? Volg onze LinkedIn-pagina, dan ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Foto’s: IVA Driebergen

Zij maken al gebruik van onze oplossingen

Meer informatie ontvangen?

Benieuwd hoe Aangetekend Mailen in de praktijk werkt? Plan een persoonlijke afspraak in met een van onze experts.

Ontvang onze brochure via een Aangetekende Mail. Zo ervaar je direct het proces aan de ontvangende kant.

Andere klanten gebruiken ook

Digitaal Ondertekenen

Overeenkomsten moeten rechtsgeldig ondertekend zijn. Ook met een digitale handtekening moet dit waterdicht zijn. Optioneel kan er een extra identificatie gevraagd worden voor meer zekerheid.

Lees meer >>

Beveiligd Mailen

Privacygevoelige data moet worden beschermd tegen verlies, diefstal of hacken. Gebruik altijd veilig mailen om dit te voorkomen. Als de mail niet veilig kan worden afgeleverd, krijgt de ontvanger een bericht om de mail veilig op te halen.

Lees meer >>

Grote Bestanden Mailen

Het kan soms lastig zijn om een groot bestand via de mail te verzenden, omdat dit de mailserver flink belast. Of de bijlage bevat privacygevoelige data. Verstuur bijlagen veilig en gemakkelijk via de server van Aangetekend.

Lees meer >>

  Certificeringen

De enige Nederlandse eIDAS gekwalificeerde vertrouwensdienst voor een elektronische Aangetekende brief.

EU Trusted service providers >>

Back To Top