Klaas & Terlouw – completer dan de gemiddelde autodealer

Klaas & Terlouw is een onafhankelijk autobedrijf, gevestigd langs de snelweg A1 in het Overijsselse Enter. Het bedrijf is pas in september 2021 gestart, toen de eigenaren Marco Klaas en Rick Terlouw hun kennis, kracht, ervaring en passie voor auto’s bundelden. Samen hebben zij meer dan 50 jaar ervaring in de autobranche. Het unieke van Klaas & Terlouw is dat zij zich richten op de Engelse automerken. Liefhebbers van Land Rover, Jaguar, Aston Martin, McLaren en Mini kunnen hun hart ophalen in de showroom. Sinds 2023 is er ook een full operational leasemaatschappij opgericht. Klanten kiezen de gewenste auto, waarna ‘A1 Car Lease’ zorgt voor de leasing. Daarbij is elk merk mogelijk, want volgens mede eigenaar Rick Terlouw laten veel klanten hun werknemers niet kiezen voor een Jaguar of McLaren.

Voor Klaas & Terlouw is het belangrijk dat ze net even anders zijn dan de gemiddelde dealer. Ze willen completer zijn. Het bedrijfsonderdeel Heritage Customs speelt hier helemaal op in. Ze bieden ‘carchitecture as a service’ aan, waardoor klanten hun gewenste auto zowel aan de binnen- als de buitenkant helemaal kunnen customizen. Naast het verkopen van auto’s, kunnen ze hun klanten ook helpen bij specifieke autoreis wensen. Denk daarbij aan een Formule 1 trip of bijvoorbeeld een autoreis naar Noord Spanje of IJsland.

We spreken Rick Terlouw, mede eigenaar van Klaas & Terlouw. Voordat hij in 2021 aan het avontuur in Enter begon, had hij al jarenlang achtereenvolgens de dagelijkse leiding bij Land Rover in Enschede, Terlouw Jaguar Land Rover in Arnhem en Terlouw Oosterhout. Na het afronden van de IVA auto opleiding in de jaren ’90, begon hij als salesmanager bij Volvo. Alles bij elkaar iemand met passie voor mooie auto’s en bijna 30 jaar ervaring in het vak.

Noodzakelijk om privacy gevoelige informatie veilig digitaal te versturen

Bij het verkopen of leasen van een auto moeten wij onze klanten regelmatig privacy gevoelige informatie sturen. Het gaat daarbij om de offerte, orderbevestiging, maar ook wel om kopie rijbewijzen. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om de persoonlijke gegevens van onze klanten. Niet alleen omdat de wet dat voorschrijft, maar ook omdat dat past bij onze filosofie om meer te zijn dan alleen een dealer. Wij bieden een complete ervaring en daar hoort ook zorgvuldigheid bij.

Onze huidige software systemen worden gehost door onze cloud provider ICT Concept. Zij hebben een goede partnerrelatie met Aangetekend BV. Dus toen ik vroeg hoe ik bestanden digitaal, maar ook veilig kan versturen, kwamen zij met het voorstel om eens te kijken naar Beveiligd Mailen. Daarna ging het eigenlijk heel makkelijk en snel.

Met Beveiligd Mailen hebben we een eenvoudige manier gevonden om vertrouwelijke gegevens digitaal te verzenden.

Beveiligd Mailen is eenvoudig in gebruik

Door Beveiligd Mailen hebben we nu binnen de mailbox van Outlook een extra knop gekregen, die ervoor kan zorgen dat de mail beveiligd wordt verzonden. Alle medewerkers hebben deze Outlook knop gekregen en besluiten zelf of de mail al dan niet via Beveiligd Mailen wordt verzonden. En sinds de start, anderhalf jaar geleden, is het personeelsbestand verdrievoudigd tot 18 medewerkers. De zaken gaan goed en we groeien hard. Maar als mede eigenaar hoef ik me geen zorgen meer te maken over deze technische zaken en of de inhoud van de mail wel beschermd wordt.

We werken nu ruim een maand met Beveiligd Mailen. De installatie en het in gebruik nemen, ging gelukkig heel makkelijk. Het is noodzakelijk om te voldoen aan de wettelijke regels. Vertrouwelijke gegevens willen we goed beschermen. Met Beveiligd Mailen is dat net zo makkelijk als het sturen van een gewone e-mail.

Vijf redenen om Aangetekend Mailen in te zetten binnen de leasebranche

Data en locatie

Datum + Tijd

30 mrt 2023 – 11:30-12:30

Locatie

Online webinar

Ontvang vrijblijvend de whitepaper Digitaal, Veilig en Rechtsgeldig communiceren

Werkzaam in de mobiliteit sector? Download dan deze gratis whitepaper en kom alles te weten over beveiligd mailen, aangetekend mailen en digitaal ondertekenen binnen de sector. Klanten als Leaseplan, That's Lease, PON, Mercedes Benz en BMW financial services gingen je al voor.

[contact-form-7 id="34933"]

  Certificeringen

De enige Nederlandse eIDAS gekwalificeerde vertrouwensdienst voor een elektronische Aangetekende brief.

EU Trusted service providers >>

Zij maken al gebruik van onze oplossingen

Meer informatie ontvangen?

Benieuwd hoe Aangetekend Mailen in de praktijk werkt? Plan een persoonlijke afspraak in met een van onze experts.

Ontvang onze brochure via een Aangetekende Mail. Zo ervaar je direct het proces aan de ontvangende kant.

Andere klanten gebruiken ook

Digitaal Ondertekenen

Overeenkomsten moeten rechtsgeldig ondertekend zijn. Ook met een digitale handtekening moet dit waterdicht zijn. Optioneel kan er een extra identificatie gevraagd worden voor meer zekerheid.

Lees meer >>

Beveiligd Mailen

Privacygevoelige data moet worden beschermd tegen verlies, diefstal of hacken. Gebruik altijd veilig mailen om dit te voorkomen. Als de mail niet veilig kan worden afgeleverd, krijgt de ontvanger een bericht om de mail veilig op te halen.

Lees meer >>

Grote Bestanden Mailen

Het kan soms lastig zijn om een groot bestand via de mail te verzenden, omdat dit de mailserver flink belast. Of de bijlage bevat privacygevoelige data. Verstuur bijlagen veilig en gemakkelijk via de server van Aangetekend.

Lees meer >>

  Certificeringen

De enige Nederlandse eIDAS gekwalificeerde vertrouwensdienst voor een elektronische Aangetekende brief.

EU Trusted service providers >>

Back To Top