skip to Main Content

Bastiaan ter Weel, onze marketingmanager

In mei is Bastiaan ter Weel van start gegaan bij Aangetekend. Als marketingmanager is hij verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van de marketingstrategie en het partnerprogramma van Aangetekend B.V. In deze blog stelt Bastiaan zich voor.

Van fysiek naar digitaal

Bij mijn vorige werkgever, een partner van Aangetekend B.V., heb ik – al jaren geleden – kennisgemaakt met Philip en Wouter en de rest van het team van Aangetekend B.V. en hun dienstverlening. Op een gegeven moment was ik op zoek naar een leuke, nieuwe uitdaging en zij waren op zoek naar iemand die de marketing van Aangetekend naar een hoger niveau kon tillen. Het leek me geweldig om voor een bedrijf te werken dat vanaf dag één digitaal bezig is. Al mijn vorige werkgevers verkochten in eerste instantie een tastbaar product, waar later digitalisering een rol in ging spelen, zoals de reiswereld en de tijdschriftenbranche. Al dat soort branches zijn door een transitie gegaan, maar Aangetekend is met recht een ‘digital native’ organisatie. Mooi om daar met mijn marketingkennis aan bij te dragen.

Op weg naar meer synergie

De afgelopen weken heb ik me vooral verdiept in alle afzonderlijke diensten van Aangetekend en hoe we meer synergie kunnen bereiken. Wat een extra uitdaging is, is dat de naam van de belangrijkste dienstverlening en de bedrijfsnaam dezelfde zijn. Wat is nu precies het verschil tussen Aangetekend B.V. en Aangetekend Mailen? Zowel in tekst als visueel moeten we duidelijk gaan maken hoe alle verschillende oplossingen in elkaar grijpen. Ook internationaal gezien hebben we nog een uitdaging. Het begrip Aangetekend is in Nederland natuurlijk, maar wat zegt dat in Frankrijk of Engeland?

Groei

Elk bedrijf wil groeien, wij ook. Ik mag daaraan bijdragen door onze operationele én strategische marketing nog efficiënter en effectiever te maken. Dat doen we zeker niet alleen, daarin werken we samen met onze technische en business-partners. Die samenwerkingen willen we professioneel nog veel verder uitbouwen.

Allemaal anders

Als ik niet aan het werk ben, ben ik vrij actief in de korfbalwereld. Voorheen was ik zelf actieve korfballer, tegenwoordig ben ik veel bezig met vrijwilligerswerk en ben ik scheidsrechtersbegeleider en beoordelaar van aanstormend talent. Ik ben geboren en getogen in Purmerend, en heb jaren in de Beemster Polder gewoond. Sinds een jaar of vijf woon ik in Haarlem met mijn partner. Vanuit mijn mooie thuisbasis heb ik al redelijk wat verre uithoeken van de wereld mogen zien. Reizen doet je beseffen dat iedereen anders is, en gelukkig maar, anders zou de wereld maar een saaie boel zijn.

Interesse?

Heb je interesse in onze dienstverlening en wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Bastiaan. Hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden van Aangetekend Mailen.

 

Artikelen en laatste nieuws

Aangetekend aanwezig op Credit Expo 2022

Door de hoge inflatie kunnen klanten steeds moeilijker betalen. Oplopende betaaltermijnen en…

Rabobank en Aangetekend kondigen partnership aan

Vrijdag 28 oktober 2022 hebben Paul James van de Rabobank en Philip…

Rechtspraak stelt qERDS als voorwaarde

De Rechtspraak in Nederland heeft bekend gemaakt op de langere termijn te…

Samenwerking IPEX En Aangetekend In België

Net zo makkelijk als het versturen van een e-mail

Het is een cliché, maar de digitalisering gaat steeds sneller.  Je boekt…

Webinar Veilig Mailen met de Rechtspraak

Webinar Veilig mailen met de Rechtspraak

Vacature Javascript Master

Vacature Javascript Developer.  Wil jij een belangrijke rol binnen onze missie om…

Programma NSR

North Sea Regatta De North Sea Regatta is het grootste zeilevenement langs…

Vacature New Business Sales

Vacature New Business Sales. Als New Business Sales zal jij een belangrijke…

  Certificeringen

       

De enige Nederlandse eIDAS gekwalificeerde vertrouwensdienst voor een elektronische Aangetekende brief.

EU Trusted service providers >>

Back To Top