Maak kennis met Ramon Gerth

Ramon Gerth is sinds 1 januari 2024 de nieuwe Sales Manager bij Aangetekend B.V. Hij kijkt ernaar uit het bestaande team aan te vullen en te verrijken. Met ruim vijftien jaar ervaring in diverse commerciële functies, van regionaal tot internationaal management, gaat hem dat ongetwijfeld lukken. In deze blog stelt Ramon zich voor.

Veelzijdige en dynamische rol

Ik ben begin dit jaar gestart bij Aangetekend B.V., dus mijn rol is nog niet helemaal uitgekristalliseerd. Het is in elk geval een veelzijdige functie: ik ben betrokken bij het gehele verkoopproces, van het initiëren van leads tot en met de oplevering aan de klant. Mijn focus ligt op het ondersteunen van de klant tijdens het aankooptraject, zodat de uiteindelijke implementatie zo soepel mogelijk verloopt. Onze oplossingen zijn weliswaar waardevol voor onze klanten, het is niet hun corebusiness, dus ze willen er niet te veel tijd aan verliezen. Aan ons de schone taak om daar zo slim en efficiënt mogelijk mee om te gaan. In het verleden heb ik veel ervaring opgedaan bij grote en middelgrote organisaties in binnen- en buitenland en diverse branches, van logistiek tot aan de overheid. Die veelzijdigheid past bij mij. Ik ben breed inzetbaar en sta altijd open om nieuwe dingen te leren. Dat komt me goed van pas bij een organisatie als Aangetekend.

Dynamisch, laagdrempelig en ambitieus

Mijn keuze voor Aangetekend B.V. werd vooral gedreven door de mensen die er werken. Dat begint al bij de oprichters: Philip en Wouter. Zij stralen hun passie voor het bedrijf uit, en dat heeft impact. Niet alleen op hun team en – potentiële – klanten, maar ook als sollicitant voel je dat. De sfeer hier is gezellig, en de ambities zijn groot. Ook de sector – privacy en security – is iets dat bij me past. In mijn vorige functie International Sales Manager bij een bodycam-fabrikant heb ik daar veel ervaring mee opgedaan. Bovendien voelde deze rol als een uitdaging waarbij ik mezelf opnieuw kon ontdekken. Aangetekend biedt de tools en middelen die mij helpen mijzelf te ontwikkelen en te groeien in deze boeiende markt.

Mijn ambities en dromen

Ik heb van huis uit meegekregen dat dat hard werken loont. Met mijn roots in Drenthe ben ik natuurlijk nog steeds een boer in hart en nieren, maar wel één met onboerse ambities. Het lijkt me geweldig om de internationale aanwezigheid van Aangetekend uit te breiden, nieuwe markten te verkennen en elders onze businesscase op de kaart te zetten. Ik hoop over een aantal jaar terug te kijken en te kunnen zeggen dat ik heb bijgedragen aan het opzetten van nieuwe succesvolle divisies. Of dat in Denemarken, Zweden, Frankrijk of een ander land zal zijn, dat is nog de vraag, maar ik zie het als een prachtig doel om naartoe te werken.

Balans tussen werk en vrije tijd

Ik hou van werken en zou niet zonder kunnen, maar vrije tijd is ook belangrijk, zowel voor mijn geestelijke als mijn lichamelijke welzijn. Ik ben gek op cultuur en bezoek graag musea. Daarin ben ik niet heel kieskeurig, ik geniet van moderne kunst maar ook van klassieke meesterwerken uit bijvoorbeeld de 17e eeuw. Reizen is een andere passie. Dat varieert van verre reizen naar Phuket of de Seychellen, tot een weekendje Parijs om lekker cultuur te snuiven. En laat ik het eten niet vergeten! Eten is voor mij meer dan alleen voeding; het is een sociale activiteit die ik graag deel met vrienden. En ook daarin hou ik van voldoende variatie. Of het nu een frikandel speciaal is van de snackbar op de hoek of een gerecht met kreeft en kaviaar van een Michelinsterrenrestaurant in het hart van Barcelona, ik geniet er allemaal van. Mijn filmvoorkeur is net zo eclectisch als de rest. Van Star Wars tot arthouse, ik ben een echte filmgeek. Als kind droomde ik ervan om filmregisseur te worden. Dat is niet gelukt, maar als Sales Manager bij Nederlands enige leverancier van een qERDS-oplossing, regisseer ik nu de veiligheid en authenticiteit van digitale communicatie. Dat vind ik ook een vorm van kunst!

Interesse?

Heb je interesse in onze dienstverlening en wil je meer weten? Je kunt direct een afspraak met me inplannen, een mailtje sturen of connect met me op LinkedIn. Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden van Aangetekend Mailen.

Volg onze LinkedIn-pagina, dan blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Zij maken al gebruik van onze oplossingen

Meer informatie ontvangen?

Benieuwd hoe Aangetekend Mailen in de praktijk werkt? Plan een persoonlijke afspraak in met een van onze experts.

Ontvang onze brochure via een Aangetekende Mail. Zo ervaar je direct het proces aan de ontvangende kant.

Andere klanten gebruiken ook

Digitaal Ondertekenen

Overeenkomsten moeten rechtsgeldig ondertekend zijn. Ook met een digitale handtekening moet dit waterdicht zijn. Optioneel kan er een extra identificatie gevraagd worden voor meer zekerheid.

Lees meer >>

Beveiligd Mailen

Privacygevoelige data moet worden beschermd tegen verlies, diefstal of hacken. Gebruik altijd veilig mailen om dit te voorkomen. Als de mail niet veilig kan worden afgeleverd, krijgt de ontvanger een bericht om de mail veilig op te halen.

Lees meer >>

Grote Bestanden Mailen

Het kan soms lastig zijn om een groot bestand via de mail te verzenden, omdat dit de mailserver flink belast. Of de bijlage bevat privacygevoelige data. Verstuur bijlagen veilig en gemakkelijk via de server van Aangetekend.

Lees meer >>

  Certificeringen

De enige Nederlandse eIDAS gekwalificeerde vertrouwensdienst voor een elektronische Aangetekende brief.

EU Trusted service providers >>

Back To Top