Ga naar hoofdinhoud

Door de hoge inflatie kunnen klanten steeds moeilijker betalen. Oplopende betaaltermijnen en …

Credit Expo 2022

Presentatie

Aangetekend Mailen werkt voor Credit Managers

Door: Philip Voogt, directeur & co-founder Aangetekend Mailen

Aanvang: 12:0012:45
Zaal: Dexter 17
Soort: Expertsessie

Door de hoge inflatie kunnen klanten steeds moeilijker betalen. Oplopende betaaltermijnen en achterstallige betalingen zijn het gevolg. In deze expertsessie laten we zien hoe Credit Managers het order to cash proces eenvoudig, rechtsgeldig en digitaal kunnen optimaliseren. Aangetekend Mailen is méér dan alleen het vervangen van de aangetekende post. Want in het debiteurenbeheer zijn 85 procent van de Aangetekende Mails voorheen geen aangetekende poststukken. De attentiewaarde wordt verhoogd en er tegelijk voldaan aan dossieropbouw. De doelstelling van het creditmanagementproces is drieledig: enerzijds de voorspelbaarheid van de inkomende geldstromen vergroten, anderzijds de risico’s die worden gelopen verkleinen. Daarnaast verantwoord omgaan met klantgegevens en de klanttevredenheid verbeteren.

Gratis Whitepaper
Ontdek de 11 voordelen credit managers

Ontvang gratis onze white paper met de “11 voordelen van digitaal versus papier bij het incassotraject“. Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen enkele minuten deze white paper via een aangetekende mail.

Op dinsdag 8 november vindt het jaarlijkse kennis en innovatie event voor de Nederlandse Credit Management sector plaats in Congrescentrum 1931 te ’s-Hertogenbosch. Aangetekend is daar als een van de standhouders aanwezig en verzorgt een presentatie.

Credit Expo

Credit Expo biedt een compleet overzicht van de markt voor Credit Management en daaraan gerelateerde producten en diensten. U krijgt inzicht in alle mogelijke oplossingen om kredietrisico’s te minimaliseren en uw inkomende cashflow te versnellen zonder klantrelaties onnodig onder druk te zetten. 

  • Ontdek de laatste trends en ontwikkelingen in Credit Management
  • Compleet en actueel marktoverzicht dienstverleners in Credit Management
  • Doorlopend programma van meer dan 25 kennis, expert en inspiratiesessies
  • Ontmoet honderden vakgenoten op één dag en deel ervaringen over de recente crisisjaren

 

Thema High Performance

Credit Expo, hét jaarlijkse kennis- en netwerkevent voor de Nederlandse Credit Management Community, staat dit jaar in het teken van het thema High Performance. Het zijn uitdagende tijden voor Credit Managers. Corona heeft wereldwijd voor verstoringen in supply chains gezorgd. Daarnaast zorgt de oorlog in Oekraïne voor grote economische onzekerheid en alsmaar stijgende prijzen. Dit resulteert in financiële onzekerheid voor brede groepen in de samenleving.

In diverse sectoren gingen in totaal 0 gebruikers je al voor

“Het gebruik van Aangetekend Mailen draagt ook bij aan onze eigen geloofwaardigheid”

Niels Winters
Juriblox

Lees het hele klantverhaal

  Certificeringen

De enige Nederlandse eIDAS gekwalificeerde vertrouwensdienst voor een elektronische Aangetekende brief.

EU Trusted service providers >>

Back To Top