Aangetekend en Beveiligd Mailen: Veilige Digitale Communicatie voor de Moderne Wereld

In onze digitale wereld is de manier waarop we communiceren voortdurend in beweging. De behoefte aan veilige, betrouwbare en juridisch bindende communicatie is nog nooit zo belangrijk geweest. Dat is precies wat Aangetekend en Beveiligd Mailen biedt.

Wereld Telecommunicatie- en Informatiemaatschappijdag

Vandaag 17 mei 2023, op Wereld Telecommunicatie- en Informatiemaatschappijdag, vieren we de evolutie en innovaties in de wereld van communicatie. We erkennen het belang van veilige en betrouwbare communicatie in het digitale tijdperk. Onze diensten van Aangetekend en Beveiligd Mailen zijn ontworpen in lijn met de geest van deze dag – het bevorderen van veilige, betrouwbare en transparante digitale communicatie. Laat ons samen de toekomst van communicatie veiliger en betrouwbaarder maken.

Sleutel tot veilige, digitale communicatie

Aangetekend en Beveiligd Mailen zijn de sleutel tot veilige digitale communicatie. Het stelt je in staat om vertrouwelijke informatie op een veilige, betrouwbare en juridisch bindende manier te delen. Of het nu gaat om belangrijke zakelijke documenten, vertrouwelijke informatie of persoonlijke berichten, je kunt er zeker van zijn dat jullie communicatie veilig is.

Beveiligd Mailen

Met Beveiligd Mailen kun je e-mails met end-to-end versleuteling versturen, waardoor de informatie wordt beschermd tegen ongeautoriseerde toegang. Je kunt er zeker van zijn dat alleen de beoogde ontvanger je bericht kan lezen.

Aangetekend Mailen

Maar Aangetekend Mailen gaat verder dan alleen veiligheid. Het biedt ook zekerheid en transparantie. Je ontvangt een bewijs van verzending en een bewijs van ontvangst, zodat je zeker weet dat je bericht is aangekomen. Bovendien krijg je de zekerheid dat je communicatie juridisch bindend is, net als een aangetekende brief.

Ontvang de brochure
van Aangetekend

Wil je ook weten wat Aangetekend voor jouw bedrijf of organisatie kan betekenen? En wat de voordelen zijn? Vul je gegevens in en wij sturen de brochure per aangetekende mail toe.

  Certificeringen

De enige Nederlandse eIDAS gekwalificeerde vertrouwensdienst voor een elektronische Aangetekende brief.

EU Trusted service providers >>

Zij maken al gebruik van onze oplossingen

Meer informatie ontvangen?

Benieuwd hoe Aangetekend Mailen in de praktijk werkt? Plan een persoonlijke afspraak in met een van onze experts.

Ontvang onze brochure via een Aangetekende Mail. Zo ervaar je direct het proces aan de ontvangende kant.

Andere klanten gebruiken ook

Digitaal Ondertekenen

Overeenkomsten moeten rechtsgeldig ondertekend zijn. Ook met een digitale handtekening moet dit waterdicht zijn. Optioneel kan er een extra identificatie gevraagd worden voor meer zekerheid.

Lees meer >>

Beveiligd Mailen

Privacygevoelige data moet worden beschermd tegen verlies, diefstal of hacken. Gebruik altijd veilig mailen om dit te voorkomen. Als de mail niet veilig kan worden afgeleverd, krijgt de ontvanger een bericht om de mail veilig op te halen.

Lees meer >>

Grote Bestanden Mailen

Het kan soms lastig zijn om een groot bestand via de mail te verzenden, omdat dit de mailserver flink belast. Of de bijlage bevat privacygevoelige data. Verstuur bijlagen veilig en gemakkelijk via de server van Aangetekend.

Lees meer >>

  Certificeringen

De enige Nederlandse eIDAS gekwalificeerde vertrouwensdienst voor een elektronische Aangetekende brief.

EU Trusted service providers >>

Back To Top