Creditmanagement: zonder zorgen belangrijke documenten versturen

Aangetekend Mailen is een veilige en door de regelgeving erkende methode om juridische documenten digitaal te verzenden. Vergelijkbaar met de traditionele aangetekende post, maar dan volledig online. In dit blogartikel lees je waarom dit speciaal voor bedrijven in de creditmanagementsector goed werkt.

Credit managen met Aangetekend Mailen

Of het nu gaat om incassobrieven, betalingsherinneringen, betalingsregelingen of andere – juridische – correspondentie, ons platform zorgt voor een betrouwbare aflevering bij de ontvanger. Met Aangetekend Mailen kun je op een juridisch geldige manier formele kennisgevingen en incassobrieven sturen, die later gebruikt kunnen worden bij de dossieropbouw. Door de ondertekenaar, of de persoon die binnen een organisatie verantwoordelijk is te vragen een automatische incasso af te geven, wordt het onboarding proces én het hele order-to-cashproces geautomatiseerd. Zonder Aangetekend Mailen kan er een probleem ontstaan wanneer er in een juridisch geschil. Zo dientm volgens de Wet Incasso Kosten, aangetoond worden dat iets verstuurd en ontvangen is.

Efficiënt bij creditmanagement

Het verzenden van aangetekende e-mails binnen de creditmanagementbranche verhoogt niet alleen de efficiëntie, maar verminderd ook het risico op fouten en biedt daarbij ook de juridische zekerheid die in deze sector onmisbaar is. Het belang van een tevreden klant staat voorop. De gebruiksvriendelijkheid van Aangetekend Mailen wordt zowel door de verzender als de ontvanger zeer gewaardeerd.

Altijd vertrouwelijk

Of je nu werkzaam bent bij een incassobureau, deurwaarderskantoor of bij een kredietverzekeraar, je wilt er altijd op kunnen vertrouwen dat gestuurde documenten goed aankomen, ook als je ze via e-mail verzendt. Met de inzet van Aangetekend Mailen zorg je ervoor dat alle informatie beveiligd wordt verzonden, of dit nou hoogst vertrouwelijk is of wat minder vertrouwelijk. Alle gegevens worden beschermd tegen het risico van verlies, beschadiging, misbruik & diefstal. Dankzij Aangetekend Mailen weet je precies wat wanneer en door wie is ontvangen, dit word mogelijk gemaakt door ons betrouwbare track-en-trace-systeem. Zo helpen we jou als financieel dienstverlener om je werk slimmer en efficiënter te maken.

Met Aangetekend Mailen verzend je belangrijke documenten snel, veilig en rechtsgeldig. Als vooruitstrevende creditmanagement professional kun je niet meer zonder.

Gratis whitepaper

Download onze gratis whitepaper waarin we 11 voordelen van digitaal versus papier geven.

Meer weten?

Professionals die meer willen leren over de implementatie en juridische geldigheid van aangetekend mailen, bieden wij verschillende mogelijkheden:

  1. Webinar: Schrijf je in voor ons aankomende webinar dat dieper ingaat op de implicaties van digitale communicatie voor de juridische en vastgoedsectoren. Onze experts zullen praktijkvoorbeelden bespreken en vragen beantwoorden.
  2. Informatiebrochure: Ontvang onze brochure via een aangetekende mailen, waarin de voordelen en juridische aspecten van digitale kennisgevingen worden uitgelicht.
  3. Demo-gesprek: Plan een persoonlijk gesprek waarin we een demonstratie geven van aangetekend mailen en bespreken hoe dit jouw bedrijfsvoering kan optimaliseren.

Zij maken al gebruik van onze oplossingen

Meer informatie ontvangen?

Benieuwd hoe Aangetekend Mailen in de praktijk werkt? Plan een persoonlijke afspraak in met een van onze experts.

Ontvang onze brochure via een Aangetekende Mail. Zo ervaar je direct het proces aan de ontvangende kant.

Andere klanten gebruiken ook

Digitaal Ondertekenen

Overeenkomsten moeten rechtsgeldig ondertekend zijn. Ook met een digitale handtekening moet dit waterdicht zijn. Optioneel kan er een extra identificatie gevraagd worden voor meer zekerheid.

Lees meer >>

Beveiligd Mailen

Privacygevoelige data moet worden beschermd tegen verlies, diefstal of hacken. Gebruik altijd veilig mailen om dit te voorkomen. Als de mail niet veilig kan worden afgeleverd, krijgt de ontvanger een bericht om de mail veilig op te halen.

Lees meer >>

Grote Bestanden Mailen

Het kan soms lastig zijn om een groot bestand via de mail te verzenden, omdat dit de mailserver flink belast. Of de bijlage bevat privacygevoelige data. Verstuur bijlagen veilig en gemakkelijk via de server van Aangetekend.

Lees meer >>

  Certificeringen

De enige Nederlandse eIDAS gekwalificeerde vertrouwensdienst voor een elektronische Aangetekende brief.

EU Trusted service providers >>

Back To Top