Gekoppeld om te

Identificeren
Machtigen
Printen
Integreren

Digitale post, Fysiek versturen

Het digitaal verzenden van uw fysieke post en documenten zorgt voor een forse kostendaling en significante tijdwinst. Enkel uploaden en adresseren van een document en je kunt daarna weer aan slag met de dagelijkse werkzaamheden. Wilt u ook fysiek versturen of gaat er toch iets mis met de digitale bezorging dan kan er geautomatiseerd teruggevallen worden op een fysieke bezorging door middel van koppelingen (API) met bekende post bezorgers in Nederland en België. Gezamenlijk zorgen wij voor het verwerken, afdrukken, frankeren en versturen van de post. Zo weet je zeker dat uw post discreet en op tijd wordt verwerkt en verzonden.

Meer info
envelop
Verificatie

SEPA Machtigingen sneller en efficiënter afsluiten?

Het afsluiten van een (zakelijke) incassomachtiging op papier is vaak omslachtig en foutgevoelig. Het verstoort onnodig het proces van onboarding van nieuwe klanten. Met de geïntegreerde SEPA koppeling kun je dit proces eenvoudig digitaliseren zodat het voor zowel jullie organisatie als de (potentiele) klant zonder gedoe op de juiste manier kan worden afgerond.
Heeft de klant niet op tijd de incassomachtiging afgegeven? Geen probleem,  het systeem zorgt voor een automatische opvolging zodat je er geen omkijken meer naar hebt.

Meer info

Fall Back to Paper

Wanneer wij het digitaal (helaas) niet kunnen afleveren bieden wij de optie voor een fall back to paper, wat wil zeggen dat de bijlage wordt geprint en door PostNL/Bpost wordt bezorgd. Wij kunnen eenvoudig een koppeling realiseren met de printrstraten van onze partners zodat bij bepaalde afleverstatussen van de Aangetekende Mail het document alsnog per (aangetekende) post kan worden afgeleverd bij de ontvanger.

Meer info
Print
Goedkoop.

Betaalgemak leidt tot snellere betaling van je factuur?

Facturen die voorzien zijn van een betaallink worden gemiddeld drie keer zo snel betaald. Maak het de ontvanger makkelijk door een betaallink aan de Aangetekende Mail toe te voegen en ontvang dezelfde dag nog de betaling. Een bijkomend voordeel is ook dat de administratieve verwerking geautomatiseerd kan verlopen.

Meer info

2FA ”For Your Eyes Only”

Heb je net dat beetje extra zekerheid nodig dat de ontvanger ook werkelijk de bedoelde ontvanger is? Gebruik dan onze tweefactorauthenticatie (2FA) via sms. Zo kan de ontvanger je aangetekende e-mail pas openen na het invoeren van een code die hij of zij per sms heeft ontvangen. Met 2FA via sms wordt je telefoonnummer gekoppeld aan je activiteiten online. Op die manier weet de partij waar je zaken mee doet zeker dat jij degene bent aan de andere kant van het ‘digitale lijntje’.

 

Meer info
2FA
authenticatie

Online Identificatie

In sommige gevallen wil je weten wie er aan de andere kant van de lijn zit, daarom is het mogelijk om naast de 2FA per SMS een extra zekerheid te krijgen aan de hand van (overheid erkende) identificatie tools te werken zoals iDIN, of voor België met eID en It’s Me.
Wij krijgen realtime aan de hand van deze platformen de gewenste data terug en geven dit mee op het biljet wat tot stand komt, zodat jij zeker weet wie de Digitale Handtekening heeft gezet of de Aangetekende Mail Plus heeft geopend.

Meer info

KPN API Store

Volledig geautomatiseerd Aangetekende Mails versturen en terugkoppelingen verwerken? Dat kan eenvoudig met een van onze API’s, zodat je de digitale postbode in je vertrouwde systemen inbouwt en real-time documenten Beveiligd en Rechtsgeldig kunt versturen maar ook geautomatiseerd vervolg acties aanroepen. In samenwerking met de KPN API store is de API eenvoudig aan te roepen en te testen.

Meer info
Implementatie

Wil je meer informatie?

Ga dan een gesprek aan met een van onze AMbassadeurs.
Wil je weten welke oplossingen we nog meer te bieden hebben? Kijk dan bij de oplossingen.

Zij maken al gebruik van onze oplossingen

  Certificeringen

       

De enige Nederlandse eIDAS gekwalificeerde vertrouwensdienst voor een elektronische Aangetekende brief.

EU Trusted service providers >>

Back To Top