skip to Main Content

iDIN

Een online tool waarmee de ondertekenaar zich aan de hand van bankgegevens identificeert.

Wij zorgen voor een automatische koppeling met deze dienst, waarbij de ontvanger via het veilige, vertrouwde inlogmiddel van de bank toestemming geeft om zijn naam, plaats en geboortedatum te delen. Deze identificatie maakt de digitale handtekening bewezen en rechtsgeldig: u weet zeker dat hij door de juiste persoon is gezet.

Probeer het direct

Efficiënt

Documenten printen, ondertekenen en naar het postkantoor brengen, met Aangetekend Mailen is het verleden tijd: u verstuurt belangrijke documenten met een druk op de knop. Het is zelfs mogelijk om de dienst in bestaande processen te integreren, zoals de automatische verzending van facturen, aktes of polissen. Een efficiencyslag waarmee u direct kosten bespaart.

Rechtsgeldig

Onze Aangetekende Mails bieden juridische zekerheid conform EU-verordening eIDAS. Als onafhankelijke derde leggen we vast Wie, Wat op Welk moment met Wie communiceert. Belangrijk, vooral bij correspondentie rondom een conflict. Door ontvangst en acceptatie te registeren, kunt u aantonen dat u er alles aan heeft gedaan om een document ter kennisgeving aan te bieden.

Veilig

Security is essentieel voor de dienst en niet alleen om de juridische waarde te verkrijgen maar in toenemende mate om de privacy van berichten en documenten te waarborgen. De balans tussen de mate van veiligheid enerzijds en de gebruiksvriendelijkheid anderzijds is daarin een belangrijke afweging. Aangetekend Mailen is ISO27001 gecertificeerd

Implementatie

Met een minimale impact op de huidige IT omgeving kan de software van Aangetekend Mailen eenvoudig worden geïntegreerd. Of het nu gaat om een integratie in de mailclient of vanuit een workflow zowel het versturen als het bijhouden van de terugkoppeling sluit volledig aan op uw proces.

Hoe het werkt

Ervaar nu gratis

Ook Aangetekende Mail ontvangen? Probeer het gratis uit en ontdek de zelf het gemak.

Probeer nu

Direct contact
+31 (0)346 58 17 31

Meer weten?

Hoe werkt het?

Het versturen van een aangetekende mail is heel eenvoudig: we integreren de functie in de systemen die u binnen uw organisatie gebruikt. Hierdoor kunt u gemakkelijk overstappen. En dat ook nog eens tegen lagere kosten.

Lees meer

Veilig en rechtsgeldig documenten versturen

Ook zij gebruiken Aangetekend Mailen

Back To Top
×Close search
Zoeken