skip to Main Content

Digitaal aangetekende brief versturen

Beveiligd en rechtsgeldig versturen van documenten

Met Aangetekend Mailen stuur je eenvoudig een digitaal aangetekende brief. Na het versturen ontvang je direct per mail een biljet die de actuele status van de aangetekende mail weergeeft. Hiermee heb je de zekerheid en het bewijs dat de aangetekende mail terecht is gekomen bij de ontvanger. Het is efficiënter, veiliger en bovendien goedkoper dan een aangetekend poststuk. Stuur vandaag nog je digitaal aangetekende brief per Aangetekend Mailen!

Gratis Demo Verstuur Direct
Digitaal Aangetekende Brief

Ook zij gebruiken een digitaal aangetekende brief

Efficiënt

Het werkt super simpel: klik op de knop ‘Verstuur direct’, stel je mail op met bijlage zoals je dat gewend bent en klaar. Geen mijn omgevingen met weer een wachtwoord en login of uitgebreide formulieren.

Veilig

De digitaal aangetekende brief gaat over een beveiligde verbinding van afzender naar ontvanger, zonder mogelijke tussenkomst van derde. Het gehele proces is AVG Proof en voldoet aan de hoogste Europese standaarden.

Rechtsgeldig

De bewijslast van een Aangetekende Mail is hetzelfde als dat van een aangetekende brief. Waar via de post de inhoud van de envelop en de afzender niet zijn vastgesteld, legt de Aangetekende Mail vast Wie, Wat, Wanneer met Wie heeft gecorrespondeerd. Lees hier meer over de juridische waarde.

Verstuur Direct

voor €2,50 en ontvang direct per email het bewijs van opzegging

Verstuur direct

Direct contact
+31 (0)346 58 17 31

Meer weten?

  Hoe werkt het?

  Het versturen van een aangetekende mail is heel eenvoudig: we integreren de functie in de systemen die u binnen uw organisatie gebruikt. Hierdoor kunt u gemakkelijk overstappen. En dat ook nog eens tegen lagere kosten.

  Lees meer

  Veilig en rechtsgeldig documenten versturen

  Back To Top
  ×Close search
  Zoeken