Maak kennis met Mark Jurgens

Begin 2024 heeft Mark Jurgens zich aangesloten bij het team van Aangetekend B.V. Met ruim vijf jaar ervaring in business-development is Mark een waardevolle aanwinst voor ons bedrijf. In deze blog stelt Mark zich voor.

Onder de indruk

Ik ben nog maar net begonnen bij Aangetekend B.V. en mijn rol is nog volop in ontwikkeling. Met mijn ervaring in business-development kijk ik ernaar uit om in deze veelbelovende organisatie te werken aan onze klantrelaties en klanten een positieve ervaring te bieden. In de afgelopen weken heb ik al veel geleerd en ik ben onder de indruk van de potentie van Aangetekend Mailen. Het is niet alleen een perfecte vervanging voor de traditionele aangetekende post, maar kan een belangrijke rol spelen bij het op betrouwbare wijze verzenden van alle belangrijk – digitale – documenten. Wat mij betreft is het een onmisbare tool voor elke zichzelf serieus nemende organisatie. Hoe mooi zou het zijn als uiteindelijk elke organisatie belangrijke mails via Aangetekend Mailen verstuurt.

Blij verrast

Ik ben blij verrast door het team van Aangetekend. Ik kende Wouter en Philip al als heel fijne mensen, maar het hele team bestaat uit stuk voor stuk authentieke en eerlijke mensen, die een eenheid uitstralen en een schat aan expertise hebben.

Uitgebreid dienstenpakket

Aangetekend B.V. biedt – naast Aangetekend Mailen – nog drie innovatieve oplossingen die heel belangrijk zijn, maar nog relatief onbekend bij veel organisaties. ‘Beveiligd Mailen’ voor het veilig verzenden van privacygevoelige informatie, ‘Digitaal Ondertekenen’ voor het verkrijgen van juridisch geldige digitale handtekeningen zonder gedoe met printen en scannen, en ‘Grote Bestanden Mailen’ waarmee je grote of AVG-gevoelige bestanden eenvoudig en veilig kunt versturen via Outlook. Deze oplossingen bieden een enorm potentieel voor organisaties die hun digitale communicatie willen optimaliseren en beveiligen. Helaas zijn ze nog niet zo bekend als ze zouden moeten zijn en ik denk dat het tijd is dat daar verandering in komt.

Fan van Toscane

Wanneer ik niet aan het werk ben, breng ik veel tijd door met mijn gezin. Ik heb twee zoons, een van vier en een van nog geen jaar. Ik ga graag met het gezin op vakantie. Italië – Toscane om precies te zijn – is onze favoriete bestemming. We gaan er bijna elk jaar heen. Afgelopen jaar moesten we even overslaan, omdat de jongste toen net geboren was, maar komend jaar gaan we zeker weer.

Interesse?

Heb je interesse in onze dienstverlening en wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van Aangetekend Mailen. Of volg onze LinkedIn-pagina, dan blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

 

Zij maken al gebruik van onze oplossingen

Meer informatie ontvangen?

Benieuwd hoe Aangetekend Mailen in de praktijk werkt? Plan een persoonlijke afspraak in met een van onze experts.

Ontvang onze brochure via een Aangetekende Mail. Zo ervaar je direct het proces aan de ontvangende kant.

Andere klanten gebruiken ook

Digitaal Ondertekenen

Overeenkomsten moeten rechtsgeldig ondertekend zijn. Ook met een digitale handtekening moet dit waterdicht zijn. Optioneel kan er een extra identificatie gevraagd worden voor meer zekerheid.

Lees meer >>

Beveiligd Mailen

Privacygevoelige data moet worden beschermd tegen verlies, diefstal of hacken. Gebruik altijd veilig mailen om dit te voorkomen. Als de mail niet veilig kan worden afgeleverd, krijgt de ontvanger een bericht om de mail veilig op te halen.

Lees meer >>

Grote Bestanden Mailen

Het kan soms lastig zijn om een groot bestand via de mail te verzenden, omdat dit de mailserver flink belast. Of de bijlage bevat privacygevoelige data. Verstuur bijlagen veilig en gemakkelijk via de server van Aangetekend.

Lees meer >>

  Certificeringen

De enige Nederlandse eIDAS gekwalificeerde vertrouwensdienst voor een elektronische Aangetekende brief.

EU Trusted service providers >>

Back To Top