Ga naar hoofdinhoud

Dennis Meijer, Business Development Manager

Dennis Meijer is het nieuwe jaar goed begonnen. Als Business Development Manager bij Aangetekend is hij verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe business. Daarbij richt hij zich met name op de grotere organisaties en partners. In deze blog stelt Dennis zich voor.

Diensten van Aangetekend hebben enorme potentie

Ik ken Aangetekend al sinds het prille begin, toen Philip Voogt en Wouter van den Brink net begonnen met hun dienst om digitale correspondentie beveiligd en rechtsgeldig te kunnen verzenden. Vanuit mijn functie bij eerdere werkgevers, waaronder de Rabobank en betaalprovider Buckaroo, heb ik uitgebreid onderzoek gedaan naar hun oplossingen. Ik denk dat de potentie enorm is en dat het tijd is dat de wereld de waarde ervan gaat inzien.

Privacygevoelige informatie veilig mailen

Nog vier maanden en de acceptgiro bestaat niet meer. Daar kraait geen haan naar, want we betalen allemaal met iDeal. Waarom lopen we dan nog steeds met onze aangetekende post onder de arm naar een PostNL-punt? Maar de diensten van Aangetekend gaan veel verder dan het digitaal versturen van aangetekende stukken. Neem bijvoorbeeld de AVG, die schrijft voor dat we heel zorgvuldig met persoonsgegevens omgaan. Maar als je ergens solliciteert, krijg je negen van de tien keer nog de vraag of je je gegevens even wil mailen. De gemiddelde kandidaat stuurt vervolgens braaf zijn bankrekeninggegevens, een kopietje van het paspoort, BSN-nummer en andere privacygevoelige informatie. Als een of andere kwaadwillende die gegevens uit de lucht weet te plukken, zijn de rapen gaar. Beveiligd Mailen is een veilig alternatief, dat net zo snel en eenvoudig is.

Lange adem en uithoudingsvermogen

Het is tijd voor Aangetekend om een grote stap te maken. Voor mij een prachtmoment om aan boord te komen en met mijn kennis en ervaring een bijdrage te leveren aan de groei van de organisatie. Ik heb er altijd al van genoten om een goed zakelijk initiatief naar het volgende niveau te brengen. Of dat nu het ontginnen van een nieuw product of dienstverlening is of het aanboren van een nieuwe markt, dat soort zaken gedij ik goed op. Als Business Development Manager ga ik me met name richten op de grotere klanten en partners. Dat zijn veelal strategische trajecten die een lange adem en veel uithoudingsvermogen vragen, maar daar ben ik goed in, is in het verleden wel gebleken. Ik heb er dan ook enorm veel zin in.

Hapje, drankje en dansje

Ik ben geboren en getogen Hagenees – of Hagenaar, het is maar net hoe je het bekijkt. Werk en de liefde brachten me naar Amsterdam en daar woon ik nog steeds. Als ik niet aan het werk ben, ben ik druk met mijn twee kinderen, mijn vriendin of ben ik op pad met vrienden. Ik hou van een hapje, een drankje en een dansje, maar sport ook graag. Ik ben dan ook regelmatig te vinden in de sportschool en ben lid van de lokale tennisclub Festina, net als mijn kinderen overigens. Daarmee zeg ik niet per se dat ik ook regelmatig op de baan sta, maar het is wel erg gezellig. En daar hou ik van.

Interesse?

Heb je interesse in onze dienstverlening en wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Dennis. Hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden van Aangetekend Mailen.

  Certificeringen

De enige Nederlandse eIDAS gekwalificeerde vertrouwensdienst voor een elektronische Aangetekende brief.

EU Trusted service providers >>

In diverse sectoren gingen in totaal 0 gebruikers je al voor

“Ik wist er niet van” is bij ons géén argument, dankzij Aangetekend Mailen.

Sander Kamstra
Payt

Lees het hele klantverhaal

  Certificeringen

De enige Nederlandse eIDAS gekwalificeerde vertrouwensdienst voor een elektronische Aangetekende brief.

EU Trusted service providers >>

Back To Top