Ga naar hoofdinhoud

Heike Braakhuis, Business Development Manager

Heike Braakhuis is de nieuwste ster aan het Aangetekend-firmament. Als Business Development Manager richt Heike zich met name op kleinere en middelgrote bedrijven. In deze blog stelt Heike zich voor.

Positieve energie en lekker doorpakken

Ondanks mijn relatief jonge leeftijd – ik ben 35 jaar – heb ik al vijftien jaar ervaring in commerciële functies, van regionaal tot internationaal en uiteindelijk een rol in een managementteam. Toen heb ik besloten: dit past niet bij mij. Waar mijn hart wél sneller van gaat kloppen is innovatie en technologie. Ik heb dan ook bewust gekozen voor Aangetekend. Hun houding past bij me. Al voor ik officieel begonnen was, waren we volop aan het sparren over campagnes. Die positieve energie – lekker doorpakken, geen getreuzel – daar hou ik van.

Belangrijkste leverancier van optimaal beveiligde digitale communicatie

Ik heb bij een aantal organisaties gewerkt die ervoor kozen te groeien door bedrijfsovernames. Aangetekend wil organisch groeien en hanteert daarbij een pragmatische aanpak. Met mijn internationale ervaring kan ik een mooie bijdrage leveren aan de ambitie van Aangetekend om ook over de grens één van de belangrijkste leveranciers van optimaal beveiligde digitale communicatie te worden. Waar mijn collega Dennis zich als Business Development Manager vooral gaat richten op de grotere klanten, ga ik me voornamelijk richten op het middensegment. De iets kortere trajecten, dat past beter bij mijn persoonlijkheid.

Meewerkende eigenaren en open communicatie

Wat ik ook belangrijk vind, is dat Philip en Wouter, de twee eigenaren van Aangetekend, een sturende en actieve rol in de organisatie hebben. Meewerkende eigenaren en een team dat lekker down-to-earth met elkaar communiceert, daar kan ik wat mee. Hier hoef je niet bang te zijn om fouten te maken en kun je veilig je mening delen. Dat is belangrijk als je innovatief en vooruitstrevend wil zijn. Die vibe voelde ik direct al toen ik hier de eerste keer binnenkwam. Ik werd direct na mijn sollicitatiegesprek uitgenodigd aan de lunchtafel en was direct onderdeel van het team, al voordat ik wist of ik was aangenomen.

Actief persoon

Als ik niet aan het werk ben, breng ik veel tijd met mijn vrouw en met familie en vrienden door. De sportschool, boulderen, hardlopen, als het maar actief is. Ik hang ook graag de gekke oom uit. Of mijn zus daar blij mee is als ik mijn nichtjes weer eens hyperactief terugbreng, dat betwijfel ik. Mijn vrouw is – gelukkig – wat rustiger dan ik, zij zorgt voor wat evenwicht. Als ik thuis ben, in Hengelo, probeer ik wel mijn rust te pakken. Lezen is een mooie manier om weer op te laden. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in gezondheid en voeding. Voor een ijsbadje draai ik mijn hand niet om. Hoewel… bij de bevroren Waddenzee voelde ik toch wel een beetje een drempel. Maar gelukkig heb ik een vriend die mijn passie deelt, samen overwinnen we zo’n drempel wel. Ik hoop dat ze zich bij Aangetekend realiseren wat ze in huis gehaald hebben.

Interesse?

Heb je interesse in onze dienstverlening en wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Heike. Hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden van Aangetekend Mailen en onze andere diensten.

  Certificeringen

De enige Nederlandse eIDAS gekwalificeerde vertrouwensdienst voor een elektronische Aangetekende brief.

EU Trusted service providers >>

In diverse sectoren gingen in totaal 0 gebruikers je al voor

“Ik wist er niet van” is bij ons géén argument, dankzij Aangetekend Mailen.

Sander Kamstra
Payt

Lees het hele klantverhaal

  Certificeringen

De enige Nederlandse eIDAS gekwalificeerde vertrouwensdienst voor een elektronische Aangetekende brief.

EU Trusted service providers >>

Back To Top