Maak kennis met onze nieuwe collega Heike

Heike Braakhuis, Business Development Manager

Heike Braakhuis is de nieuwste ster aan het Aangetekend-firmament. Als Business Development Manager richt Heike zich met name op kleinere en middelgrote bedrijven. In deze blog stelt Heike zich voor.

Positieve energie en lekker doorpakken

Ondanks mijn relatief jonge leeftijd – ik ben 35 jaar – heb ik al vijftien jaar ervaring in commerciële functies, van regionaal tot internationaal en uiteindelijk een rol in een managementteam. Toen heb ik besloten: dit past niet bij mij. Waar mijn hart wél sneller van gaat kloppen is innovatie en technologie. Ik heb dan ook bewust gekozen voor Aangetekend. Hun houding past bij me. Al voor ik officieel begonnen was, waren we volop aan het sparren over campagnes. Die positieve energie – lekker doorpakken, geen getreuzel – daar hou ik van.

Belangrijkste leverancier van optimaal beveiligde digitale communicatie

Ik heb bij een aantal organisaties gewerkt die ervoor kozen te groeien door bedrijfsovernames. Aangetekend wil organisch groeien en hanteert daarbij een pragmatische aanpak. Met mijn internationale ervaring kan ik een mooie bijdrage leveren aan de ambitie van Aangetekend om ook over de grens één van de belangrijkste leveranciers van optimaal beveiligde digitale communicatie te worden. Waar mijn collega Dennis zich als Business Development Manager vooral gaat richten op de grotere klanten, ga ik me voornamelijk richten op het middensegment. De iets kortere trajecten, dat past beter bij mijn persoonlijkheid.

Meewerkende eigenaren en open communicatie

Wat ik ook belangrijk vind, is dat Philip en Wouter, de twee eigenaren van Aangetekend, een sturende en actieve rol in de organisatie hebben. Meewerkende eigenaren en een team dat lekker down-to-earth met elkaar communiceert, daar kan ik wat mee. Hier hoef je niet bang te zijn om fouten te maken en kun je veilig je mening delen. Dat is belangrijk als je innovatief en vooruitstrevend wil zijn. Die vibe voelde ik direct al toen ik hier de eerste keer binnenkwam. Ik werd direct na mijn sollicitatiegesprek uitgenodigd aan de lunchtafel en was direct onderdeel van het team, al voordat ik wist of ik was aangenomen.

Actief persoon

Als ik niet aan het werk ben, breng ik veel tijd met mijn vrouw en met familie en vrienden door. De sportschool, boulderen, hardlopen, als het maar actief is. Ik hang ook graag de gekke oom uit. Of mijn zus daar blij mee is als ik mijn nichtjes weer eens hyperactief terugbreng, dat betwijfel ik. Mijn vrouw is – gelukkig – wat rustiger dan ik, zij zorgt voor wat evenwicht. Als ik thuis ben, in Hengelo, probeer ik wel mijn rust te pakken. Lezen is een mooie manier om weer op te laden. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in gezondheid en voeding. Voor een ijsbadje draai ik mijn hand niet om. Hoewel… bij de bevroren Waddenzee voelde ik toch wel een beetje een drempel. Maar gelukkig heb ik een vriend die mijn passie deelt, samen overwinnen we zo’n drempel wel. Ik hoop dat ze zich bij Aangetekend realiseren wat ze in huis gehaald hebben.

Interesse?

Heb je interesse in onze dienstverlening en wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Heike. Hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden van Aangetekend Mailen en onze andere diensten.

  Certificeringen

De enige Nederlandse eIDAS gekwalificeerde vertrouwensdienst voor een elektronische Aangetekende brief.

EU Trusted service providers >>

Zij maken al gebruik van onze oplossingen

Meer informatie ontvangen?

Benieuwd hoe Aangetekend Mailen in de praktijk werkt? Plan een persoonlijke afspraak in met een van onze experts.

Ontvang onze brochure via een Aangetekende Mail. Zo ervaar je direct het proces aan de ontvangende kant.

Andere klanten gebruiken ook

Digitaal Ondertekenen

Overeenkomsten moeten rechtsgeldig ondertekend zijn. Ook met een digitale handtekening moet dit waterdicht zijn. Optioneel kan er een extra identificatie gevraagd worden voor meer zekerheid.

Lees meer >>

Beveiligd Mailen

Privacygevoelige data moet worden beschermd tegen verlies, diefstal of hacken. Gebruik altijd veilig mailen om dit te voorkomen. Als de mail niet veilig kan worden afgeleverd, krijgt de ontvanger een bericht om de mail veilig op te halen.

Lees meer >>

Grote Bestanden Mailen

Het kan soms lastig zijn om een groot bestand via de mail te verzenden, omdat dit de mailserver flink belast. Of de bijlage bevat privacygevoelige data. Verstuur bijlagen veilig en gemakkelijk via de server van Aangetekend.

Lees meer >>

  Certificeringen

De enige Nederlandse eIDAS gekwalificeerde vertrouwensdienst voor een elektronische Aangetekende brief.

EU Trusted service providers >>

Back To Top