Vacature Sales

Vacature Sales. Als Sales zal jij een belangrijke rol spelen in onze missie om de één van de belangrijkste leveranciers te worden in Europa voor het leveren van oplossingen voor digitale mail communicatie te worden.

Ben jij commercieel, enthousiast en wil je verantwoordelijk zijn voor het binnen halen van nieuwe klanten? Wij zoeken als uitbreiding op ons team een Sales die goed in staat is om bedrijven te benaderen, enthousiast te maken en de juiste oplossing weet te verkopen. Je bent mede verantwoordelijk voor de acquisitie van je eigen prospecten, die je vervolgens om weet te zetten naar tevreden klanten.

Wie is Aangetekend Mailen?

Het is een cliché, maar de digitalisering gaat steeds sneller. Je boekt je reis waarschijnlijk online, houdt de actualiteit en ontwikkelingen bij via één van de vele nieuwssites, hebt contact met je collega’s via WhatsApp en Microsoft Teams, en doet uw bankzaken (deels) via uw smartphone. We kunnen er niet meer omheen. Het is heel gewoon geworden. Maar bij het versturen van documenten met een belangrijkere inhoud, zijn we voorzichtiger. Dan klinkt het technisch en (juridisch) ingewikkeld. Het is onze uitdaging en ambitie om dit net zo makkelijk te maken als het versturen van een email. Daarom helpen wij onze klanten in hun digitale transformatie, daar waar het gaat om het sturen van belangrijke documenten.

We zijn een snelgroeiend bedrijf die naast een leidende positie in de Nederlandse markt, actief is in meerdere Europese landen. Wij zijn de enige Nederlandse ‘qualified Trust Service Provider’ met een Europees gekwalificeerde Aangetekende Mail oplossing, wat ons een unieke positie geeft voor rechtsgeldig en beveiligd emailverkeer. Niet alleen ons productportfolio groeit, maar ook het aantal tevreden klanten. Onze diensten worden dagelijks door veel en zeer diverse klanten gebruikt. Denk daarbij aan Banken, Lease Maatschappijen, Advocaten, Supermarkten maar ook ZZP’ers en consumenten. Om onze groei ambitie te realiseren zoek we een Sales.

Wat houdt de vacature Sales in?

In de rol van Sales ben je mede verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe klanten. Daarnaast spot je kansen in de markt die helpen bij het beter maken van de software van Aangetekend Mailen, Digitaal Ondertekenen en Beveiligd Mailen. Je helpt bij het in de markt zetten van deze oplossingen. Samen met Marketing breng je de potentiële markt in kaart. Je maakt zelfstandig afspraken met potentiële klanten en volgt deze op door het geven van (online) demo’s. Uiteraard maak je de beste offerte voor de klant, voer je zelfstandig de onderhandelingen en sluit je de deals.

Je hebt de vrijheid om je eigen koers, strategie en aanpak te bepalen. Denk daarbij aan bellen, e-mailen, inzetten van social selling of het organiseren van een webinar met de klant.

We werken graag als team en je werkt dan ook nauw samen met je collega’s van Sales, Marketing, Service & Development, Product Management, Customer Service en Administratie.

Wij zoeken jou, als je:

 • enthousiaste en ondernemend bent;
 • dagelijks met plezier en enthousiasme potentiële klanten bereikt;
 • de drive hebt om deals te scoren;
 • het leuk vindt om contact te hebben met uiteenlopende klanten;
 • goed kunt samenwerken, maar ook je eigen pad durft te kiezen;
 • altijd naar de beste oplossing streeft;
 • authentiek bent en een affiniteit hebt met technologie;
 • niet alleen jezelf, maar ook ons team elke dag een beetje beter maakt.

Wat wij jou bieden:

 • Een leuke, uitdagende en zelfstandige functie;
 • Vanzelfsprekend een bijpassend salaris en goede arbeidsvoorwaarden;
 • Een goede werksfeer, wij vinden het altijd gezellig om samen te lunchen;
 • Een platte organisatie in de breedste zin van het woord met zo nu en dan een gezellige borrel;
 • Een ondernemende en snel groeiende omgeving;
 • Een organisatie die je uitdaagt om jezelf te ontwikkelen;
 • Een organisatie die luistert naar jouw mening en het fijn vindt als je meedenkt;

 

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van ons team? Stuur dan je CV met motivatie naar philip@aangetekendmailen.nl. Heb je vragen dan kan je ons natuurlijk altijd even bellen op 0346-581731. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Zij maken al gebruik van onze oplossingen

Meer informatie ontvangen?

Benieuwd hoe Aangetekend Mailen in de praktijk werkt? Plan een persoonlijke afspraak in met een van onze experts.

Ontvang onze brochure via een Aangetekende Mail. Zo ervaar je direct het proces aan de ontvangende kant.

Andere klanten gebruiken ook

Digitaal Ondertekenen

Overeenkomsten moeten rechtsgeldig ondertekend zijn. Ook met een digitale handtekening moet dit waterdicht zijn. Optioneel kan er een extra identificatie gevraagd worden voor meer zekerheid.

Lees meer >>

Beveiligd Mailen

Privacygevoelige data moet worden beschermd tegen verlies, diefstal of hacken. Gebruik altijd veilig mailen om dit te voorkomen. Als de mail niet veilig kan worden afgeleverd, krijgt de ontvanger een bericht om de mail veilig op te halen.

Lees meer >>

Grote Bestanden Mailen

Het kan soms lastig zijn om een groot bestand via de mail te verzenden, omdat dit de mailserver flink belast. Of de bijlage bevat privacygevoelige data. Verstuur bijlagen veilig en gemakkelijk via de server van Aangetekend.

Lees meer >>

  Certificeringen

De enige Nederlandse eIDAS gekwalificeerde vertrouwensdienst voor een elektronische Aangetekende brief.

EU Trusted service providers >>

Back To Top