Vastgoedbeheerders en rechtsgeldig communiceren

Wil je rechtsgeldig communiceren met huurders, kopers of derden?

 • Veiligheid Vertrouwelijke informatie delen
 • Rechtsgeldig contractstukken delen en waar nodig digitaal ondertekenen
 • Efficiënt bespaar tijd en geld door digitaal te verzenden
 • Track & Trace volg de status van verzonden en ontvangen documenten

Wacht niet langer, neem contact op.
Neem vandaag de stap naar veilige en aantoonbare communicatie!

Plan een demo

Aangetekend Mailen werkt voor vastgoedbeheerders

De vastgoedsector groepeert bedrijven die vastgoed promoten of die de rol van bemiddelaar spelen in de aankoop, verkoop of verhuur voor derden, of die instaan voor het beheer van vastgoed. Eenieder van deze partijen heeft te maken met steeds veranderende wet- en regelgeving waar de diensten van Aangetekend kunnen helpen om daaraan te voldoen. Een paar voorbeelden voor vastgoedbeheerders

 • Huurwetgeving: Aangetekend Mailen helpt de verhuurder met de eisen die gesteld worden aan de verplichte vermelding van huurprijs aanpassing en huurperiode.
 • Bouwbesluit: als vastgoedbeheerder is het belangrijk om te weten welke eisen gelden voor het pand dat je beheert en om hieraan te voldoen. Aangetekend Mailen helpt de vastgoedbeheerder om afspraken aantoonbaar en tijdig vast te leggen.
 • Wet Financieel toezicht: als vastgoedbeheerder heb je een zorgplicht naar je huurders. Aangetekend Mailen helpt de vastgoedbeheerder om verplichte communicatie onafhankelijk vast te leggen en daarmee financiële boetes te voorkomen

Kortom als vastgoedbeheerder dien je op de hoogte te zijn van verschillende wetten en regels die van toepassing zijn op het beheer van vastgoed waarbij Aangetekend Mailen helpt om daaraan te voldoen. Door je hieraan te houden voorkom je niet alleen boetes en juridische problemen, maar draag je ook bij aan de veiligheid, gezondheid en duurzaamheid van het pand en de gebruikers ervan.

Aangetekend Mailen
Rechtsgeldig en eenvoudig communiceren

Aangetekend Mailen is een veilige en erkende manier om documenten digitaal te versturen en te ontvangen. Je kunt het vergelijken met de aangetekende post, maar dan online en ene stuk gemakkelijker. Je stuurt bijvoorbeeld een belangrijke brief over een huurprijs of periode aanpassing. Daarbij kan het belangrijk zijn dat je aantoonbaar de brief hebt verstuurd en dat de inhoud ervan onderweg niet is veranderd.

Aangetekend Mailen zorgt ervoor dat de brief via de email wordt aangeboden. De ontvanger kan deze accepteren (handtekening voor ontvangst) of weigeren. Er wordt bijgehouden wanneer, wat en aan wie het document is verzonden. Hier krijg je geldig bewijs van, wat later handig kan zijn als er een probleem ontstaat.

Waarom het door vastgoedbeheerders wordt gebruikt

In de vastgoedsector wordt een aangetekende zending op verschillende manieren gebruikt. Het is vooral handig voor het veilig versturen van belangrijke documenten. Deze zijn vaak juridisch bindend of zeer vertrouwelijk. Je kunt denken aan

 • Huurcontracten Voor het verhuren van een eigendom zijn huurcontracten belangrijk. Een contract kun je eenvoudig versturen via de mail. Aangetekend Mailen is niet alleen snel maar heeft ook een juridische waarde. Het zal je veel tijd en geld besparen.
 • Service overeenkomsten voor vastgoed beheer Bij vastgoed beheer leg je de afspraken vast in een service contract. Met Aangetekend Mailen worden deze contracten snel en veilig verzonden. Je krijgt de zekerheid dat ze ongewijzigd en op tijd zijn aangekomen.
 • Juridische correspondentie Bij onroerend goed is er vaak en veel juridische communicatie tussen betrokken partijen. Met Aangetekend Mailen weet je zeker dat deze integer en vertrouwelijk wordt verzonden.

Samenvattend zou je het volgende kunnen zeggen. Het aangetekend verzenden via de email in deze processen verhoogt de efficiëntie. Het vermindert het risico op fouten. En het zorgt voor juridische zekerheid.

Aangetekend Mailen is er voor elk budget

Waarom je voor Aangetekend Mailen kiest

 • Rechtsgeldigheid: Met Aangetekend Mailen kun je documenten op een rechtsgeldige manier versturen. Dit is vooral belangrijk in de vastgoedsector, waar juridische zekerheid van groot belang is.
 • Veiligheid: Wij zetten ons in voor uw veiligheid door de nieuwste technologie te gebruiken. Dit garandeert dat uw documenten op een veilige manier worden verstuurd en ontvangen. U kunt erop vertrouwen dat uw vertrouwelijke informatie beschermd is en niet in verkeerde handen valt.
 • Gebruiksgemak: Aangetekend Mailen is ontworpen voor eenvoud en is gebruiksvriendelijk. Het vereist geen speciale technische vaardigheden. Het werkt vanaf je computer. Of je nu thuis, op kantoor of ergens anders werkt.
 • Tijdbesparing: Met Aangetekend Mailen bespaar je veel tijd. Je verstuurt je document via de mail. Je hoeft niet meer langs het postkantoor. Bovendien ontvang je een bewijs van ontvangst.
 • Kostenbesparing: Aangetekend Mailen is een stuk goedkoper. Je bespaart op verzendkosten, papiergebruik en andere uitgaven die normaal gesproken bij traditionele postverzending komen kijken.
Plan een demo

Waarom Vastgoed bedrijven enthousiast zijn

Klanten als Vestia, Idealis, SSHN, VPS, Camelot, Informant en vele anderen hebben de overstap naar Aangetekend Mailen al gemaakt en hebben enthousiaste verhalen.

Starten met onze software is heel eenvoudig. Geen ingewikkelde processen of lange installatie processen. Verstuur direct vanuit je mailbox met onze ontwikkelde Outlook module. Voor grotere aantallen maken we een directe koppeling met jouw systeem.

Aangetekend Mailen is betrouwbare en professionele software. Het is essentieel voor vastgoedtransacties in deze moderne tijd. De dienst is makkelijk te combineren met de andere diensten die Aangetekend levert waaronder de digitale handtekening waardoor doorlooptijden nog korter kunnen.

Camelot

“De keuze voor de diensten van Aangetekend Mailen past in onze visie om alle contacten en contracten zoveel mogelijk digitaal te verwerken”.

“Omdat het bij ons bedrijf om grote aantallen gaat, zijn snelheid en kostprijs per handeling van wezenlijk belang. Op beide vlakken leveren de producten van Aangetekend Mailen een meetbare bijdrage. Het helpt ons mee onze voorsprong op de concurrenten, die op de traditionele manier werken te behouden”. Aldus Peter Habraken, CFO Camelot Europe.

Lees de hele klantcase

Partners in de Vastgoed sector

Doe waar je goed in bent, daar geloven wij in. Wij zoeken de juiste business partners om de dienst breed en internationaal te kunnen leveren, wij werken samen met de beste technische partners voor een stabiele en veilige dienst en wij integreren graag met software oplossingen waar Aangetekend Mailen een toegevoegde waarde heeft voor de eindgebruiker. We onderscheiden onze partners in vier verschillende categorieën: in app, software, business en affiliate. Partner worden kan ook uiteraard. Neem daarvoor verblijvend contact op.

Partners in sector
Vastgoed

Eenvoudig gekoppelde
Software

Meer informatie, persoonlijke demo of een vrijblijvende offerte?

Ben je overtuigd? Dan kun je direct je gewenste abonnement aanvragen. Meestal kun je binnen 1-2 werkdagen al beginnen.

Wil je eerst onze software in actie zien? We organiseren regelmatig een informatief webinar. Of je vraagt een persoonlijke demo aan met een van onze AMbassadeurs. Dan nemen we alle opties met je door. Vul hiervoor onderstaande formulier in. Of lees een van de gratis whitepapers.

Wil je eerst ervaren hoe Aangetekend Mailen werkt? Vraag dan onze brochure aan. We sturen deze dan via een Aangetekende Mail naar je toe.

Wacht niet langer, neem contact op. Neem vandaag nog de stap naar efficiëntere en veiligere zakelijke communicatie!

Andere klanten gebruiken ook

Digitaal Ondertekenen

Overeenkomsten moeten rechtsgeldig ondertekend zijn. Ook met een digitale handtekening moet dit waterdicht zijn. Optioneel kan er een extra identificatie gevraagd worden voor meer zekerheid.

Lees meer >>

Beveiligd Mailen

Privacygevoelige data moet worden beschermd tegen verlies, diefstal of hacken. Gebruik altijd veilig mailen om dit te voorkomen. Als de mail niet veilig kan worden afgeleverd, krijgt de ontvanger een bericht om de mail veilig op te halen.

Lees meer >>

Grote Bestanden Mailen

Het kan soms lastig zijn om een groot bestand via de mail te verzenden, omdat dit de mailserver flink belast. Of de bijlage bevat privacygevoelige data. Verstuur bijlagen veilig en gemakkelijk via de server van Aangetekend.

Lees meer >>

  Certificeringen

De enige Nederlandse eIDAS gekwalificeerde vertrouwensdienst voor een elektronische Aangetekende brief.

EU Trusted service providers >>

Back To Top