Webinar Veilig Mailen met de Rechtspraak

Webinar

Veilig mailen met de Rechtspraak

Wij nodigen u graag uit voor het webinar “Veilig Mailen met de Rechtspraak”. Dit webinar staat in het teken van de aanstaande ontwikkelingen rondom de NTA 7516 norm. ICT Concept en Aangetekend B.V. nemen u mee in de wereld van beveiligd mailen. We geven u tijdens het webinar o.a. adviezen over het maken van de juiste keuze aangaande beveiligd mailen software. Ook tonen wij u hoe er eenvoudig een overstap gemaakt kan worden naar een nieuwe pakket, waardoor u kosten bespaart. U kunt altijd en overal uw documenten beveiligd versturen naar de Rechtspraak.

Aanleiding van dit webinar Veilig mailen met de Rechtspraak

Tegenwoordig bestaat er een breed palet aan Veilig Mailen oplossingen voor juridische kantoren ten gevolge van nieuwe, stringente AVG-richtlijnen. Het zal dan ook niemand binnen de juridische sector ontgaan zijn dat er de afgelopen periode meerdere wijzigingen zijn doorgevoerd, die te maken hebben met Veilig Mailen met de Rechtspraak. Om alle risico’s aangaande beveiligd mailen zoveel mogelijk in te dammen, is in 2018 de Nederlands Technische Afspraak 7516 (NTA 7516) in het leven geroepen. Communicatiemethoden zoals e-mail en chat, met privacygevoelige informatie, moeten in het kader van digitaal communiceren voldoen aan deze NTA 7516 norm.

Onlangs hebben er veranderingen plaatsgevonden die direct effect hebben op de certificeringen van Veilig Mailen aanbieders. Wat zijn die veranderingen en wat betekenen die ontwikkelingen voor u als jurist op de lange termijn?

Onderwerpen

  • Eenvoudig en Veilig Mailen met de Rechtspraak
  • De juridische grondslag van Aangetekend Mailen in het kort
  • Thuiswerken en veilig, rechtsgeldig communiceren
  • Fysieke post en digitaal versturen
  • Aangetekend Mailen – belangrijke stukken/contracten naar relaties versturen
  • Digitale Handtekening

Sprekers webinar
Veilig mailen met de Rechtspraak

Aart van Malenstein

Philip Voogt

Wanneer

Donderdag 29 september 09:30 – 10:30 uur

Inschrijfformulier

Schrijf u in voor het webinar en stel al uw vragen live aan de gasten! Het enige wat u nodig heeft om de uitzending te bekijken, is een device met een stabiele internetverbinding.

Klik hier om u in te schrijven.

Dit webinar is gericht op de juridisch professional en iedereen die regelmatig privacygevoelige informatie uitwisselt met personen en instanties.

Zij maken al gebruik van onze oplossingen

Meer informatie ontvangen?

Benieuwd hoe Aangetekend Mailen in de praktijk werkt? Plan een persoonlijke afspraak in met een van onze experts.

Ontvang onze brochure via een Aangetekende Mail. Zo ervaar je direct het proces aan de ontvangende kant.

Andere klanten gebruiken ook

Digitaal Ondertekenen

Overeenkomsten moeten rechtsgeldig ondertekend zijn. Ook met een digitale handtekening moet dit waterdicht zijn. Optioneel kan er een extra identificatie gevraagd worden voor meer zekerheid.

Lees meer >>

Beveiligd Mailen

Privacygevoelige data moet worden beschermd tegen verlies, diefstal of hacken. Gebruik altijd veilig mailen om dit te voorkomen. Als de mail niet veilig kan worden afgeleverd, krijgt de ontvanger een bericht om de mail veilig op te halen.

Lees meer >>

Grote Bestanden Mailen

Het kan soms lastig zijn om een groot bestand via de mail te verzenden, omdat dit de mailserver flink belast. Of de bijlage bevat privacygevoelige data. Verstuur bijlagen veilig en gemakkelijk via de server van Aangetekend.

Lees meer >>

  Certificeringen

De enige Nederlandse eIDAS gekwalificeerde vertrouwensdienst voor een elektronische Aangetekende brief.

EU Trusted service providers >>

Back To Top