skip to Main Content

Vrijdag 28 oktober 2022 hebben Paul James van de Rabobank en Philip …

Rabobank en Aangetekend kondigen partnership aan

Vrijdag 28 oktober 2022 hebben Paul James van de Rabobank en Philip Voogt van Aangetekend elkaar de hand geschud om de start van de samenwerking te bekrachtigen. Door deze samenwerking krijgen de klanten van de Rabobank eenvoudig toegang tot de dienst Aangetekend Mailen.

Samen bereiken we meer dan alleen

Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Al 125 jaar maken zij zich sterk voor een toekomstbestendige samenleving en grote maatschappelijke uitdagingen. In Nederland bedienen ze zowel particuliere als zakelijke klanten. Met altijd als uitgangspunt: samen bereiken we meer dan alleen.

Laten we onze krachten bundelen

Dat past perfect bij de visie van Aangetekend. “Laten we onze krachten bundelen”, zegt Philip Voogt. Doe waar je goed in bent, daar geloven wij in. Wij zoeken de juiste business partners om de dienst breed en internationaal te kunnen leveren. Samen met de Rabobank kunnen wij onze software oplossingen integreren waar Aangetekend Mailen een toegevoegde waarde heeft voor de eindgebruiker.

Aangetekend Mailen goede aanvulling

Paul James van de Rabobank geeft aan dat “het versturen van een aangetekende mail een goede aanvulling is, naast de reeds bestaande diensten van de Rabobank en haar (andere) partners“. Het is complementair aan hetgeen we al onze klanten aanbieden. De Aangetekend Mailen API is binnenkort via de Rabobank (Developer portal) beschikbaar. Op die manier wordt het voor klanten eenvoudig om direct vanuit het ERP / creditmanagement systeem van de klant een Aangetekende mail te versturen.

Digitaal. Beveiligd. Rechtsgeldig.

Het product portfolio van Aangetekend biedt diverse oplossingen. Met Aangetekend Mailen bieden we de juridische aantoonbaarheid.  Aangetekend Mailen maakt het mogelijk om vertrouwelijke gegevens te e-mailen waarbij er bewijs wordt verschaft ten aanzien van het hanteren van de verzonden gegevens, met inbegrip van bewijs van het verzenden en ontvangen van de gegevens, en die de verzonden gegevens beschermt tegen het risico van verlies, diefstal, beschadiging of onbevoegde wijzigingen. Behalve de integratie in het mailprogramma, kan Aangetekend Mailen ook worden geïntegreerd in een workflow zodat documenten volledig geautomatiseerd kunnen worden verzonden en afgehandeld. Hiermee kan een proces van dagen worden ingekort naar slechts een paar uur.

Meer informatie

De samenwerking zorgt ervoor dat onze dienst Aangetekend Mailen door middel van een API is te gebruiken. Al klant bij de Rabobank? Neem contact op met de Rabobank accountmanager voor meer informatie. Of bezoek het Rabobank Creditmanagement event op 21 november 2022.

Aangetekend en Rabobank kondigen partnershop aan - 1
Aangetekend en Rabobank kondigen partnershop aan - 2

Onze partners

Digitale
In app partners

Een veilige, functionele en stabiele dienst leveren we uiteraard niet alleen. Daar zijn bedrijven bij betrokken waarvan we er een aantal benoemen omdat deze belangrijk zijn voor Aangetekend Mailen. In het platform van deze partners is Aangetekend Mailen vaak één van de outputkanalen.

Koppeling
Software partners

Klanten hebben een totaalpakket met de afname van één systeem waarbij de software van Aangetekend Mailen een optie op de menukaart is. Veelal de missende schakel.

Propositie
Business Partners

Help jouw klanten met digitalisatie en laat Aangetekend Mailen – Registered Email onderdeel uitmaken van jouw diensten portfolio.

Click & Send
Affiliate partners

Aangetekend Mailen aanbieden aan uw eigen klanten? Het is niet alleen een service naar uw eigen klanten toe, maar het kan ook omzet voor u genereren. Integreer onze Click & Send oplossing in uw eigen website of portal.

Ook partner worden?

Wilt u ook partner worden van Aangetekend Mailen? Dat kan vrij eenvoudig. Of u onze dienst nu opneemt in uw product portfolio of dat onze techneuten onze oplossingen aan elkaar integreren,  er zijn verschillende manier hoe we een succesvolle samenwerking kunnen op starten. Neem vrijblijvend contact met ons op en laten we gezamenlijk kijken hoe we elkaar kunnen versterken? Stuur een mail naar partner@aangetekendmailen.nl.

Ook interessant om te lezen

‘Een oplossing die past bij de bank van de toekomst’

‘Een oplossing die past bij de bank van de toekomst’

Een oplossing die past bij de bank van de toekomst Als coöperatief directeur van de Rabobank en lid van de…

Brochure Aangetekend Mailen

8 minuten van je tijd goed besteed.

Wil je ook weten wat Aangetekend Mailen voor jouw bedrijf of organisatie kan betekenen? En wat de voordelen zijn? Vul hieronder je gegevens in en wij sturen de brochure per aangetekende mail toe.

  Nieuwsbrief

  Ik wil graag per e-mail de maandelijkse nieuwsbrief ontvangen van Aangetekend Mailen met daarin nieuwtjes, tips en informatie over onze dienst. Klik hier voor meer informatie over onze privacy- en cookieverklaring.

  .

    Certificeringen

         

  De enige Nederlandse eIDAS gekwalificeerde vertrouwensdienst voor een elektronische Aangetekende brief.

  EU Trusted service providers >>

  Artikelen en laatste nieuws

  Aangetekend aanwezig op Credit Expo 2022

  Door de hoge inflatie kunnen klanten steeds moeilijker betalen. Oplopende betaaltermijnen en…

  Rabobank en Aangetekend kondigen partnership aan

  Vrijdag 28 oktober 2022 hebben Paul James van de Rabobank en Philip…

  Rechtspraak stelt qERDS als voorwaarde

  De Rechtspraak in Nederland heeft bekend gemaakt op de langere termijn te…

  Samenwerking IPEX En Aangetekend In België

  Net zo makkelijk als het versturen van een e-mail

  Het is een cliché, maar de digitalisering gaat steeds sneller.  Je boekt…

  Webinar Veilig Mailen met de Rechtspraak

  Webinar Veilig mailen met de Rechtspraak

  Vacature Javascript Master

  Vacature Javascript Developer.  Wil jij een belangrijke rol binnen onze missie om…

  Programma NSR

  North Sea Regatta De North Sea Regatta is het grootste zeilevenement langs…

  Vacature New Business Sales

  Vacature New Business Sales. Als New Business Sales zal jij een belangrijke…

    Certificeringen

         

  De enige Nederlandse eIDAS gekwalificeerde vertrouwensdienst voor een elektronische Aangetekende brief.

  EU Trusted service providers >>

  Back To Top