Vastgoed sector en rechtsgeldig communiceren

Wil je rechtsgeldig communiceren met huurders, kopers of derden?

 • Veiligheid Vertrouwelijke informatie beschermen
 • Rechtsgeldig Juridische zekerheid is van groot belang
 • Efficiëntie bespaar tijd en geld door digitaal te verzenden
 • Track & Trace volg de status van jouw verzonden documenten

Wacht niet langer, neem contact op.
Neem vandaag nog de stap naar efficiëntere en veiligere zakelijke communicatie!

Demo: Aangetekend Mailen in de praktijk

Aangetekend Mailen werkt in de vastgoed sector

Werk je bij een bedrijf voor woningverhuur, makelaars- of beheerderskantoor, beleggingsmaatschappij of een bedrijf in de sector vastgoed? Denk dan eens na over hoe je belangrijke documenten verstuurt en krijgt. Met Aangetekend Mailen kan dit snel, veilig en rechtsgeldig. Dit is belangrijk in jouw werk, want elke overeenkomst is essentieel.

Ook via de e-mail wil je zeker weten dat jouw documenten goed aankomen. Je wilt zien wanneer en wie ze heeft ontvangen (track en trace). Aangetekend Mailen is een hele goede manier voor iedereen die in de vastgoed werkt. Het maakt je werk eenvoudig.

Aangetekend Mailen
Rechtsgeldig en eenvoudig communiceren

Aangetekend Mailen is een veilige en erkende manier om documenten digitaal te versturen. Je kunt het vergelijken met de aangetekende post, maar dan online. Je stuurt bijvoorbeeld een belangrijke brief over het vastgoed. Daarbij kan het belangrijk zijn dat je zeker weet dat de ontvanger deze brief krijgt.

Digitale handtekening en wettelijk geldig elektronisch bewijs

Aangetekend Mailen zorgt ervoor dat de brief via de e mail wordt aangeboden. De ontvanger kan deze accepteren (handtekening voor ontvangst) of weigeren. Er wordt bijgehouden wanneer, wat en aan wie het document is verzonden. Hier krijg je geldig bewijs van, wat later handig kan zijn als er een probleem ontstaat.

Aangetekend Mailen in de vastgoed sector

In de vastgoedsector wordt een aangetekende zending op verschillende manieren gebruikt. Het is vooral handig voor het veilig versturen van belangrijke documenten. Deze zijn vaak juridisch bindend of zeer vertrouwelijk.

Te gebruiken voor deze documenten en processen

 • Koop- en verkoop overeenkomsten Bij het kopen of verkopen van een huis zijn er officiële documenten. Deze papieren leggen de details van de overeenkomst vast. Aangetekend Mailen zorgt ervoor dat deze documenten veilig en traceerbaar worden verstuurd en ontvangen.
 • Huurcontracten Voor het verhuren van een eigendom zijn huurcontracten belangrijk. Een contract kun je eenvoudig versturen via de mail. Aangetekend Mailen is niet alleen snel maar heeft ook een juridische waarde. Het zal je veel tijd en geld besparen.
 • Service overeenkomsten voor vastgoed beheer Bij vastgoed beheer leg je de afspraken vast in een service contract. Met Aangetekend Mailen worden deze contracten snel en veilig verzonden. Je krijgt de zekerheid dat ze ongewijzigd en op tijd zijn aangekomen.
 • Juridische correspondentie Bij onroerend goed is er vaak en veel juridische communicatie tussen betrokken partijen. Met Aangetekend Mailen weet je zeker dat deze integer en vertrouwelijk wordt verzonden.
 • Aanvraag financiering Bij het aanvragen van een hypotheek voor gronden of vastgoed zijn er veel documenten. Aangetekend Mailen biedt een veilige manier om deze belangrijke financiële documenten te versturen.

Samenvattend zou je het volgende kunnen zeggen. Het aangetekend verzenden via de email in deze processen verhoogt de efficiëntie. Het vermindert het risico op fouten. En het zorgt voor juridische zekerheid.

Aangetekend Mailen en het naleven van de wetgeving

Dankzij het gebruik van Aangetekend Mailen sta je stevig in je juridische schoenen. Om te beginnen is Aangetekend BV de énige Nederlandse vertrouwensdienst voor Elektronische Aangetekende Bezorging met de belangrijke EU-erkenning qERDS, de belangrijke eIDAS-erkenning voor gekwalificeerde e-mails. Daarnaast voldoet al je correspondentie die via Aangetekend Mailen verloopt aan alle eisen van de privacybescherming GDPR/AVG, de schriftelijkheidsvereiste en de verzend- en ontvangsttheorie. Tot slot verzekert artikel 156a uit het Wetboek van burgerlijke rechtsvordering dat onze digitale verzendingen voldoen aan alle formele eisen voor bewijsvoering in gerechtelijke procedures.

Aangetekend Mailen heeft deze kenmerken

 • Rechtsgeldigheid: Met Aangetekend Mailen kun je documenten op een rechtsgeldige manier versturen. Dit is vooral belangrijk in de vastgoedsector, waar juridische zekerheid van groot belang is.
 • Veiligheid: Wij zetten ons in voor uw veiligheid door de nieuwste technologie te gebruiken. Dit garandeert dat uw documenten op een veilige manier worden verstuurd en ontvangen. U kunt erop vertrouwen dat uw vertrouwelijke informatie beschermd is en niet in verkeerde handen valt.
 • Gebruiksgemak: Aangetekend Mailen is ontworpen voor eenvoud en is gebruiksvriendelijk. Het vereist geen speciale technische vaardigheden. Het werkt vanaf je computer. Of je nu thuis, op kantoor of ergens anders werkt.
 • Tijdsbesparing: Met Aangetekend Mailen bespaar je veel tijd. Je verstuurt je document via de mail. Je hoeft niet meer langs het postkantoor. Bovendien ontvang je een bewijs van ontvangst.
 • Kostenbesparing: Aangetekend Mailen is een stuk goedkoper. Je bespaart op verzendkosten, papiergebruik en andere uitgaven die normaal gesproken bij traditionele postverzending komen kijken.
Plan een demo

Aangetekend Mailen is er voor elk budget

Waarom Vastgoed bedrijven enthousiast zijn

Tegenwoordig gebruiken veel vastgoed bedrijven betrouwbare en moderne software om snel en digitaal te mailen. Aangetekend Mailen biedt daarnaast ook zekerheid. Klanten als Vestia, Idealis,  SSHN, VPS, Camelot, Informant en vele anderen hebben de overstap naar Aangetekend Mailen al gemaakt.

Starten met onze software is heel eenvoudig. Geen ingewikkelde processen of lange installatie. Verstuur direct vanuit je mailbox met onze ontwikkelde Outlook module. Voor grotere aantallen maken we een directe koppeling met jouw systeem.

Aangetekend Mailen is betrouwbare en professionele software. Het is essentieel voor vastgoed transacties in deze moderne tijd. We hebben diverse succesverhalen en positieve referenties van andere vastgoed bedrijven.

Camelot

“De keuze voor de diensten van Aangetekend Mailen past in onze visie om alle contacten en contracten zoveel mogelijk digitaal te verwerken”.

“Omdat het bij ons bedrijf om grote aantallen gaat, zijn snelheid en kostprijs per handeling van wezenlijk belang. Op beide vlakken leveren de producten van Aangetekend Mailen een meetbare bijdrage. Het helpt ons mee onze voorsprong op de concurrenten, die op de traditionele manier werken te behouden”. Aldus Peter Habraken, CFO Camelot Europe.

Lees de hele klantcase

Partners in de Vastgoed sector

Als je diensten levert in de vastgoed sector en de efficiëntie en veiligheid van je communicatie wilt verbeteren, laten we dan samenwerken. Word partner en versterk je dienstenpakket met Aangetekend Mailen.

Wij geloven dat alle professionals zich moeten kunnen focussen op waar ze goed in zijn. Door de juiste businesspartners te zoeken, kunnen wij Aangetekend Mailen breed en internationaal leveren. Onze technische partners zorgen voor een stabiele en veilige dienst en wij integreren Aangetekend graag met de softwareoplossingen, zodat onze klanten daarvan profiteren. We onderscheiden onze partners in vier verschillende categorieën: in-app, software, business en affiliate. Partner worden kan ook uiteraard. Neem daarvoor verblijvend contact op.

Meer informatie, persoonlijke demo of een vrijblijvende offerte?

Ben je al overtuigd? Dan kun je direct je gewenste Starter abonnement bestellen. Meestal kun je binnen enkele werkdagen al beginnen.

Wel je eerst onze software in actie zien? We organiseren regelmatig een informatief webinar. Of je vraagt een persoonlijke demo aan met een van onze AMbassadeurs. Dan nemen we alle opties met je door. Vul hiervoor onderstaande formulier in. Of lees een van de gratis whitepapers.

Wil je eerst ervaren hoe Aangetekend Mailen werkt? Vraag dan onze brochure aan. We sturen deze dan via een Aangetekende Mail naar je toe.

Wacht niet langer, neem contact op. Neem vandaag nog de stap naar efficiëntere en veiligere zakelijke communicatie!

Benieuwd hoe Aangetekend Mailen in de praktijk werkt? Plan een persoonlijke afspraak in met een van onze experts.

Ontvang onze brochure via een Aangetekende Mail. Zo ervaar je direct het proces aan de ontvangende kant.

Andere klanten gebruiken ook

Digitaal Ondertekenen

Overeenkomsten moeten rechtsgeldig ondertekend zijn. Ook met een digitale handtekening moet dit waterdicht zijn. Optioneel kan er een extra identificatie gevraagd worden voor meer zekerheid.

Lees meer >>

Beveiligd Mailen

Privacygevoelige data moet worden beschermd tegen verlies, diefstal of hacken. Gebruik altijd veilig mailen om dit te voorkomen. Als de mail niet veilig kan worden afgeleverd, krijgt de ontvanger een bericht om de mail veilig op te halen.

Lees meer >>

Grote Bestanden Mailen

Het kan soms lastig zijn om een groot bestand via de mail te verzenden, omdat dit de mailserver flink belast. Of de bijlage bevat privacygevoelige data. Verstuur bijlagen veilig en gemakkelijk via de server van Aangetekend.

Lees meer >>

  Certificeringen

De enige Nederlandse eIDAS gekwalificeerde vertrouwensdienst voor een elektronische Aangetekende brief.

EU Trusted service providers >>

Back To Top