Aangetekend Mailen - Partners

“Laten we onze krachten bundelen”

Doe waar je goed in bent, daar geloven wij in. Wij zoeken de juiste business partners om de dienst breed en internationaal te kunnen leveren, wij werken samen met de beste technische partners voor een stabiele en veilige dienst en wij integreren graag met software oplossingen waar Aangetekend Mailen een toegevoegde waarde heeft voor de eindgebruiker. Hier vind je alles over onze partner en de samenwerking met KPN.

Business Parter

KPN en Aangetekend Mailen

KPN sloot zich als een van de eerste Businesspartners in 2013 bij Aangetekend aan. In de tijd dat onlinewerkplekken nog niet zo vanzelfsprekend waren als vandaag de dag. Zocht KPN diensten die zouden passen bij het KPN van de toekomst. Vanuit de innovatieafdeling zag men al in dat gebruikers ongeacht tijd en locatie documenten ‘Beveiligd en Rechtsgeldig’ zouden willen versturen.

In die fase van Aangetekend was de samenwerking met KPN een grote stap naar de corporate markt van Nederland. Samen met KPN hebben wij mooie klanten mogen onboarden waaronder LeasePlan, ABN Amro, Nationale Nederlanden en nog vele andere die vandaag de dag actief en met succes gebruik maken van onze diensten.

 

Quote KPN

Harry Heijes is IT-directeur KPN Zakelijke markt. Een gedreven manager met een innovatieve blik en dertig jaar ervaring in het bouwen en veranderen van organisaties op het grensvlak van business en IT. ‘De kracht van Aangetekend Mailen is dat het heel eenvoudig in gebruik is. De machinerie die erachter schuilgaat, is voor de gebruiker niet van belang.’ Lees de klantcase: https://www.aangetekendmailen.nl/ik-ben-erg-gecharmeerd-van-slimme-oplossingen-die-simpel-in-gebruik-zijn/

Als propositie van KPN Zakelijk markt is Aangetekend als EU Qualified Trust Service Providers (net als KPN) een vaste dienst van KPN Security geworden.

Samen met de specialisten van KPN en de software van Aangetekend maken wij het mailverkeer van diverse klanten veiliger en rechtsgeldiger.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Praat met een van onze adviseurs

Digitale
In app partners

Een veilige, functionele en stabiele dienst leveren we uiteraard niet alleen. Daar zijn bedrijven bij betrokken waarvan we er een aantal benoemen omdat deze belangrijk zijn voor Aangetekend Mailen. In het platform van deze partners is Aangetekend Mailen vaak één van de outputkanalen.

Koppeling
Software partners

Klanten hebben een totaalpakket met de afname van één systeem waarbij de software van Aangetekend Mailen een optie op de menukaart is. Veelal de missende schakel.

Propositie
Business Partners

Help jouw klanten met digitalisatie en laat Aangetekend Mailen – Registered Email onderdeel uitmaken van jouw diensten portfolio.

Click & Send
Affiliate partners

Aangetekend Mailen aanbieden aan uw eigen klanten? Het is niet alleen een service naar uw eigen klanten toe, maar het kan ook omzet voor u genereren. Integreer onze Click & Send oplossing in uw eigen website of portal.

Ook partner worden?

Wilt u ook partner worden van Aangetekend Mailen? Dat kan vrij eenvoudig. Of u onze dienst nu opneemt in uw product portfolio of dat onze techneuten onze oplossingen aan elkaar integreren,  er zijn verschillende manier hoe we een succesvolle samenwerking kunnen op starten. Neem vrijblijvend contact met ons op en laten we gezamenlijk kijken hoe we elkaar kunnen versterken? Stuur een mail naar partner@aangetekendmailen.nl.

Back To Top