Digitaal, Beveiligd en Rechtsgeldig communiceren

Op zoek naar een manier om snel en rechtsgeldig te communiceren met collega’s, klanten, leveranciers, overheidsinstanties en derden?

  • Digitaal Bespaar tijd door 24/7 digitaal te communiceren
  • Beveiligd Bescherm vertrouwelijke informatie
  • Rechtsgeldig Vertrouw op de juridische geldigheid
  • Transparant Volg je zendingen met track & trace

Waarom wachten?
Stap nu over op doelmatige, efficiënte en betrouwbare juridisch communiceren!

In welke sector ben je werkzaam?

Aangetekend Mailen werkt in alle sectoren

Hoewel elk bedrijf te maken heeft met het versturen van belangrijke en/of privacygevoelige documenten, hebben met name bedrijven met minimaal 10 medewerkers het meeste profijt van onze oplossingen. Onze doelgroep zijn vooral professionals op de afdelingen Financiën, HR en Juridisch. Echter hebben wij vaak ook te maken met IT-, inkoop- en data protection specialisten. Qua sectoren zien wij dat wij branche breed worden ingezet, maar zijn wij vaak onmisbaar in de volgende industrieën.

Aangetekend Mailen
Juridisch verantwoord en eenvoudig

Aangetekend Mailen is een veilige en door de regelgeving erkende methode om juridische documenten digitaal te verzenden. Vergelijk het met de traditionele aangetekende post, maar dan volledig online. Of het nu gaat om belangrijke juridische brieven, contracten of andere documenten, ons platform zorgt voor een betrouwbare aflevering bij de ontvanger.

Aangetekend Mailen is er voor elk budget

Deze klanten gingen je al voor

Andere klanten gebruiken ook

Digitaal Ondertekenen

Overeenkomsten moeten rechtsgeldig ondertekend zijn. Ook met een digitale handtekening moet dit waterdicht zijn. Optioneel kan er een extra identificatie gevraagd worden voor meer zekerheid.

Lees meer >>

Beveiligd Mailen

Privacygevoelige data moet worden beschermd tegen verlies, diefstal of hacken. Gebruik altijd veilig mailen om dit te voorkomen. Als de mail niet veilig kan worden afgeleverd, krijgt de ontvanger een bericht om de mail veilig op te halen.

Lees meer >>

Grote Bestanden Mailen

Het kan soms lastig zijn om een groot bestand via de mail te verzenden, omdat dit de mailserver flink belast. Of de bijlage bevat privacygevoelige data. Verstuur bijlagen veilig en gemakkelijk via de server van Aangetekend.

Lees meer >>

  Certificeringen

De enige Nederlandse eIDAS gekwalificeerde vertrouwensdienst voor een elektronische Aangetekende brief.

EU Trusted service providers >>

Back To Top