Ga naar hoofdinhoud

Onguard en Aangetekend Mailen starten samenwerking

Onguard is de afgelopen ruim 20 jaar uitgegroeid van een specialist in credit management software naar een marktleider in innovatieve oplossingen op het gebied van order to cash. Ons geïntegreerde platform zorgt ervoor dat alle processen in de order to cash keten optimaal op elkaar zijn aangesloten en kritische data gedeeld kan worden.

Intelligente tools die naadloos op elkaar zijn aangesloten en samen overzicht en controle in het betalingsproces bieden, en daarnaast bijdragen aan een duurzame klantrelatie.

Gebruikers in meer dan 50 landen wereldwijd zetten het collections platform dagelijks in voor succesvol management en tastbare resultaten in order to cash en credit management.

“Bij onze klanten zien wij een toename van digitale communicatie in de vorm van e-mail, sms, WhatsApp en social media. Met Aangetekend Mailen is het mogelijk om de e-mail beveiligd en rechtsgeldig te versturen naar alle kanalen zodat wij dit als een extra service aan onze klanten kunnen aanbieden.” Daniel van den Hoven VP Alliances & Partners OnGuard

Door de samenwerking is het nu voor gebruikers mogelijk om op eenvoudige wijze de dienst Aangetekend Mailen aan hun collection proces toe te voegen. Hierdoor kunnen de herinneringen, WIK brieven en overige documenten ‘Beveiligd en Rechtsgeldig’ geautomatiseerd worden verzonden.

In diverse sectoren gingen in totaal 0 gebruikers je al voor

“Wij zijn een A-merk, daar sluit de oplossing van Aangetekend naadloos bij aan”

Martijn Jansen
XA

Lees het hele klantverhaal

  Certificeringen

De enige Nederlandse eIDAS gekwalificeerde vertrouwensdienst voor een elektronische Aangetekende brief.

EU Trusted service providers >>

Back To Top