Onguard en Aangetekend Mailen

Onguard en Aangetekend Mailen starten samenwerking

Onguard is de afgelopen ruim 20 jaar uitgegroeid van een specialist in credit management software naar een marktleider in innovatieve oplossingen op het gebied van order to cash. Ons geïntegreerde platform zorgt ervoor dat alle processen in de order to cash keten optimaal op elkaar zijn aangesloten en kritische data gedeeld kan worden.

Intelligente tools die naadloos op elkaar zijn aangesloten en samen overzicht en controle in het betalingsproces bieden, en daarnaast bijdragen aan een duurzame klantrelatie.

Gebruikers in meer dan 50 landen wereldwijd zetten het collections platform dagelijks in voor succesvol management en tastbare resultaten in order to cash en credit management.

“Bij onze klanten zien wij een toename van digitale communicatie in de vorm van e-mail, sms, WhatsApp en social media. Met Aangetekend Mailen is het mogelijk om de e-mail beveiligd en rechtsgeldig te versturen naar alle kanalen zodat wij dit als een extra service aan onze klanten kunnen aanbieden.” Daniel van den Hoven VP Alliances & Partners OnGuard

Door de samenwerking is het nu voor gebruikers mogelijk om op eenvoudige wijze de dienst Aangetekend Mailen aan hun collection proces toe te voegen. Hierdoor kunnen de herinneringen, WIK brieven en overige documenten ‘Beveiligd en Rechtsgeldig’ geautomatiseerd worden verzonden.

Zij maken al gebruik van onze oplossingen

Meer informatie ontvangen?

Benieuwd hoe Aangetekend Mailen in de praktijk werkt? Plan een persoonlijke afspraak in met een van onze experts.

Ontvang onze brochure via een Aangetekende Mail. Zo ervaar je direct het proces aan de ontvangende kant.

Andere klanten gebruiken ook

Digitaal Ondertekenen

Overeenkomsten moeten rechtsgeldig ondertekend zijn. Ook met een digitale handtekening moet dit waterdicht zijn. Optioneel kan er een extra identificatie gevraagd worden voor meer zekerheid.

Lees meer >>

Beveiligd Mailen

Privacygevoelige data moet worden beschermd tegen verlies, diefstal of hacken. Gebruik altijd veilig mailen om dit te voorkomen. Als de mail niet veilig kan worden afgeleverd, krijgt de ontvanger een bericht om de mail veilig op te halen.

Lees meer >>

Grote Bestanden Mailen

Het kan soms lastig zijn om een groot bestand via de mail te verzenden, omdat dit de mailserver flink belast. Of de bijlage bevat privacygevoelige data. Verstuur bijlagen veilig en gemakkelijk via de server van Aangetekend.

Lees meer >>

  Certificeringen

De enige Nederlandse eIDAS gekwalificeerde vertrouwensdienst voor een elektronische Aangetekende brief.

EU Trusted service providers >>

Back To Top