Partner worden van Aangetekend

“Laten we onze krachten bundelen”

Als je actief bent in de zorg, onderwijs, vastgoed, overheid, mobiliteit of toerisme, dan hebben we een bijzonder aanbod voor jou. Word partner van Aangetekend en bied jouw klanten innovatieve en veilige communicatieoplossingen.

Lees op deze pagina meer informatie over wie wij zijn, waarom je partner zou willen worden, wat onze “wasstraat” inhoudt en uiteraard hoe je partner kunt worden.

Wie zijn wij?

Wij zijn Aangetekend, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in veilige digitale communicatie. Onze producten variëren van Aangetekend Mailen tot Beveiligd Mailen, Digitale Handtekening en Grote Bestanden Mailen. We hebben een bewezen trackrecord in diverse sectoren, zoals Juridisch, Credit Management, IT en document solutions.

Waarom partner worden?

Toegevoegde waarde voor jouw klanten

Met onze producten kun je jouw klanten voorzien van extra veiligheid en betrouwbaarheid in hun digitale communicatie. Of het nu gaat om het versturen van gevoelige informatie in de zorgsector of het beveiligen van belangrijke contracten in de vastgoedsector; met onze tools geef je hen de beste oplossing.

Innovatie en vooruitgang

Als partner van Aangetekend krijg je toegang tot de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitale communicatie. We zorgen ervoor dat je altijd vooroploopt met de nieuwste technologieën en diensten.

Samenwerking en groei

Onze partners zijn essentieel voor ons succes. Daarom zetten we ons in voor een win-win samenwerking. Of je nu een softwareleverancier bent of een actieve speler in een specifieke branche, samen kunnen we groeien en meer klanten bereiken.

Onze “wasstraat”

Als Aangetekend hebben wij een actieve relatie met onze partners. Wij geloven in 1 +1 = 3 en helpen onze partners graag met het behalen van de doelstellingen. Voor elke (nieuwe) partner hebben we onze standaard wasstraat. Alles is keurig beschreven in een Sales Playbook, met onder andere de volgende stappen.

  1. Eerste kennismaking en als we beide enthousiast zijn, dan tekenen we een partnerovereenkomst
  2. We verzorgen een on-boardingstraining voor de betrokken collega’s bij jullie
  3. We koppelen de juiste contactpersonen aan elkaar. Sales aan Sales, Marketing aan Marketing en Administratie aan Administratie
  4. We organiseren gezamenlijk een aantal webinar per jaar voor het regelen van New Business en up en cross sell mogelijkheden te benutten
  5. Periodiek (wekelijks of maandelijks) hebben we een (online) meeting. Daar bespreken we de gezamenlijke sales- en marketingacties
  6. Onze marketingmaterialen worden indien gewenst met jullie logo gereed gemaakt om (nieuwe) klanten te informeren
  7. We denken samen marketingacties
  8. Onze sales collega’s kun je altijd bellen voor advies of het doen van een persoonlijke (online) demo
  9. Periodiek wordt de afgesproken commissie aan jullie overgemaakt.
  10. We vieren samen onze successen
samenwerken

Hoe word je partner?

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met ons? Geweldig! Neem contact op via partner@aangetekendmailen.nl of bel ons op 030-2006838. We bespreken graag de mogelijkheden en hoe we samen kunnen werken aan een veiligere digitale toekomst.

  Certificeringen

De enige Nederlandse eIDAS gekwalificeerde vertrouwensdienst voor een elektronische Aangetekende brief.

EU Trusted service providers >>

Back To Top