Praclox gebruikt Aangetekend Mailen

Praclox heeft de mogelijkheid tot het verzenden via Aangetekend Mailen ingebouwd in haar OthoMatic software. Hierdoor kunnen gebruikers van OthoMatic aangetekende mail versturen op een zeer eenvoudige manier. De samenwerking tussen Praclox en Aangetekend Mailen geeft gebruikers hiermee een prachtige tool in handen.

Het voordeel voor Praclox

Erik Gimbergh van Praclox stelt:

“Met de dienst Aangetekend Mailen kunnen onze klanten op een eenvoudige manier zekerheid krijgen over de aflevering van berichten naar hun relaties. Zoals de meeste toevoegingen aan OthoMatic is dit zonder verdere modulekosten beschikbaar voor de gebruikers. Het is al enige maanden in gebruik bij een aantal klanten, tot volle tevredenheid. OthoMatic bewijst hiermee zoals gewoonlijk voorop te lopen in moderne ontwikkelingen.”

Software voor deurwaarders en incassokantoren

Praclox is een softwareontwikkelaar uit Gorinchem met een sterke focus op deurwaarders en incassokantoren. Deze focus leidt er toe dat alle medewerkers kennis hebben van de incassomarkt. Als klant merkt u dit in de rechtstreekse contacten die hierdoor mogelijk zijn. Doordat de alle medewerkers over de kennis van de markt beschikken hoeft u niet naar een persoon met kennis te vragen. Zodra de telefoon word opgenomen kunt u gelijk uw verhaal doen.

Daarnaast staat Praclox bekend om haar klantgerichte en snelle service. Hier past de oplossing van Aangetekend natuurlijk perfect bij. Naast het snelle contact met iemand met verstand van de markt en het snelle inspringen bij een urgent probleem biedt Praclox nu ook de ‘snelle’ mogelijkheid om een aangetekende brief te versturen. Namelijk de aangetekende mail! De privacygevoelige communicatie in de incassomarkt wordt hiermee naar een hoger en veiliger niveau getild.

 

Wilt u meer weten over Praclox klik dan hier

Zij maken al gebruik van onze oplossingen

Meer informatie ontvangen?

Benieuwd hoe Aangetekend Mailen in de praktijk werkt? Plan een persoonlijke afspraak in met een van onze experts.

Ontvang onze brochure via een Aangetekende Mail. Zo ervaar je direct het proces aan de ontvangende kant.

Andere klanten gebruiken ook

Digitaal Ondertekenen

Overeenkomsten moeten rechtsgeldig ondertekend zijn. Ook met een digitale handtekening moet dit waterdicht zijn. Optioneel kan er een extra identificatie gevraagd worden voor meer zekerheid.

Lees meer >>

Beveiligd Mailen

Privacygevoelige data moet worden beschermd tegen verlies, diefstal of hacken. Gebruik altijd veilig mailen om dit te voorkomen. Als de mail niet veilig kan worden afgeleverd, krijgt de ontvanger een bericht om de mail veilig op te halen.

Lees meer >>

Grote Bestanden Mailen

Het kan soms lastig zijn om een groot bestand via de mail te verzenden, omdat dit de mailserver flink belast. Of de bijlage bevat privacygevoelige data. Verstuur bijlagen veilig en gemakkelijk via de server van Aangetekend.

Lees meer >>

  Certificeringen

De enige Nederlandse eIDAS gekwalificeerde vertrouwensdienst voor een elektronische Aangetekende brief.

EU Trusted service providers >>

Back To Top