Ga naar hoofdinhoud

Digitaal.
Beveiligd.
Rechtsgeldig.

Net zo makkelijk als het versturen van een e-mail

Aangetekend Mailen (standaard)

Bedrijven kunnen niet zonder hun traditionele poststukken. Althans, dat is vaak het idee. Aangetekend BV biedt een rechtsgeldige digitale oplossing voor verzending en ontvangst van bedrijf kritische stukken: een e-mailproces met de zekerheid van aangetekend versturen én de efficiëntie van een volledig digitaal proces. Met als extra voordeel dat Aangetekend Mailen zelfs het hele postproces kan vervangen en dat alles vanaf je eigen (thuis-) werkplek.

 

Lees meer

Aangetekend Mailen Plus (gekwalificeerd)

Wil je bij het verzenden van informatie maximale zekerheid over de identiteit van de verzender én de ontvanger en dat de inhoud op het hoogste niveau onweerlegbaar is vastgelegd? Aangetekend Mailen Plus is de oplossing die volledig aansluit op artikel 43.2 en artikel 44 van de eIDAS-Verordening. Aangetekend BV staat als leverancier van een Electronic Registered Delivery Service (ERDS) op de European Trust List en biedt daarmee een gekwalificeerde oplossing.

 

Lees meer

Beveiligd Mailen

Met de ingang van de AVG worden bedrijven verplicht hun privacygevoelige informatie te beschermen. Beveiligd Mailen geeft je zekerheid dat alleen de beoogde ontvanger de inhoud van de e-mail kan inzien en dat zonder de juridische ‘schil’ van Aangetekend Mailen. Ook direct verstuurd en via de vertrouwende e-mailbox, zonder moeilijk gedoe met wachtwoorden en inlogschermen.

Lees meer

Digitaal Ondertekenen

Vaak wordt correspondentie op papier verzonden omdat de ontvanger het document moet ondertekenen. Ook dit is gedigitaliseerd in Aangetekend Mailen. Je krijgt daarmee een juridisch rechtsgeldige digitale handtekening retour zonder dat de ontvanger het document hoeft uit te printen. Met het gemak van het versturen van een e-mail worden documenten ondertekend met ‘Digitale Handtekening Retour’ van Aangetekend Mailen.

Lees meer

Grote Bestanden Mailen

U wilt uw leverancier, klant of anders wellicht uw collega een bestand toesturen. Het bestand is echter net te groot om te mailen. Of het bestand bevat persoonlijke gegevens, waardoor het niet verstandig is om deze zomaar te mailen. Met onze nieuwe dienst Grote Bestanden Mailen kunt u uw grote of AVG privacy gevoelige bijlage toch direct mailen vanuit Outlook. Het werkt eigenlijk heel eenvoudig en is net zo makkelijk als het versturen van een gewone e-mail.

Lees meer

Mogelijke koppelingen

Wil je meer informatie?

Ga dan een gesprek aan met een van onze AMbassadeurs voor
meer informatie, een vrijblijvende demo of een offerte.

In diverse sectoren gingen in totaal 0 gebruikers je al voor

“Wij zijn een A-merk, daar sluit de oplossing van Aangetekend naadloos bij aan”

Martijn Jansen
XA

Lees het hele klantverhaal

  Certificeringen

De enige Nederlandse eIDAS gekwalificeerde vertrouwensdienst voor een elektronische Aangetekende brief.

EU Trusted service providers >>

Back To Top