Digitaal.
Beveiligd.
Rechtsgeldig.

Net zo makkelijk als het versturen van een e-mail

  • Aangetekend Mailen
  • Beveiligd Mailen
  • Digitaal Ondertekenen
  • Grote Bestanden Mailen
Ontdek onze oplossingen

Aangetekend Mailen (standaard)

Bedrijven kunnen niet zonder hun traditionele poststukken. Althans, dat is vaak het idee. Aangetekend BV biedt een rechtsgeldige digitale oplossing voor verzending en ontvangst van bedrijf kritische stukken: een e-mailproces met de zekerheid van aangetekend versturen én de efficiëntie van een volledig digitaal proces. Met als extra voordeel dat Aangetekend Mailen zelfs het hele postproces kan vervangen en dat alles vanaf je eigen (thuis-) werkplek.

 

Aangetekend Mailen Plus (gekwalificeerd)

Wil je bij het verzenden van informatie maximale zekerheid over de identiteit van de verzender én de ontvanger en dat de inhoud op het hoogste niveau onweerlegbaar is vastgelegd? Aangetekend Mailen Plus is de oplossing die volledig aansluit op artikel 43.2 en artikel 44 van de eIDAS-Verordening. Aangetekend BV staat als leverancier van een Electronic Registered Delivery Service (ERDS) op de European Trust List en biedt daarmee een gekwalificeerde oplossing.

 

Beveiligd Mailen

Met de ingang van de AVG worden bedrijven verplicht hun privacygevoelige informatie te beschermen. Beveiligd Mailen geeft je zekerheid dat alleen de beoogde ontvanger de inhoud van de e-mail kan inzien en dat zonder de juridische ‘schil’ van Aangetekend Mailen. Ook direct verstuurd en via de vertrouwende e-mailbox, zonder moeilijk gedoe met wachtwoorden en inlogschermen.

Digitaal Ondertekenen

Vaak wordt correspondentie op papier verzonden omdat de ontvanger het document moet ondertekenen. Ook dit is gedigitaliseerd in Aangetekend Mailen. Je krijgt daarmee een juridisch rechtsgeldige digitale handtekening retour zonder dat de ontvanger het document hoeft uit te printen. Met het gemak van het versturen van een e-mail worden documenten ondertekend met ‘Digitale Handtekening Retour’ van Aangetekend Mailen.

Grote Bestanden Mailen

U wilt uw leverancier, klant of anders wellicht uw collega een bestand toesturen. Het bestand is echter net te groot om te mailen. Of het bestand bevat persoonlijke gegevens, waardoor het niet verstandig is om deze zomaar te mailen. Met onze nieuwe dienst Grote Bestanden Mailen kunt u uw grote of AVG privacy gevoelige bijlage toch direct mailen vanuit Outlook. Het werkt eigenlijk heel eenvoudig en is net zo makkelijk als het versturen van een gewone e-mail.

Waarom andere klanten zo enthousiast zijn

Aangetekend Mailen is een innovatieve service die je documenten digitaal, beveiligd en rechtsgeldig verzendt. Deze unieke kenmerken zijn ontworpen om je zorgen weg te nemen en je werkproces te vergemakkelijken. Terwijl traditionele aangetekende verzendmethoden tijd en middelen kosten, bespaar je met Aangetekend Mailen aanzienlijk op deze aspecten. Onze digitale oplossing elimineert de noodzaak van fysieke handling en levering, waardoor je tijd en kosten bespaart. Veel bedrijven hebben al gekozen voor Aangetekend Mailen vanwege de eenvoud, de betrouwbaarheid én de juridische zekerheid die het biedt.

Start gemakkelijk en snel, en ervaar het gemak van digitale verzending via onze Outlook-module of via een directe koppeling met jouw systeem.

” Voor juristen is het belangrijk geen beroepsfouten te maken. Gelukkig is er inmiddels ook jurisprudentie: ook rechters accepteren Aangetekend Mailen.”

Saida Hamdiouiel Hajaji
Teamleider afdeling Vastgoed

Lees hier meer klantverhalen

Meer informatie, persoonlijke demo of een vrijblijvende offerte?

Ben je al overtuigd? Dan kun je direct je gewenste Starter abonnement bestellen. Meestal kun je binnen enkele werkdagen al beginnen.

Wel je eerst onze software in actie zien? We organiseren regelmatig een informatief webinar. Of je vraagt een persoonlijke demo aan met een van onze AMbassadeurs. Dan nemen we alle opties met je door. Vul hiervoor onderstaande formulier in.

Of wil je eerst ervaren hoe Aangetekend Mailen werkt? Vraag dan onze brochure aan. We sturen deze dan via een Aangetekende Mail naar je toe.

Wacht niet langer, neem contact op. Neem vandaag nog de stap naar efficiëntere en veiligere zakelijke communicatie!

Benieuwd hoe Aangetekend Mailen in de praktijk werkt? Plan een persoonlijke afspraak in met een van onze experts.

Ontvang onze brochure via een Aangetekende Mail. Zo ervaar je direct het proces aan de ontvangende kant.

Andere klanten gebruiken ook

Digitaal Ondertekenen

Overeenkomsten moeten rechtsgeldig ondertekend zijn. Ook met een digitale handtekening moet dit waterdicht zijn. Optioneel kan er een extra identificatie gevraagd worden voor meer zekerheid.

Lees meer >>

Beveiligd Mailen

Privacygevoelige data moet worden beschermd tegen verlies, diefstal of hacken. Gebruik altijd veilig mailen om dit te voorkomen. Als de mail niet veilig kan worden afgeleverd, krijgt de ontvanger een bericht om de mail veilig op te halen.

Lees meer >>

Grote Bestanden Mailen

Het kan soms lastig zijn om een groot bestand via de mail te verzenden, omdat dit de mailserver flink belast. Of de bijlage bevat privacygevoelige data. Verstuur bijlagen veilig en gemakkelijk via de server van Aangetekend.

Lees meer >>

  Certificeringen

De enige Nederlandse eIDAS gekwalificeerde vertrouwensdienst voor een elektronische Aangetekende brief.

EU Trusted service providers >>

Back To Top