skip to Main Content

Oplossingen

Aangetekend Mailen

Documenten printen, ondertekenen en naar het postkantoor brengen, met Aangetekend Mailen is het verleden tijd: u verstuurt belangrijke documenten met een druk op de knop.

Lees meer

Aangetekend Mailen Plus

Aangetekend Mailen Plus is een van de vijf vertrouwensdiensten conform de eIDAS-Verordening. Met deze variant van Aangetekend Mailen wordt volledig voldaan aan de hoogste Europese regelgeving.

Lees meer

Digitale Handtekening

Verkoopcontract of arbeidsovereenkomst, de digitale handtekening is geschikt voor ieder document. Waar het proces van ondertekenen voorheen dagen of zelfs weken duurde, bent u nu in een handomdraai klaar.

Lees meer

iDiN - Online Identificatie

Een online tool waarmee de ondertekenaar zich aan de hand van bankgegevens identificeert. Deze identificatie maakt de digitale handtekening bewezen en rechtsgeldig: u weet zeker dat hij door de juiste persoon is gezet.

Lees meer

Veilig mailen

Bij het versturen van een e-mail wil je graag dat dit veilig gebeurt. Toch hoor je veel verhalen over hacks, phishing en datalekken. Omdat e-mail het meest gebruikte correspondentiemiddel is in de zakelijke wereld, is dit ook een belangrijk doelwit voor mogelijke aanvallers.

Lees meer
2FA

2FA

Heb je net dat beetje extra zekerheid nodig dat de ontvanger ook werkelijk de bedoelde ontvanger is? Gebruik dan onze tweefactor authentificatie (2FA) via SMS. Zo kan de ontvanger je aangetekende e-mail pas openen na het invoeren van een code die hij of zij per sms heeft ontvangen.

Lees meer

Meer weten?

Ook zij gebruiken Aangetekend Mailen

Back To Top
×Close search
Zoeken