skip to Main Content

Aangetekend Mailen

Bedrijven kunnen niet zonder hun traditionele poststukken. Althans, dat is vaak het idee. Aangetekend BV biedt een rechtsgeldige digitale oplossing voor verzending en ontvangst van bedrijf kritische stukken: een e-mailproces met de zekerheid van aangetekend versturen én de efficiëntie van een volledig digitaal proces. Met als extra voordeel dat Aangetekend Mailen zelfs het hele postproces kan vervangen en dat alles vanaf je eigen (thuis-) werkplek.

 

Lees meer

Aangetekend Mailen Plus

Wil je bij het verzenden van informatie maximale zekerheid over de identiteit van de verzender én de ontvanger en dat de inhoud op het hoogste niveau onweerlegbaar is vastgelegd? Aangetekend Mailen Plus is de oplossing die volledig aansluit op artikel 43.2 en artikel 44 van de eIDAS-Verordening. Aangetekend BV staat als leverancier van een Electronic Registered Delivery Service (ERDS) op de European Trust List en biedt daarmee een gekwalificeerde oplossing.

 

Lees meer

Digitale Handtekening

Vaak wordt correspondentie op papier verzonden omdat de ontvanger het document moet ondertekenen. Ook dit is gedigitaliseerd in Aangetekend Mailen. Je krijgt daarmee een juridisch rechtsgeldige digitale handtekening retour zonder dat de ontvanger het document hoeft uit te printen. Met het gemak van het versturen van een e-mail worden documenten ondertekend met ‘Digitale Handtekening Retour’ van Aangetekend Mailen.

Lees meer

Beveiligd Mailen

Met de ingang van de AVG worden bedrijven verplicht hun privacygevoelige informatie te beschermen. Beveiligd Mailen geeft je zekerheid dat alleen de beoogde ontvanger de inhoud van de e-mail kan inzien en dat zonder de juridische ‘schil’ van Aangetekend Mailen. Ook direct verstuurd en via de vertrouwende e-mailbox, zonder moeilijk gedoe met wachtwoorden en inlogschermen.

Lees meer

Wil je meer informatie?

Ga dan een gesprek aan met een van onze AMbassadeurs.
Wil je weten wat we nog meer te bieden hebben? Kijk dan bij de features.

Zij maken ook gebruik van de Digitale Postbode

Back To Top
Zoeken