skip to Main Content

Beveiligd mailen

Zonder gedoe en risico.

Als je privacygevoelige informatie verstuurt wil je dat dit veilig gebeurt. Beveiligd Mailen maakt het mogelijk om vanuit je vertrouwde mailprogramma deze documenten conform de AVG en de NTA7516 te versturen.

Plan een demo
Beveiligd Mailen

Rechtsgeldig

Ieder contract is van waarde. De juiste handtekening maakt dit Juridisch bindend. 

Snel

Bij een contract wil je zo snel mogelijk van start. Verkort de doorlooptijd van dagen naar minuten.

Veilig

De inhoud van een contract is vaak gevoelig. Laat dit proces ook veilig verlopen

Digitale Handtekening

Eenvoudig in gebruik

Met het gebruik van de Digitale Handtekening in je bestaande bedrijfsproces, gaat de afhandeling helemaal automatisch. Zo hoef je alleen nog maar tijd te besteden aan de uitzonderingen. Met een extra keuzeveld in Outlook of een volledige workflow integratie kun je per zending aangeven welke ontvanger moet tekenen. Kenden dit proces eerst een doorlooptijd van dagen, dan kan dat worden teruggebracht naar minuten.

Weet wie er tekent

Bij sommige contracten wil je of moet er vanuit wetgeving een zekerheid zijn van wie er heeft getekend. Voor deze situaties kun je gebruik maken van een extra identificatie-middel zodat je de volledige zekerheid hebt van de identiteit van de ondertekenaar. Om de identiteit van de ondertekenaar extra vast te stellen kan je gebruik maken van identificatie-middelen zoals iDIN, eID of itsme. Voordat de handtekening wordt gezet vragen wij de ondertekenaar in te loggen bij een van deze vertrouwde identificatiemiddelen om zodoende de handtekening te bevestigen.

Wil je meer weten over de Digitale Handtekening?

Automatische Incasso

Het afsluiten van incassomachtigingen op papier kan een kostbaar proces zijn. Het verstoort het proces van een efficiënte onboarding van nieuwe klanten. Maak van het ondertekenproces gebruik door direct over te gaan naar de incassomachtiging. Dit proces kan je eenvoudig digitaliseren met de optie SEPA machtiging. Hiermee verkrijg je eenvoudig een rechtsgeldige incassomachtiging om terugkerende betalingen te kunnen innen.

QTSP Aangetekend

Aangetekend B.V. is een eIDAS gekwalificeerde vertrouwensdienst.

Back To Top