KBC Mobile & Aangetekend Mailen

Klanten van KBC, KBC Brussels en CBC kunnen vanuit hun bankapp een aangetekende mail versturen. Waarom gebruikt KBC dit en hoe werkt het? Dat vertellen we je graag.

Van financiële tot niet-financiële functies, het betalen van een parkeersessie tot het aankopen van vervoerbewijzen, al een tijdje is KBC bezig om een alles-in-een-app te maken. Het gebruiksgemak van de app is nu verhoogt door een nieuwe functie toegevoegd te hebben, Aangetekend Mailen. Dit is tot stand gekomen door de samenwerking tussen business partner IPEX en KBC.

Klanten van KBC hebben nu de mogelijkheid om vanuit de bankapp KBC Mobile een Aangetekende E-mail te versturen. Dit kan breed worden ingezet denk hierbij aan het opzeggen van een huurcontract, energiecontact of een gsm-abonnement. Voeg eventuele bijlagen toe, vul het e-mailadres van je ontvanger in en de mail kan verstuurd worden. Met behulp van een tijdstempel zal je het proces van verzending verder kunnen volgen. Hierbij garanderen Aangetekend Mailen en IPEX dat alle inhoud van de verzending ongewijzigd blijft en de ontvanger meteen bericht zal krijgen van je aangetekende zending.

Aangetekend BV stelt als leverancier van de dienst Aangetekend Mailen hoge eisen aan de beveiliging van gegevens. Je e-mail staat op een goed beveiligde server. Daarnaast worden de digitale vingerafdruk en een zogenaamde hash-codering versleuteld opgeslagen. Zo kun je er zeker van zijn dat de e-mail niet door anderen kan worden gelezen.

KBC
kbc
kbc
kbc

Ontvang de brochure
van Aangetekend

Wil je ook weten wat Aangetekend voor jouw bedrijf of organisatie kan betekenen? En wat de voordelen zijn? Vul je gegevens in en wij sturen de brochure per aangetekende mail toe.

Ook zij gebruiken Aangetekend Mailen

Back To Top