Beveiligd


Efficiënt


Rechtsgeldig


Kostenbesparend

Credit Management

Verhoog de attentiewaarde en voldoe aan dossieropbouw

De doelstelling van het creditmanagement proces, ook wel debiteurenbeheer, is drieledig: enerzijds wil je de voorspelbaarheid van de inkomende geldstromen vergroten, anderzijds wil je de risico’s die je loopt verkleinen. Daarbij wil je verantwoord omgaan met klantgegevens en de klanttevredenheid verbeteren.

Incassobureaus, Factoringmaatschappijen, Deurwaarders, Schuldhulpverlenings organisaties, Debt purchasing of schuldkopers, Kredietverzekeraars etc.

Directe koppeling met de meest voorkomende Creditmanagement software

Voldoe eenvoudig aan wetgeving?

Aangetekend Mailen is een dienst voor elektronische aangetekende bezorging en voldoet aan diverse wet- en regelgeving, waarbij voor Creditmanagement zowel de ontvangsttheorie als de zogenaamde schriftelijkheidsvereiste het meest van belang zijn. Met een bestaand mail- of postproces kan hier niet aan worden voldaan. Daarmee is Aangetekend Mailen een dienst die het mogelijk maakt gegevens via elektronische middelen tussen derden te verzenden en die bewijs verschaft ten aanzien van het hanteren van de verzonden gegevens, met inbegrip van bewijs van het verzenden en ontvangen van de gegevens, en die de verzonden gegevens beschermt tegen het risico van verlies, diefstal, beschadiging of onbevoegde wijzigingen.

Hoe werkt Aangetekend Mailen?

Meer informatie ontvangen

Ontvang de brochure
van Aangetekend

Wil je ook weten wat Aangetekend voor jouw bedrijf of organisatie kan betekenen? En wat de voordelen zijn? Vul je gegevens in en wij sturen de brochure per aangetekende mail toe.

Gratis Whitepaper
Ontdek de 11 voordelen credit managers

Ontvang gratis onze white paper met de “11 voordelen van digitaal versus papier bij het incassotraject“. Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen enkele minuten deze white paper via een aangetekende mail.

Testimonial

Payt FC Groningen

”Wat er ook gebeurt, het argument ‘ik wist er niet van’ is bij ons géén argument, dankzij Aangetekend Mailen.

Sander Kamstra, directeur                       Lees het klantverhaal >>

eIDAS verordening

Aangetekend B.V. is het enige Nederlandse bedrijf dat de Europees gekwalificeerde vertrouwensdienst voor ERDS (Electronic Registered Delivery Service - dienst voor elektronisch aangetekende bezorging) levert. Met de inzet van Aangetekend Mailen wordt de inhoud van het document geborgd, is absoluut duidelijk wie de afzender is en wie de ontvanger en wordt elke fase van het verzend- en ontvangstproces vastgelegd. Bij de gekwalificeerde versie wordt de authenticiteit van zowel de verzender als de ontvanger zorgvuldig gecontroleerd.

Als gekwalificeerde vertrouwensdienstverlener (Qualified Trust Service Provider) heeft Aangetekend B.V. met de diensten Aangetekend Mailen en Aangetekend Mailen Plus in ieder Europees land dezelfde status als lokale postbedrijven.

Deze klanten gingen je al voor

  Certificeringen

De enige Nederlandse eIDAS gekwalificeerde vertrouwensdienst voor een elektronische Aangetekende brief.

EU Trusted service providers >>

Back To Top