skip to Main Content

Creditmanagement

Of het nu gaat om de eerste herinnering of bijvoorbeeld de WIK brief, u wilt niet alleen de attentiewaarde verhogen bij de debiteur maar tevens voldoen aan dossieropbouw.

Met de tussenkomst van Aangetekend Mailen verstuurt u deze documenten in het Creditmanagement proces ‘Beveiligd en Rechtsgeldig’ naar de debiteur en heeft u real-time grip op de status van uw factuur/vordering, afhankelijk van de uitkomst kunt u met de standaard API eenvoudig een vervolgproces aanroepen.

Als de debiteur (bewust) de keuze maakt niets te doen met uw Aangetekende Mail is dit een belangrijke juridische waarde en kunt u direct een vervolgstap in het incassoproces zetten, ipv dat u de feitelijke betaaltermijn afwacht.

 

Naast de juridische zekerheid en security zijn er direct een aantal voordelen binnen uw kantoor te realiseren:

  • Kostenbesparing tot wel 76%
  • Efficiëntie in het creditmanagement proces
  • Volledige integratie met directe terugkoppeling voor aansturen vervolgproces
  • Verhogen van attentiewaarde debiteur
  • Dossieropbouw
  • Draagt bij aan verdienmodel
  • Volledig Grip op het verzend en ontvangstproces
  • Optimale integratie in workflow
  • WIK brief aantoonbaar versturen

Aangetekend Mailen binnen creditmanagement.

Payt

”Aangetekend Mailen biedt ons de mogelijkheden ons Aangetekende postproces te automatiseren en te optimaliseren”.

“In het creditmanagementproces is de zekerheid wat een aangetekend poststuk met zich meebrengt erg belangrijk. Dit is echter een tijdrovend en ongestructureerd proces. Het biedt ons niet de handvaten die wij graag zouden willen en is niet te automatiseren. Aangetekend Mailen biedt ons deze oplossing wel, waardoor het voor ons mogelijk is om ook ons aangetekende proces te automatiseren en te optimaliseren.” Aldus Sander Kamstra, directeur van Payt.

Lees de hele klantcase

 

Alektum

”Bij de werkzaamheden van Alektum komt veel juridische en administratieve correspondentie kijken, zoals aanmaningen. Veel van deze stukken worden aan de deur bezorgd. Een dure en foutgevoelige exercitie die de ontvangers vaak een ongemakkelijk gevoel bezorgt. Met Aangetekend Mailen komt hierin verandering. Ron Muller, de CEO van Alektum Nederland, vertelt over zijn keuze voor Aangetekend Mailen”.

‘In onze business is aangetekende post aan de orde van de dag. Maar de verwerking van traditionele poststukken kost nog altijd veel tijd en geld en brengt foutgevoelige, handmatige handelingen met zich mee. Bij ontvangers zorgt het traditionele postproces bovendien voor vertraging in de afhandeling, vooral omdat zij gewend zijn aan het gemak van digitale diensten. Daarom gingen we twee jaar geleden in zee met een Amerikaanse partij voor het verzenden van aangetekende e-mails. Maar deze dienst voldeed niet aan de Europese regelgeving en bood geen aparte server.’

Lees de hele klantcase

 

Collect Online

“In het creditmanagementproces is de zekerheid wat een aangetekend poststuk met zich meebrengt erg belangrijk. Dit is echter een tijdrovend, duur en ongestructureerd proces. Aangetekend Mailen biedt ons deze oplossing wel, waardoor het voor ons mogelijk is om ook ons aangetekende proces te automatiseren en te optimaliseren.” Aldus Thomas de Bruyn, directeur van CollectOnline.

CollectOnline software zorgt voor rust, overzicht en structuur in processen. Door het inzetten van onze software wordt er gezorgd voor duidelijkheid en transparantie met beter betaalgedrag tot gevolg. Het resultaat is dat onze klanten beter en meer contact hebben met hun eigen klanten. Hierdoor hebben zij meer tevreden klanten, worden klachten sneller opgelost en vanzelfsprekend een lager openstaand saldo, betere cashflow en hogere liquiditeit.

Lees de hele klantcase

 

Mail to pay

“Wij zijn erg blij met de samenwerking met Aangetekend Mailen. Door het toevoegen van Aangetekend Mailen dienst aan ons Platform, is onze software nog completer. Onze opdrachtgevers hebben nu een extra mogelijkheid om het aanmaantraject te digitaliseren. Een uniek product in de credit management branche.”

Mail to Pay werkt vooral voor bedrijven zoals energieleveranciers, drinkwaterleveranciers, webwinkels, (zorg-) verzekeraars, (semi-) overheidsinstanties en incassobureaus.

Lees de hele klantcase

Meer weten?

Ook zij gebruiken Aangetekend Mailen

Back To Top
×Close search
Zoeken