skip to Main Content

Creditmanagement

Waarom je direct moet stoppen met het versturen van belangrijke documenten via (aangetekende) post of onbeveiligde email.

Aangetekend Mailen: gemakkelijk, beveiligd en rechtsgeldig

Heb jij een vertrouwd gevoel bij verzending van belangrijke documenten via de analoge post? Weet jij zeker dat jouw post, eenmaal aangeboden in het fysieke postproces, diezelfde dag nog verzonden wordt? Ben je ervan overtuigd dat het
document daadwerkelijk komende week nog arriveert, bij de juiste persoon?
– Nee. Dit ben je niet. Verzending van aangetekende documenten via de normale post is onzeker. Wanneer je echter een document via aangetekende e-mail verstuurd, heb je 100% controle over het verzend- en
ontvangstproces. En dat is nog maar het tipje van de ijsberg van alle voordelen.

Wat is aangetekend mailen?

Een aangetekende e-mail of aangetekende elektronische zending kun je zien als een digitale postbode. Denk hierbij aan het online versturen van facturen, polissen, aktes en andere belangrijke documenten.
Aangetekende e-mail wordt veel gebruikt door bedrijven, organisaties en zelfstandig ondernemers. Van de grote banken tot het advocatenkantoor om de hoek. Grootgebruikers van deze dienst zijn bijvoorbeeld banken, verzekeraars en incassokantoren. Het biedt grip op de cashflow, is een effectief pressiemiddel, het is veilig en bovendien rechtsgeldig.
Hierdoor zorgt aangetekende e-mail voor een gemakkelijke en snelle afhandeling van contracten, maar ook voor een verhoogde attentiewaarde en dossieropbouw in het geval van openstaande facturen, ontslagzaken en beslaglegging.

Sneller betalende klanten dankzij betaallink

Aanmaningen, ingebrekestellingen en herinneringen: manieren om jouw klant te laten betalen wanneer de wettelijke betaaltermijn verstreken is.
– Maar zijn deze ook effectief? Met een aangetekende e-mail kun je heel eenvoudig een betaallink toevoegen, op bijvoorbeeld de WIK-brief (de herinneringsbrief na 14 dagen). Een ander voorbeeld van een betaallink is de SEPA machtiging. Ook deze kun je via een aangetekende e-mail versturen.

Payt

”Wat er ook gebeurt, het argument ‘ik wist er niet van’  is bij ons géén argument, dankzij Aangetekend Mailen.”

Sander Kamstra
Directeur

Zij maken ook gebruik van de Digitale Postbode

Back To Top
×Close search
Zoeken