Huurcontract opzeggen

Gemakkelijk beveiligd & rechtsgeldig

Bij een verhuizing komt altijd veel kijken. Waaronder het opzeggen van je huurcontract. Om gedoe achteraf te voorkomen is het belangrijk dat je dit goed regelt. Bij wet moet dit dan ook aangetekend worden verzonden. Dat kan per aangetekende brief maar veel sneller en goedkoper per Aangetekende Mail. Met het gebruik van Aangetekend Mailen ben je zeker van een volledig rechtsgeldige opzegging zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft. En je krijgt het bewijs van de verzending direct in jouw inbox.

Verstuur Direct
Huur opzegging

Gebruik gratis de voorbeeldbrief voor jouw huuropzegging

Huurovereenkomst opzeggen? Houd hier rekening mee

Opzegtermijn

De opzegtermijn van een huurcontract is minimaal één maand en maximaal drie maanden. De wet bepaalt dat de opzegtermijn voor de huurder gelijk is aan de betalingstermijn voor de huur. Als u de huur per maand betaalt, is uw opzegtermijn dus één maand. Van deze wettelijke regel mag niet worden afgeweken.

Rechtsgeldig

Een huurovereenkomst moet bij wet aangetekend worden opgezegd. Met de inzet van Aangetekend Mailen verstuur je volledig rechtsgeldig de huuropzegging per email. Aangetekend B.V. is hiervoor de Europees gekwalificeerde vertrouwensdienst.

Borg

Bij het betrekken van de woning of het kantoorpand heb je waarschijnlijk borg betaald. Houd goed in de gaten dat je deze ook van de verhuurder terug ontvangt.

Verstuur opzegging huurcontract

voor €5,45 en ontvang direct per email het bewijs van opzegging

Verstuur Direct

eIDAS

Aangetekend B.V. is de enige en eerste gekwalificeerde vertrouwensdienst voor een elektronische Aangetekende Brief

Ga naar de EU Trusted List

Ook zij gebruiken Aangetekend Mailen

Meer weten?

[contact-form-7 id=”7″]
Back To Top