skip to Main Content

Juridische sector

Beveiligd en Rechtsgeldig uw documenten versturen

Of je nu een eenmanszaak hebt of werkt bij een landelijk opererend advocatenkantoor, iedereen in de advocatuur weet hoe belangrijk het is om bepaalde documenten ‘Beveiligd en Rechtsgeldig’ te kunnen versturen. Dat kan door het document per aangetekend brief te versturen. Naast dat dat niet meer van deze tijd is geeft ook niet meer alle zekerheid.

Aangetekend versturen

Rechtsgeldig

Veilig Mailen

Beveiligd

Aangetekend efficient

Efficient

Aangetekende brief

Kostenbesparing

Communiceer veilig, slim én zeker op elk moment van de dag!

Dat kan veiliger, slimmer, sneller, met meer zekerheid én volledig rechtsgeldig met de dienst Aangetekend Mailen. Door gebruik te maken van Aangetekend Mailen is het altijd mogelijk onomstotelijk bewijs te leveren dat een bepaalde e-mail op een vastgesteld moment aan de juiste partij is verzonden door een geverifieerde verzender en vervolgens is opgehaald door de ontvanger, ook conform de AVG. Door de digitale verzendwijze vormen werktijden, weekenden of locaties geen enkele belemmering meer om de ontvanger te bereiken. Na het klikken op de verzendknop, in bijvoorbeeld Outlook, vliegt er binnen een paar seconden een notificatiemail in de mailbox van de ontvanger binnen. Ook om één seconde voor twaalf. Als afzender kun je de zending real-time volgen via een eenvoudig dashboard of direct gekoppeld aan het dossier.

“Fysieke aangetekende post? Dat is inmiddels wel een beetje achterhaald.”

Martijn Groot Kormelink is advocaat, mediator en partner bij Vallei Advocaten & Mediators. Vallei Advocaten & Mediators werkt met BaseNet, een softwaresysteem voor advocatenkantoren, dat een brede range aan oplossingen biedt: van digitaal ondertekenen tot betalen via iDeal en van online dossiers tot Aangetekend Mailen.

Lees hier meer.

eIDAS

Aangetekend B.V. is de enige Nederlandse Europees gekwalificeerde vertrouwensdienst voor ERDS (Electronic Registered Delivery Service). Met de inzet van Aangetekend Mailen is een betrouwbare zending van afzender en ontvanger gegarandeerd en wordt op Europees niveau wettelijk geaccepteerd.

QTSP AangetekendAls Qualified Trust Service Provider heeft Aangetekend B.V. met de diensten Aangetekend Mailen en Aangetekend Mailen plus in ieder Europees land dezelfde status als lokale postbedrijven.

Jurisprudentie

Verschillende keren heeft de rechtbank een uitspraak gedaan waarin de dienst Aangetekend Mailen is meegenomen in de rechtelijke beoordeling. Hiervoor is verschillende jurisprudentie beschikbaar. Benieuwd naar de uitspraken waarin wij als expert in de arena die je een rechtbank noemt is opgeroepen?

Lees meer >>

Beveiliging

Aangetekend Mailen ondergaat periodiek audits en voldoet aan strenge eisen van de Europese Unie. Dit is niet alleen om de vereiste juridische waarde te verkrijgen, maar ook om de privacy van berichten en documenten te waarborgen. Enkele van deze maatregelen hebben wij uitgelicht. Mocht je hier meer over willen weten?

Lees meer >>

Back To Top
Zoeken