skip to Main Content

HR

Of het nu gaat om de arbeidsovereenkomst van een nieuwe medewerker, waarschuwings- of ontslagbrief, vaststellingsovereenkomst of jaaropgave, je wilt ze beveiligd en rechtsgeldig bij de medewerker afleveren. Als HR-manager kun je eenvoudig vanuit je mailprogramma belangrijke documenten ‘Beveiligd en Rechtsgeldig’ versturen naar de (toekomstige) medewerker en volledig grip op het verzend- en ontvangstproces houden.

Aangetekend Mailen zorgt ervoor dat de – toekomstige – medewerker de documenten in zijn of haar bezit krijgt. Gaat het om een overeenkomst, dan kan die dankzij de optie Digitale Handtekening eenvoudig en rechtsgeldig worden getekend. Bovendien voldoe je als HR-manager dankzij Aangetekend Mailen ook aan de zorgplicht, mocht de medewerker niet reageren. Een prettig gevoel.

Jumbo
”Aangetekend Mailen is een slimme toepassing van techniek, bedacht door een stel whizzkids. Het is eenvoudig in gebruik en maakt het werk aanzienlijk makkelijker, goedkoper en effectiever.” Aldus Geert van Heijsbergen, manager facilitaire zaken bij Jumbo Supermarkten”.

Maandag
”Vele mails inclusief arbeidsovereenkomsten zijn inmiddels via Aangetekend Mailen verstuurd,  met vele positieve reacties van de interim talenten tot gevolg.”

Meer weten?

Ook zij gebruiken Aangetekend Mailen

Back To Top
×Close search
Zoeken