skip to Main Content

HR

Of het nu gaat om de arbeidsovereenkomst van een nieuwe medewerker, waarschuwings- of ontslagbrief, vaststellingsovereenkomst of jaaropgave, je wilt ze beveiligd en rechtsgeldig bij de medewerker afleveren.

Als HR manager kun je eenvoudig vanuit je mailprogramma belangrijke documenten ‘Beveiligd en Rechtsgeldig’ versturen naar de (toekomstige) medewerker en volledig grip op het verzend- en ontvangstproces houden. Aangetekend Mailen zorgt ervoor dat de (toekomstige) medewerker de documenten in zijn/haar bezit krijgt en in het geval van een overeenkomst die op een eenvoudige en rechtsgeldige wijze kan tekenen, met de optie Digitale Handtekening.

De dienst registreert Wie, Wat, Wanneer met Wie heeft gecommuniceerd waardoor er achteraf geen discussie kan ontstaan over de inhoud en/of betrokkenheid bij de mail correspondentie. Zelfs minimaal 7 jaar na zending kan dit alsnog worden aangetoond. Lees meer over de juridische waarde van de Aangetekende Mail.

Arbeidsovereenkomsten digitaal ondertekenen met een online ID check.

  • Volledig Grip op het verzend en ontvangstproces
  • Kortere doorlooptijd per dossier

Lees hier meer over de WAB

Aangetekend Mailen binnen HR

Jumbo

”Aangetekend Mailen is een slimme toepassing van techniek, bedacht door een stel whizzkids. Het is eenvoudig in gebruik en maakt het werk aanzienlijk makkelijker, goedkopen en effectiever. – Geert van Heijsbergen, manager facilitaire zaken bij Jumbo Supermarkten”.

‘We begonnen met een pilot bij 2 enthousiaste HR-collega’s, om zo te ervaren hoe Aangetekend Mailen werkte in de praktijk. Aangetekend Mailen maakte de software snel beschikbaar. Het downloaden en installeren deden de medewerkers zelfstandig. De software voegde aan ons reguliere e-mailprogramma een extra knop toe, die de verzender eenvoudig kan aanvinken om een e-mail aangetekend te versturen.

Lees de hele klantcase

 

Maandag

”Vele mails inclusief arbeidsovereenkomsten zijn inmiddels via Aangetekend Mailen verstuurd,  met vele positieve reacties van de interim talenten tot gevolg”.

Wij zijn Maandag®, een detacheringsorganisatie voor hoger opgeleiden, met meer dan 1000 interim talenten actief bij klanten in de non-profit sector, in de zorg en in het onderwijs.

Lees de hele klantcase

Meer weten?

Ook zij gebruiken Aangetekend Mailen

Back To Top
×Close search
Zoeken