skip to Main Content

Digitale Handtekening

Verkoopcontract of arbeidsovereenkomst, de digitale handtekening is geschikt voor ieder document.

Printen, ondertekenen, scannen en terugsturen? Of uw handtekening zetten met een eenvoudige druk op de knop? De Digitale Handtekening is efficiënt en gebruiksvriendelijk. Waar het proces van ondertekenen voorheen dagen of zelfs weken duurde, bent u nu in een handomdraai klaar.

Probeer het direct

Efficiënt

Voor iedereen. Met de Digitale Handtekening maakt u het niet alleen de ontvanger, maar ook uzelf gemakkelijk. Wanneer u het ondertekenen integreert in bestaande processen, gaat de afhandeling als vanzelf. Hierdoor verloopt het bijhouden van terugkoppelingen efficiënt en hoeft u voortaan alleen nog maar tijd te besteden aan uitzonderingen.

Hoe werkt de Digitale Handtekening?

Of het nu gaat om een verkoopcontract, arbeidsovereenkomst of een betalingsregeling, de Digitale Handtekening is geschikt voor ieder document. Bij het versturen van een aangetekende mail kunt u deze extra functie toevoegen. De functie is optioneel te voorzien van iDIN en voldoet aan alle wet- en regelgeving. Kortom: de Digitale Handtekening is bewezen en rechtsgeldig en heeft dezelfde waarde als een handtekening op papier.

Meer over iDIN

Ervaar nu gratis

Ook Aangetekende Mail ontvangen? Probeer het gratis uit en ontdek de zelf het gemak.

Probeer nu

eIDAS

European Qualified
Trust Service Provider

Direct contact
+31 (0)346 58 17 31

Meer weten?

Ook zij gebruiken Aangetekend Mailen

Back To Top
×Close search
Zoeken