Maak kennis met onze nieuwe collega Tom

Tom de Boer, Frontend develop

Tom de Boer werkt sinds december bij Aangetekend. Als Frontend-developer draagt hij, samen met de rest van ons ontwikkelteam, bij aan een optimale werking van onze oplossingen. In deze blog stelt Tom zich voor.

Technische kant van Aangetekend Mailen

Ik werk sinds 12 december 2022 bij Aangetekend. Als frontend-developer ben ik onderdeel van het ontwikkelteam. Ik richt me specifiek op dat deel van de applicatie dat in de browser draait, op de computer van de gebruiker van Aangetekend Mailen. Zo denk ik bijvoorbeeld na over hoe de schermen eruitzien en wat de meest optimale volgorde is. Dat gaat dus vooral om het technische aspect, maar als ik mijn werk goed doe, draagt het ook bij aan een goede gebruikservaring.

Meedenken

Ik heb om meerdere redenen voor Aangetekend gekozen. Zo had ik al snel door dat ik echt van toegevoegde waarde zou kunnen zijn. Het is niet zo dat hier al een heel team met frontend-developers zat. Dat vind ik belangrijk, dat ik iets in kan brengen en dat ik niet aanschuif bij een team waar alles al tot in de puntjes is uitgedacht. Dan voer je eigenlijk alleen maar uit, ik denk liever actief mee. Ook is de oplossing duidelijk, het is concreet wat het doet: het beveiligd en rechtsgeldig verzenden van digitale documenten. Heel actueel! Ook het feit dat het kantoor van Aangetekend voor mij als Utrechtenaar goed aan te reizen is, vind ik een pre.

Ongedwongen sfeer

We zijn met een leuk team waarmee het prettig samenwerken is. Er heerst een relaxte en open sfeer. Je kunt hier bij iedereen binnenstappen en er is altijd tijd voor een praatje. Ik hoop van harte dat we die bedrijfscultuur weten te behouden, ondanks de groeiambities. Bij grote bedrijven zie je die ongedwongen sfeer toch vaak verdwijnen en dat zou oprecht heel jammer zijn.

Verbreding en een sterkere marktpositie

Ik hoop dat ik in de komende jaren een rol kan spelen in zowel de technische kant als de gebruikerskant van Aangetekend Mailen. Ik ben nu frontend-developer, maar ik zie mezelf in de toekomst ook wel backend-dingen doen. Een beetje verbreding, dat is echt een van mijn ambities. Voor Aangetekend voorzie ik wel een groei van het marktaandeel in de toekomst. We hebben naast Aangetekend Mailen nog drie hele mooie oplossingen die we sterk in de markt kunnen zetten.

Mandarijn

Als ik niet aan het werk ben, breng ik graag tijd door met mijn vrouw, ons zoontje van één jaar en ons hondje van vijf. Daarnaast speel ik gitaar en probeer ik Mandarijn te leren. Mijn vrouw is Taiwanees, dus het zou leuk als ik ook een beetje haar moedertaal kan spreken. Maar ik heb niet bepaald een talenknobbel en ik heb weinig tijd. Bovendien is Mandarijn echt pittig om te leren. Het is zo’n andere taal, je kunt het niet vergelijken met een Europese taal. Maar ik hou wel van een uitdaging…

Interesse?

Heb je interesse in onze dienstverlening en wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van Aangetekend Mailen.

  Certificeringen

De enige Nederlandse eIDAS gekwalificeerde vertrouwensdienst voor een elektronische Aangetekende brief.

EU Trusted service providers >>

Zij maken al gebruik van onze oplossingen

Meer informatie ontvangen?

Benieuwd hoe Aangetekend Mailen in de praktijk werkt? Plan een persoonlijke afspraak in met een van onze experts.

Ontvang onze brochure via een Aangetekende Mail. Zo ervaar je direct het proces aan de ontvangende kant.

Andere klanten gebruiken ook

Digitaal Ondertekenen

Overeenkomsten moeten rechtsgeldig ondertekend zijn. Ook met een digitale handtekening moet dit waterdicht zijn. Optioneel kan er een extra identificatie gevraagd worden voor meer zekerheid.

Lees meer >>

Beveiligd Mailen

Privacygevoelige data moet worden beschermd tegen verlies, diefstal of hacken. Gebruik altijd veilig mailen om dit te voorkomen. Als de mail niet veilig kan worden afgeleverd, krijgt de ontvanger een bericht om de mail veilig op te halen.

Lees meer >>

Grote Bestanden Mailen

Het kan soms lastig zijn om een groot bestand via de mail te verzenden, omdat dit de mailserver flink belast. Of de bijlage bevat privacygevoelige data. Verstuur bijlagen veilig en gemakkelijk via de server van Aangetekend.

Lees meer >>

  Certificeringen

De enige Nederlandse eIDAS gekwalificeerde vertrouwensdienst voor een elektronische Aangetekende brief.

EU Trusted service providers >>

Back To Top