Aangetekend Mailen voor Aviclaim

De klant

Aviclaim helpt consumenten met het indienen van een claim bij luchtvaartmaatschappijen indien er problemen zijn ontstaan met een vlucht. Problemen zoals vertraging, het niet tijdig annuleren van een vlucht of een overboekt toestel geven de consument tot op zekere hoogte recht op een compensatie. Aviclaim verzameld veel claims en dienen deze in groten getale in bij de maatschappijen. Indien vervolgstappen nodig zijn, starten ze een juridische procedure. Hierdoor krijgt de consument altijd waar hij recht op heeft.

De vraag

Voordat Aviclaim aan de slag kan met de claim, hebben zij een getekende volmacht nodig van de getroffen passagier. Voor Aviclaim was het van belang dat het proces van het zetten van de digitale handtekening gemakkelijk en snel is voor de ontvanger, maar daarnaast ook juridische zekerheid biedt. Remco Kuilman, oprichter van Aviclaim, vertelt over zijn keuze voor Aangetekend Mailen.

De aanpak

Met Aangetekend Mailen biedt Aviclaim hun klanten een dienst die het mogelijk maakt om gemakkelijk en digitaal een rechtsgeldige handtekening te kunnen zetten. Zodra de getekende volmacht en de andere benodigde documenten bij Aviclaim binnen zijn, kunnen zij de processen starten. Zij nemen contact op met de luchtvaartmaatschappijen om de compensatie voor hun klanten te verkrijgen. Indien dit niet lukt, gebeurt het wel eens dat Aviclaim een rechtszaak aanspant tegen de maatschappijen. In 97% van de gevallen wint Aviclaim alsnog het traject. Zodra Aviclaim in het gelijk wordt gesteld en er is besloten dat er recht is op compensatie zorgt Aviclaim dat de klant het bedrag van de compensatie ontvangt.

Het resultaat

Aangetekend Mailen was snel en gemakkelijk te implementeren in ons systeem. Op dit moment verstuurt Aviclaim honderden ondertekenverzoeken per maand. Dit betekend dat zij honderden vertraagde passagiers snel kunnen helpen om te krijgen waar zij recht op hebben.

Waarom is Aangetekend Mailen zo belangrijk voor jullie?

“Klanten van Aviclaim hebben al lang genoeg gewacht. Zij willen geen zorgen meer aan hun hoofd en willen dat wij zo snel mogelijk met hun claim aan de slag gaan. Zij zitten dan niet te wachten op een langdradig ondertekenproces. Aangetekend Mailen biedt ons een rechtsgeldige tool die ook gebruiksvriendelijk en snel is. Zo kunnen wij zo snel mogelijk aan de slag voor de klant, zodat onze klanten krijgen waar zij recht op hebben.” stelt Remco Kuilman.

“Onze klanten zitten niet te wachten op een langdradig ondertekenproces. Aangetekend Mailen biedt ons een rechtsgeldige tool die gebruiksvriendelijk en snel is.”

Wat zijn voor jullie de voordelen van Aangetekend Mailen?

Het grootste voordeel voor ons is dat wij met een gemakkelijke oplossing onze klanten een rechtsgeldige handtekening kunnen laten zetten.
Ook de beveiliging van Aangetekend Mailen is voor ons een groot pluspunt. Wij merken dat Aangetekend Mailen continue in ontwikkeling is om de dienst zo veilig mogelijk te houden. Dit geeft ons een vertrouwd gevoel. Ook staat alle data van Aangetekend Mailen in beveiligde Nederlandse datacenters. Zeker met de komt van de AVG is dit voor ons een absolute must.

Kortom, wij zijn erg tevreden met de digitale handtekening van Aangetekend Mailen. Het brengt ons vele voordelen en is ook nog goed beveiligd.

 

Benieuwd wat Aangetekend Mailen voor jullie organisatie kan betekenen? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact met ons op.

Contactformulier