skip to Main Content

Over ons

De juiste mensen, het beste product en een optimaal proces zijn essentieel om efficiënt en schaalbaar te zijn. Dit zijn de belangrijkste aspecten om de beste kwaliteit voor de klant te verkrijgen. Aangetekend B.V. is een legal tech onderneming en is opgericht in april 2011 en heeft zich sindsdien volledig gericht op de ontwikkeling van de dienst Aangetekend Mailen – Registered Email- met een toegewijd team en de juiste partners. Vanuit Utrecht worden (internationale) partners ondersteund, met als doel een Europese dekking te hebben in de komende jaren.

People – Product – Process

De software (SaaS) van Aangetekend Mailen – Registered Email wordt in de volgende Europese landen op de markt gebracht onder de vertaling:

Aangtekend BV is ISO / IEC 27001: 2013 gecertificeerd en werkt met de verdere ontwikkeling van haar software ontwikkeld in JAVA in overeenstemming met de Scrum- en Kanban-methode met behulp van hulpmiddelen zoals JIRA. Op deze manier wordt de SaaS-oplossing continu verrijkt en voldoet aan de nieuwste normen. Samen met onze partners werken wij dagelijks aan de ‘Legaltech’ software, voor het beste product voor een optimaal proces.

Directie

In 2012 startten Philip Voogt en Wouter van den Brink de dienst Aangetekend Mailen – Registered Email vanuit de overtuiging dat organisaties steeds meer behoefte zouden krijgen aan het digitaliseren van fysieke postprocessen. De service moet gebruikers eenvoudig in staat stellen beveiligd en rechtsgeldig documenten uit te wisselen vanuit de vertrouwde mail omgeving en/ of geïntegreerd in bedrijfsspecifieke systemen.

Inmiddels is Aangetekend Mailen – Registered Email een standaard geworden mede dankzij de introductie van de EU-verordening eIDAS en de AVG/ GDPR. Ieder jaar worden weer meer Aangetekende Mails verzonden voor een verscheidenheid aan processen en type klanten in binnen- en buitenland. De directie heeft als missie de dienst voor elektronisch aangetekende bezorging verder uit te rollen in ieder EU lidstaat met de juiste mensen en partners.

Awards & Certificeringen

Technical Partners

Direct contact
+31  346 581 731

Meer informatie

Ook zij gebruiken Aangetekend Mailen

Back To Top
×Close search
Zoeken