Beveiligd & rechtsgeldig mailen

Aangetekend BriefgeheimVan kast naar cloud. Van mens naar machine. En van post naar mail. De wereld om u heen digitaliseert. Om bij de tijd te blijven, moet uw organisatie meebewegen. Wij helpen u bij deze innovatieslag. Met Aangetekend Mailen kunt u belangrijke documenten digitaal versturen. Efficiënt, veilig en rechtsgeldig.

Waarom Aangetekend Mailen?

Efficiënt

Documenten printen, ondertekenen en naar het postkantoor brengen, met Aangetekend mailen is het verleden tijd: u verstuurt belangrijke documenten met een druk op de knop. Het is zelfs mogelijk om de dienst in bestaande processen te integreren, zoals de automatische verzending van facturen, aktes of polissen. Een efficiencyslag waarmee u direct kosten bespaart.

Veilig

Het veilig versturen van belangrijke documenten is een grote verantwoordelijkheid, zeker nu datalekken steeds strenger worden bestraft. Dat we deze verantwoordelijkheid serieus nemen, blijkt uit ons ISO27001-certificaat. Daarnaast wordt al onze data in Nederland opgeslagen en ondergaan we meerdere keer per jaar een pentest.

Rechtsgeldig

Onze aangetekende mails bieden juridische zekerheid conform EU-verordening eIDAS. Als onafhankelijke derde leggen we vast wie wat op welk moment met wie communiceert. Belangrijk, vooral bij correspondentie rondom een conflict. Door ontvangst en acceptatie te registeren, kunt u aantonen dat u er alles aan heeft gedaan om een document ter kennisgeving aan te bieden

Implementatie

Digitalisering vraagt om verandering. Daarom starten vele organisaties in een beperkte omgeving, waarbij we met een klein team inventariseren, implementeren en verbeteren. Zo werken we samen aan een toekomstbestendige oplossing voor de gehele organisatie.

Meer weten?

Contactformulier