Jaaroverzicht 2018

jaaroverzicht 20182019 zijn wij met volle energie gestart maar blikken nog even terug op een succesvol 2018. Dankzij onze klanten, partners en collega’s hebben wij een jaar met vele hoogtepunten beleefd die wij graag met u delen.  

# December – Europese Trustlist

eIDAS Registered EmailEerder dit jaar zijn wij het traject aangegaan om de dienst Aangetekend Mailen te kwalificeren als Qualified Electronic Delivery Service. Daarmee komen wij als organisatie op de European Trusted List. Zo kunnen wij Aangetekend Mailen Plus aanbieden aan afnemers die over een eIDAS gekwalificeerde versie willen beschikken. Onze eIDAS specialist Wouter van den Brink was eerder aan het woord over de gevolgen van de eIDAS verordening. lees meer.

# November – Telegraaf

Telegraaf GrensverleggerDe Financiële Telegraaf 22 november: Documenten per post versturen is eigenlijk niet meer van deze tijd vinden ze bij Aangetekend Mailen. ”Het is omslachtig en tijdrovend”, stelt oprichter Philip Voogt. Het systeem Aangetekend Mailen maakt het mogelijk Beveiligde en Rechtsgeldige correspondentie per email te voeren. Lees hier het hele artikel

# Oktober – Ierland

RegisteredEmail NeopostNaast Nederland en België, heeft Neopost de dienst Aangetekend Mailen onder de noemer Registered Email in Ierland gelanceerd. De succesvolle lancering is gepaard gegaan met een mailing naar ruim
duizend bedrijven in Ierland. Zie specifieke voor de Ierse markt de website Registeredemail.ie

# September – ISO27001 audit

ISOIEC-27001Volgens de auditor van Lloyds gaan wij als organisatie ook het derde jaar op rij erg professioneel met de ISO27001 norm om en behouden wij met succes het certificaat.

# Augustus – Sponsoring Mumm36

Mumm36 Aangetekend Mailen

Aangetekend Mailen is al jaren de trotse sponsor van The NEXT. Een geweldige wedstrijdzeilboot uit de Mumm 36-klasse. Deze Mumm is de trainingsboot geweest van de voorganger van de Volvo Ocean Race, de beroemde Whitbread Round the World. Onze businesspartner XA is de initiatiefnemer van de stichting achter deze zeilboot.

# Juli – Jurisprudentie

RechtspraakDe rechtbank heeft zich uitgesproken over de inzet van de Aangetekende Mail. Naar het oordeel van de rechtbank is voldoende komen vast te staan dat de e-mail daadwerkelijk bij de ontvanger is aangeboden en deze de beschikking had kunnen hebben over de inhoud van het bericht. Lees hier de jurisprudentie

# Juni – BaseNet

BaseNet Aangetekend MailenMet Aangetekend Mailen versturen de gebruikers van Basenet met een aantal klikken een rechtsgeldige e-mail en ontvangen ze een notificatie zodra de ontvanger de mail heeft geaccepteerd en geopend. Met deze integratie versturen BaseNet klanten snel, eenvoudig en veilig brieven: een echte musthave dus voor alle advocaten! BaseNet ontwikkelt al meer dan 20 jaar software speciaal voor de advocatuur en als marktleider kwamen wij elkaar geregeld bij klanten tegen, de integratie van Aangetekend Mailen leek dan ook een logisch vervolg op de verdere digitalisatie van de advocatuur.  Lees meer

# Mei – AVG proof

Op 25 mei is de General Data Protection Regulation (GDPR) als nieuwe Europese verordening van kracht, in Nederland beter bekend als de AVG. Dankzij de komst van de AVG is de bescherming van persoonsgegevens in alle landen van de EU op dezelfde manier geregeld en gelden in elke lidstaat dezelfde regels. Vele organisaties waren voor 25 mei nog niet AVG Proof en nog steeds treffen wij organisaties die worstelen met dit vraagstuk. Met de inzet van Aangetekend Mailen versturen organisaties hun documenten niet alleen rechtsgeldig maar ook Beveiligd.

# April – BNR

Aangetekend Mailen BNRTer voorbereiding op de komst van de AVG was onze reclamespot de gehele maand tijdens werkdagen bij BNR te horen. Beluister hier de spot Mede dankzij de radiospot zijn er vele klanten aangesloten op de dienst Aangetekend Mailen alvorens de AVG in werking trad. Met de tussenkomst van de dienst worden documenten met privacy gevoelige informatie eenvoudig vanuit de mailclient beveiligd verzonden zonder de tussenkomst van een portal omgeving.

# Maart – Aangetekend via de email

De Telegraaf deed onderzoek naar de inzet van een Aangetekende Mail t.o.v. de fysieke (aangetekende) post.Telegraaf Aangetekend Mailen

# Februari – Discovery Days

Neopost is wereldwijd al jaren een betrouwbare technologische partner voor vele bedrijven op het gebied van Document Management. Met de Discovery Days organiseert Neopost een hoogstaand event om klanten en geïnteresseerde te adviseren over de trends en ontwikkelingen van digitalisering. Aangetekend Mailen was een van de trends op het programma waarvan het juridische aspect door ICT Recht werd belicht.

Discovery Days

# Januari – Erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijfDoor de SBB is Aangetekend B.V. nu officieel erkend als leerbedrijf. Wij voldoen aan alle gestelde voorwaarden om studenten een volwaardige leerplek te bieden. Vanuit die positie is het voor studenten mogelijk om mee te draaien in een snelgroeiende Tech onderneming voor het behalen van leerdoelen.


 

Veilig e-mail versturen aangetekend